Şimdi Ara

145-146.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nedir bu 145-146 arasindaki iliski hangisinde baglant i hizi daha hizlidir birim ucretleri ne kadardir super..line tr n.t arasindaki fark nedir tek bildigim tr n.t bir aylik paeketini aliyorsun 2 ay baglanabiliyosun.....

• 146: internet paketi almana gerek yoktur...şehir içi konuşma ücreti yazar...

145 : şifre alıp öyle bağlanırsın.. saati 1.5 YTL 'ye yakın zannedersem...
  • bu durumda 145 mi daha pahlı oluyo yoksa ben mi anlamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcnet

bu durumda 145 mi daha pahlı oluyo yoksa ben mi anlamadım...

kullanımına baglı olarak degısebılır olsa da 145li ttnetin paketi 5-10 milyonsa eger saatini 1.5 ytl den kullanıcan demektır.. ama 146 dan baglanırsan ortalama 73binx60=4.380.000 liraya gelicek dolayısıyla goruluyorki 145 daha ucuz.. ama 145 de sart diil mynette falan baglantı ucretı aylık 5 milyon olması lazım.. onları verdigi 08.. kusurlu numaradan baglanabılırsın sanırım adsl olayından sonra onlarda (hatlar bosalınca)daha hızlanmıstır.. 146 nın tek rahatlıgı herhangı bı yerde sıfre vs. yoksa bile anında int.e baglanmana izin vermesi..
  • yani interneti çook az kullanacaksan 146 daha avantajlı...

ama nete biraz fazla takılıyorsan tabiki 145...
  • hair nete taqılıyorsan adsl
    çoook az takılıyorsan 145
    çoook az takılıyorsan ve 145 deki kulanıcı adı ve şifresi dolmuşsa acil girmen gerkiyosa 146
    146 normal şihir içini arama gibi her dak. da bi köntür atar(kontür fiyatları hangi paketi sactigine göre degişir)
    145 ise 6 dakta bi köntür atar..hangisi hesablı sen karar ver..
  • 146 alma internete bi fgiriyon saaatin nasıl geçtiğini bilmiyon sonra gelir kol gibi fatura...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    225/50/17 vs 235/50/17
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki superonline mi trnet mi????
  • tabiki superonline..daha hızlı baglanırsın nete..
  • alfa romeo 145-146 sandım hangisi daha hızlı ya tövbe:D
  • ADSL al direk kurtul. Hem çoook daha hızlı hem çoook daha ucuz. Bak şimdi 29 milyonluk paketten alırsın ADSL bağlan bağlanabildiğin kadar ( ama download yapma falza ayda 3GB) 145 de paket alacaksın 5-10 milyon ayda. hadi diyelim 7 milyon. buna birde günlük 30 dk internete bağlanma ekle o da 750 bin. Ki hiç sanmam zaten yavaş olacağı için bi maile bak cevap yaz mailler sil derken gider 30 DK. bu da ayda 22500 yapar. hadi düz hepsine 30 YTL de ayda. eee ne için yarım saat internete gireceksin diye bunun dışında dezavantajları da var ki:

-Bağlantı yavaş
    -Telefon meşgul çalıyor
    -Pahallı

Arkadaş ADSL ye geçmeden önce çok önemli mali işlerim vardı internetten yapılması gereken ve devamlı online kalmam gerekiyordu günde 5-10 saat işin kötüsü de 1 ay sonra da ordan taşınacaktım (ki taşındım şimdi) mecbur 145 den bağlandık fatura 195 YTL geldi!!!!!

