Şimdi Ara

144 TL Sennheiser CX 200 Street II Siyah Kulakiçi Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Süper kampanya
  • kendi sitesinde 144 TL Sennheiser CX 200 Street II Siyah Kulakiçi Kulaklık 169 öyle çokta sıcak değil bence.
  • madenci66 kullanıcısına yanıt
    ee ne alaka şimdi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaporWave

ee ne alaka şimdi bu?
    Nasıl ne alaka sıcak fırsat değil diyor hakkatende değil
  • bu kulaklığı 2012 yılında vatandan almıştım 99 liraya.

tavsiye ederim. çok dayanıklı. bir türlü bozamadım. 4 yıl kullandım. sonra kayboldu.

bas ağırlıklı bir kulaklık. takıldığı zaman dış sesi kesiyor. çok memnundum. hatta bu kulaklıktan sonra adam akıllı kulaklık kullanmadım diyebilirim. tavsiye ederim
  • Bradley Cooper kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış hatırlamıyorsam kablosu çok ince deniliyordu bu model için, cx 300 de olabilir.
    4 sene dayanması çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

hocam yanlış hatırlamıyorsam kablosu çok ince deniliyordu bu model için, cx 300 de olabilir.
    4 sene dayanması çok iyi.
    bu modellerde jak problemli bir süre sonra jak kısmı bozuluyor. 90tl ye satılan 1 more piston, her türlü tokatlar bunu. Kulaküstü kulaklıkta sennheiser kullanan biri olarak diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

bu modellerde jak problemli bir süre sonra jak kısmı bozuluyor. 90tl ye satılan 1 more piston, her türlü tokatlar bunu. Kulaküstü kulaklıkta sennheiser kullanan biri olarak diyorum.

Alıntıları Göster
    ikisinide kullanadım 90 liralık 2cşye bozuldu bu hala sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

bu kulaklığı 2012 yılında vatandan almıştım 99 liraya.

tavsiye ederim. çok dayanıklı. bir türlü bozamadım. 4 yıl kullandım. sonra kayboldu.

bas ağırlıklı bir kulaklık. takıldığı zaman dış sesi kesiyor. çok memnundum. hatta bu kulaklıktan sonra adam akıllı kulaklık kullanmadım diyebilirim. tavsiye ederim
    bende 7-8 yıldır kullanıyorum.(yalan olmasın ama 9-10 yılda olmuş olabilir Ancak 7 yıl önce bir olay olmuştu o zaman kulağımdaydı o nedenle 7-8 yazdım)

Üstelik günde en az 4-5 saat kullanıyorum. (askerlik yağmur çamur ne aklınıza gelirse...)
    Hala ilk gün ki gibi ses kalitesi var ve mükemmel (bana göre).

Ha derseniz neyle kıyaslıyorsun 7-8 senedir kullanıyorsan. 1 adette MOMENTUM IN-EAR aldım ancak cx200 her türü daha güzel. (müzik dinelemesi film izlemesi daha zevkli)

Şuanda bile masada kördüğüm olmuş vaziyette bekliyor.

not:Aldığım tarihteki versiyonla şuan ki versiyon farklı ise bir şey diyemem.

• 4₺ daha düşmüş bu arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.