< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Ryzen -- 14 Mart 2020; 11:5:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Ryzen -- 14 Mart 2020; 11:5:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu Olay sadece amd ile degil. Ben 1070 ilede yaşadim. Sürücü ile alakasi yok windows ile alakali %99. Hatta burada milletin yaşadigi sorunlarin cogu windows ile alakali dir. Düşün artik bir update yapiyor windows ekran karti sürücü sü kayboluyor baska bir update ile harici ses kartinin driver siliniyor asus rog strix dlx. Ha bu sorunlarin hepsi üst seviye intel Nvidia ikilisinde yaşadik yaşiyoruz. Sorun kartlarda degil windows un stabil olmamasi hersey sorunsuz giderken bir update ile Hersey bozulabiliyor
|
Google a Nvidia gsync compatible monitors yazarsan listeyi gorursun. Gsync monitorler pahali. Freesync monitorlerin hepsi de gsync compatible olmuyor. Ha gsync freesync ne dersen biraz arastir her seyi anlatamam buradan
|
AMD nin saçma sapan işleri kimse windows diye boş yapmasın. Windows 10 1909-02 sürümünü kullanıyorum GTX1070 ile sıfır sorun 144hz de boşta hem bellek hem gpu düşük hızlarda çalışıyor. Aynı windows sürümü ile herhangi bir AMD kartı deneyin bellekler en yüksek hızda çalışır.
Millet alışmış fanı olduğu markayı savunmaya direk windows da sorun var deyip duruyorlar. Nedense nvidia kartlarda sorun yok ama... |
Konu sidik yarıştırmaksa ben senden daha önce açtım konu bunun hakkında;
https://forum.donanimhaber.com/ryzen-5-3600-rx-5700-xt-ince-ayarlar--140651056 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 6 Mart 2020; 0:8:43 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 6 Mart 2020; 2:1:14 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |