Şimdi Ara

144hz Monitör ile en ideal video ayarları? ^^

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam ark.lar ekran kartımızın ayarlarını 144 hz ayarladıktan sonra çalıştırma komutunuda freq 144 olarak düzeltiyoruz bu arada monitörde dvi'dan bağlı* genel olarak bütün ayarlar low peki görüntü oranı ne olmalı? bi çok pro player (olofmeister, kenny vs) 4:3 black bars 1024x768 oynuyor en iyisi bu mudur, neden? bilen biri aydınlatırsa sevinirim tşk.ler

• en iyisi diye bir şey yok kafana göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4:3 kayıplı görüntü oluyor diye biliyorum 16:9 biraz daha geniş alıyor birde üstteki arkadaşa katılıyorum henüz bişeye alışmadıysan full hd takıl o insanlar zamanında alışmışlar değiştirmeleri sorun olur
  • Evet sağ ve sol tarafta siyah bar oluyor ekran daralıyor dolayısıyla ama şunu farkettim eğer yanlış degilse 16:9 ve 16:10 yüksek çözünürlükte combat içinde fps baya bi düşüyor 300den 130lara kadar, 4:3 1024×768 de ise o kadar düşme olmuyor 300den ortalama 250lere kadar düşüyor..değiştim ayarlarımı bu süre bu şekilde oyniyicam bakalım ne kadar etkili olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freq 144 gerek yok

• Freq 144 yazınca siyah barlar geliyor sağlı sollu ekran daralıyor.. Yazmadan oyunda 144 hz moduna geçmiyor diye biliyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: sourman

Freq 144 yazınca siyah barlar geliyor sağlı sollu ekran daralıyor.. Yazmadan oyunda 144 hz moduna geçmiyor diye biliyorum?

Monitör ayarlarından 144 hz seçili ise, oyunu tam ekran oynarken freq 144 yazmana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nvidia denetim masasından ayarları böyle yap öncelikle.

144hz Monitör ile en ideal video ayarları? ^^

Oyun ile Nvidia arasında kavga çıkıyor, öncelikle bu ayarı yap durmadan kendi kendine ayarların bozulmasın.
  • Çoğu pro oyununcunun 4:3 black bar kullanmasının sebebi oyunun akışının normal düzeyde seyretmesi içindir. 1024*768 yapıp tam ekran oynarsanız (strech) oyun akışı hızlanır aim almanız daha zorlaşır herşey normalinden daha hızlı hareket eder. Ben şahsen 800*600 bb ile oynuyorum strech moda gecince çok hızlı geliyor. Arkadaşların dediği gibi kişisel bir durum hangisine alışırsan onda devam et. Öneri olarak 4:3 black bar yada 16:9 oynamaya gayret et. Her ikisi de ham gerçek görüntüdür. Yayılmış görüntüye (strech) alışmasını tavsiye etmem. İyi forumlar..
  • Özgür arkadaşımız iyi söylemiş. Ek olarak 144 aldıysan eğer tam anlamıyla yararlanıp tam anlamıyla da iyi oynamak istiyorsun. Eğer bu oyunda iyi oynamayı hedefliyosan eğer 4:3 Black - 1280*960 Oynamalısın. Mouse hareket alanın dardığı için reflekslerinden iyi yararlanırsın. CSGO AYARLARI Sitemin Linki - jaBBA
  • Proflar yapıyor diye onlarla aynı ayarları yapmak mantıklı değil bence. Toplulukta vs. takılıp kalabalık çatışma alanlarında kendin için iyi ayarları bulabilirsin.
  • Stretched oynarsanız adamlar genişliyo. vurması daha kolay olur öyle ama görüntü bulanıklaşıyor. Onun dışında çözünürlük değişiminin bi farkı yok. Yüksek çözünürlükte daha çok alan gözüküyo bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerdk -- 25 Aralık 2015; 14:28:48 >
  • 0zgur kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler dostum, çok faydalı oldu açıklık getirmen^^
  • zLuhu kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum
  • your choise bro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.