14299 TL Acer Aspire 7 A715-51G RTX 3050 Harici 4GB 15.6” IPS FHD, i5-1240P, 8GB RAM, 512GB SSD, G https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NK5MW7 @Gunpower-storm'a teşekkürler. |
14299 TL Acer Aspire 7 A715-51G RTX 3050 Harici 4GB 15.6” IPS FHD 144Hz, i5-1240P, 8GB, 512GB SSD, G
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Acer'ın kendi sitesine göre 43G'de bir USB 2.0 varken 51G'de Type A'lerin hepsi 3.0, 51G 2 milim daha ince. 43G'de BT 5.2 varken 51G'de 5.0 var. İşlemci ve bazı mini detaylar dışı neredeyse tamamen aynılar. İşlemci olarak da A715-51G bir tık daha iyi.
Sanki bakılırsa 51G bir tık daha iyi gibi gözüküyor, ve gariptir ki haftalardır stokta.
Tabikide seçim sizin.
-
Aynı bilgisayar degilmi zaten ikinizinde attığı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha avantajlı olduğu için başlığı düzenledim.
-
-
-
Nasil yani cok iyi midir alalim mi
Bu bilgisayar yerine HP Pavilion Gaming Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD IPS 144 Hz, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, 512 GB SSD, FreeDOS, 68N71EA, Siyahbu nasildir ?amazon
HP Pavilion Gaming Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD IPS 144 Hz, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, 512 GB SSD, FreeDOS, 68N71EA, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BG244Z37?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_Y0WRAD68ZF4DGCWV2GWJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho1905 -- 17 Aralık 2022; 22:43:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
teşekkürler :) bende de boşta 16gb var, değişim süresini bekliyorum dolsun diye, olur da daha iyi bir fırsat çıkarsa diye ama aksine takip ettiklerimin de artıyor fiyatı. direk 1 slot boş galiba değil mi hocam?
-
Aynen hocam 1 slot boş, bi üst mesajda paylaştım anakarti, bekledikçe fiyatlar artıyor gerçekten. Amazon bu modele ve hp victus rtx3060a epey bi stok açmış helal olsun ihtiyacı olan değerlendirsin bence.
Huawei D15 ile kıyaslayabilecek olan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Işıklı klavye var mı makinede?
Ekran 60hz mi
Bataryası 2.5 ile 3 saat arasında gidiyormuş. Çok kötü bir rakam bu.
Bu işlemcide iris grafik birimi mevcut sanırım ?
nvidia gpu yu komple kapatıp , işlemcinin grafik belleğine geçebilirmiyiz sizce? Batarya süresi değişir mi?
Sanırım harici ekran kartlı bilgisayarların kaderi bu , batarya sorunu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 18 Aralık 2022; 1:21:23 >
Arkadaşlar makineye ram ekleyeceğim kendin açsam garanti gider mi ?
USB C üzerinden görüntü sinyali veriyor mu acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İslemci sanallaştirma ile bluestacks emulatör kullanılıyormu benim için çok onemli bluestacks laptop u almayi dusunuyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
böyle durumlarda laptop a değil işlemciye bak.. 1240p sanallaştırma destekliyor yani laptopta senin açından sorun yok...
-
Deneyebilceğim bi iablom yok hocam maalesef
Laptopun havalandirmasi sizce yeterlu mi ? Oyun oynamak ve islerimi yapmak icin almayı düşünüyorum. Sizce fan yeterli gelir mi
Onu biliyorum hocam,fakat farkli bir konuda sorun var demişler hem intelin uygulamasi sanallaştirma desteklediğini gostermiyor hemde bluestacksda sorun var diyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/aspire-7-a715-51g-intel-i5-1240p-tavsiye-eder-misiniz--154427003
Bu konuya da bakabilir almak isteyenler burda kullaniciları mevcut
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X