Şimdi Ara

14k Sıralama ile En Mantıklı Bilgisayar Mühendisliği veya EEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14.9k sıralamam var Galatasaray bahçeşehir bilgisayarlar az ileride yıldız bilgisayar bahçeşehir eem garanti geliyor. Bi de hacettepe var 20klarda sıralaması. Sizce önceliği yurt dışı olan biri hangisini seçmeli? Bahçeşehir dışarıdan hoş görünüyor özellikle ama bilmiyorum içini. İstanbulda olduğum için de hacettepeye uzak bakıyorum ama değecekse yazarım tabii. Hayaller itüydü ama olmadı maalesef :(

• Aynı durumdayım.

ya itü olsun diye makine veya elektrik yazacağım

ya da ytü bilgisayar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an 3. sınıfa geçmiş bir üniversite öğrencisi olarak, kesinlikle sayısal bölüm yazmayın arkadaşlar ne istediğinizi bilmiyorsanız. Ülkemiz sanayi ülkesi değil bunu unutmayın, hizmet sektörü ilerliyor, sözel ve eşit ağırlıktan şaşmayın, teknik bölümlerde çok mezun az iş var ve ayrıca yapabileceğiniz teknik işler kısıtlı. Radyo televizyon okuyun daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

Aynı durumdayım.

ya itü olsun diye makine veya elektrik yazacağım

ya da ytü bilgisayar
    Aynen hocam benim de aklıma makina ve elektrik geliyor ama uzaklar bana sanki sever miyim bilmiyorum. Makina özellikle. Elektrik değil de elektronik bilgisayar yazılım kısmına ilgim var. Ama işte itü olsun diye insan düşünüyor. Bi de kontrol ve otomasyon mühendisliği var civarda. O nasıldır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krolat K kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten yurt dışı düşünüyorum ileride. Haklısınız mühendisliklerin karşılığı alınmıyor maalesef burada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray fransızca olduğu için nedense önermiyor çoğu kişi,

bau, özyeğin v.b. ise ticaret merkezi gibi algılandığı için yine eleştiriliyor.

Ben sormak istiyorum forumdakiler:

Bilgisayar mühendisliği için özel üniversite önerir misiniz?
  • eğer ingilizceniz ve çevreniz yoksa boşa yazmayın sadece üniversiteli bir işsiz olursunuz bide her üniversitenin yurtdışında karşılığı yok onada dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barns -- 9 Ağustos 2018; 18:47:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bahçeşehir'e gittim, ne yazık ki tam bir zengin züppe mekanı. Herkes kafelerde snap atmaya gelmiş gibi bir ortam var. Zaten kampüs diye bir şey yok içerisi avmyi andırıyor. Eğitim imkanları ve hocaları iyi olsa bile o ortam insanı eğitimden uzaklaştırır.

Benim sıralamam da 13k yıldız bilgisayar yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellow.Canary -- 12 Ağustos 2018; 12:3:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yellow.Canary

Bahçeşehir'e gittim, ne yazık ki tam bir zengin züppe mekanı. Herkes kafelerde snap atmaya gelmiş gibi bir ortam var. Zaten kampüs diye bir şey yok içerisi avmyi andırıyor. Eğitim imkanları ve hocaları iyi olsa bile o ortam insanı eğitimden uzaklaştırır.

Benim sıralamam da 13k yıldız bilgisayar yazacağım.
    Akreditasyon nedir ? yıldızda yok itüde var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli standartlar var. Diplomanın yurtdışına denkliğini sağlıyor diye biliyorum. Ama şart değil, bu olmadan da yurtdışına açılabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.