Lanet olsun diyorum bu Telekom'a bizi maymun ettiği için hem en pahallı fiyatlarla biz bağlanıyoruz dünyada (genel olarak) hemde en yavaş bizimki... İsyan etmemek elde değil. Zamanında mail atacağım zaman word de yazıp internete bağlanıp Copy-Paste ettiğimi bilirim!!!! Bizi maymun etti ya bu Telekom Allah bildiği gibi yapsın.
    Amerikada arkadaş var kaçla bağlısın diyorum ben en düşük hızlısını aldım diyor 1500 küsür bişey diyor adam ne kadar diyorum 35$ ayda diyor. Haa bide amerikada asgari ücret 2000$ unutmayın 35$ çook ufak para orda. Dial-Up ne kadar diyorum. Ohooo diyor bedava ona para ödenmez ki diyor. Bizim çektiğimiz çileye bak. Almanyada kuzen ADSL satıyor en ucuzu 17€ diyor o da 1000 küsür bişeyler diyor.... BEN DAHA BİRŞEY DEMİYORUM!!! TÜRKİYE'DE DOĞDUK DİYE HERŞEYİN EN KÖTÜSÜNE Mİ LAYIK OLACAĞIZ HEP!!!! HEP DEVLET BİZİ KAZIKLAYACAK MI!!! %75 ARABA VERGİSİ OLUR MU!!! 30 MİLYARLIK ARABANIN NEDEN 17 MİLYARI KENDİSİ 13 MİLYARI VERGİ!!!! NEDEN RENAULT CLIO V6 60 MİLYAR DA VERGİSİ 70 MİLYAR!!!!!!
    YAZIK AMA ARTIK BU MİLLETE DE...

• quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

alfa romeo 145-146 sandım hangisi daha hızlı ya tövbe:D

• quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

ADSL al direk kurtul. Hem çoook daha hızlı hem çoook daha ucuz. Bak şimdi 29 milyonluk paketten alırsın ADSL bağlan bağlanabildiğin kadar ( ama download yapma falza ayda 3GB) 145 de paket alacaksın 5-10 milyon ayda. hadi diyelim 7 milyon. buna birde günlük 30 dk internete bağlanma ekle o da 750 bin. Ki hiç sanmam zaten yavaş olacağı için bi maile bak cevap yaz mailler sil derken gider 30 DK. bu da ayda 22500 yapar. hadi düz hepsine 30 YTL de ayda. eee ne için yarım saat internete gireceksin diye bunun dışında dezavantajları da var ki:

-Bağlantı yavaş
    -Telefon meşgul çalıyor
    -Pahallı

Arkadaş ADSL ye geçmeden önce çok önemli mali işlerim vardı internetten yapılması gereken ve devamlı online kalmam gerekiyordu günde 5-10 saat işin kötüsü de 1 ay sonra da ordan taşınacaktım (ki taşındım şimdi) mecbur 145 den bağlandık fatura 195 YTL geldi!!!!!

Lanet olsun diyorum bu Telekom'a bizi maymun ettiği için hem en pahallı fiyatlarla biz bağlanıyoruz dünyada (genel olarak) hemde en yavaş bizimki... İsyan etmemek elde değil. Zamanında mail atacağım zaman word de yazıp internete bağlanıp Copy-Paste ettiğimi bilirim!!!! Bizi maymun etti ya bu Telekom Allah bildiği gibi yapsın.
    Amerikada arkadaş var kaçla bağlısın diyorum ben en düşük hızlısını aldım diyor 1500 küsür bişey diyor adam ne kadar diyorum 35$ ayda diyor. Haa bide amerikada asgari ücret 2000$ unutmayın 35$ çook ufak para orda. Dial-Up ne kadar diyorum. Ohooo diyor bedava ona para ödenmez ki diyor. Bizim çektiğimiz çileye bak. Almanyada kuzen ADSL satıyor en ucuzu 17€ diyor o da 1000 küsür bişeyler diyor.... BEN DAHA BİRŞEY DEMİYORUM!!! TÜRKİYE'DE DOĞDUK DİYE HERŞEYİN EN KÖTÜSÜNE Mİ LAYIK OLACAĞIZ HEP!!!! HEP DEVLET BİZİ KAZIKLAYACAK MI!!! %75 ARABA VERGİSİ OLUR MU!!! 30 MİLYARLIK ARABANIN NEDEN 17 MİLYARI KENDİSİ 13 MİLYARI VERGİ!!!! NEDEN RENAULT CLIO V6 60 MİLYAR DA VERGİSİ 70 MİLYAR!!!!!!
    YAZIK AMA ARTIK BU MİLLETE DE...

reno clio v6 nın vergisi70 milyarmı hadi bea..
    Tekelcilik bu oluyo işte..eger teksen ondan alıcaksın weya almıycaksın..adam saati 10milyon yapsada alıyosun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.