Şimdi Ara

15.000 TL Civarı Öğrenci Arabası ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15.00 TL veya altı veya çok geçmemek şartıyla üstü araba önerebilirmisiniz??

• clio. dizel veya tüplü. 2003-2006 model. en fazla 70binde.
    hatasız olsun klima olsun başka da bişey arama. 10 numara araba sana
  • benim şahsi favorimdir, citroen c2.. 13-14000 e alırsın dizelini, 500-600 gibi de bakımını yaptırırsın, varsa kronik sorunlarından kurtulursun.. tabi bu arabayı sevebilmek için çok bagaj ihtiyacı duymaman ve aracı 4 kişiden fazlasıyla doldurmaman gerekli.. zira arka koltuklarda yer açmak istersen bagaj(koltuklar sürgü üzerinde hareketli) 160 lt ye kadar daralıyor, bagaj lazımsa da arka koltukların diz mesafesinden çalıp 200 küsür litreye kadar büyüyor..

bunun dışında yine aynı fiyat aralığından polo önermem, eğer benim gibi kenara para koymakta zorlanan klasik bir öğrenciyseniz.. çünkü olası masraflarıyla ve donanım eksiklikleriyle can sıkabiliyorlar.. yukarıda c2 içn önerdiğim 500-600 gibi 2. el bakımlarını polo da daha pahalıya yaptırırsın..

c2 ile aynı dizel motoru paylaşan ford fiesta bulabilirsin, hatta çok az daha fazla fiyat ile otomatikleri bile var..

opel corsa lara bakabillirsin, 1.3 lt multijet dizelleri hem uzun ömürlü hem de çok tasarrufludur ancak araç ağırlığı ve hantallığı dolayısıyla hem yakıtta (en fazla 1 litre ama çok değil) hem de performansta c2 ile fiestayı biraz aratabilir..

ilk aklıma gelenler bunlar..

• öğrencyse bu adam 3 seneye satar bunu bence 12bini geçmesin aldığı araba. ayaklarıını yerden kessn yeterli. bence..
  • Biraz bütçeni arttır Mitsubishi Colt'a bak dostum. Periyodik bakımları 200 TL, ağır bakım olayı yok. Alman - Japon ortak yapımı, Düşük yakıt tüketimi vs...
  • Sen tam olarak hangi arabayı istediğini seç o fiyata iyi bir çok araba alabilirsin.Ör. bizim şirkette arkadaşımı yeni ford fucus marka aracını (2002 model lpg li) 14.000,00 tl.verdi
  • 2005-2006 fiesta 1.4 dizel
  • 2006 model getz
  • 15bin tl civarı karizma,güzel araba alamazsın eski araçlar veya ufak ama tatlı dikkat çekici araçlar alabilirsin.Bence eski kasa bir araba alıcağına yeni kasa tatlı dikkat çekici bir araba almanı tavsiye ederim mesela

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-chevrolet-spark-yeni-chevrolet-spark-1-2-lt-32770753/detay

Bence tasarımı güzel ,tatlı,hoş bir araba kullanmasıda bir o kadar güzel ufak olmasından dolayı heryere girebiliyorsun.Adaml bir konuş pazarlık yap biraz daha düşer yok çok fazla dersen sparkın eski kasalarınıda alabilirsin onlar 12-15 bin tl arası onlarda güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 16 Ekim 2010; 15:12:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eggys

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-laguna-son-derece-temiz-ve-bakimli-1-6-16v-sirali-lpg-rxe-en-full-model-33045254/detay

eggy farkındamısın bilmiyorum ama öğrenci aracı diyor 40 yaşında andrapoza girmiş moruk arabası denmiyor zaten adam öğrenci bunu alsın elinde patlasınmı istiyorsun

• peki arkadaşlar 100.000 km yi geçmiş araçlar çok sorun çıkarır mı bana?
  • km den çok bakımı ön planda tutmalısın.. bakımsız 50000 km deki bir araç bakımlı 100000 km deki emsalinden daha kötü durumda olabilir.. alırken bilen birileriyle almaya gitmen ve aracı bir servise göstermen peşinen sana bir 100 lira kaybettirse de daha sonrası için bir sürü masraftan kurtarabilir.. hatta bazen servise gösterme kararını belirttiğinde araç sahibi değişken tavırlar gösterip yan çizmeye başlayabilir bu da zaten aracın durumu ile ilgili sana bir sürü ip ucu vermiş olur ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.