Şimdi Ara

15-16 Ağustos Direksiyon Sınavı - Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
6.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cumartesi günü bende direksiyona girdim. bulunduğum İL Osmaniye 6 yıldır araç kullanıyorum ama iş yerinde organize bölgesinde araçların yoğun olmadığı yerde en sonunda ehliyet almaya karar verdim çünkü uzun yola çıkamıyordum.

aracın içinde 3 tane MEB hoca vardı ve hepsi iyi kullandığımı söylediler, dubaların oraya gelince aracı tek hamlede park ettim daha sonra müfettiş geldi baktı kaldın dedi ve ŞOK oldum çünkü hocalar bile eline sağlık güzel sürdün ve park ettin dediler. müfettiş kaldırımın kenarında çizgi vardı o çizgiye girmediğim için direk bırakmıştı çizgi ile lastiklerin arasında baktım 5 santim vardı ve sinirden deli oldum.

benim gibi giren bir çok kişi bu çizgi muhabbeti yüzünden kalmıştı.

daha sonra anladım ki bu işin ticari boyutu varmış tekrar girmek için 160 TL daha yatırıp bir daha girecekmişiz, tek kelime ile YAZIKLAR OLSUN diyorum 5 santim için beni bıraktı ALLAH a havale ettim.

• Sozde asagidaki maddeden kalmisim madem arabayi dogru calistiramadim beni neden arabadan indirmediniz? Koskoca parkuru tamamlatip sonra bu basit seyden birakmak nedir.? Arabayi gayet guzel calistirip kalktigima inaniyorum. Boyle basit ve sacma biseyden kalmakta koyyo insana

Aracı Çalıştırma ve harekete geçirme usul ve kurallarına uymuyor. Emniyetli ve rahat kalkış yapamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L0NEW0LF

Merhaba arkadaşlar,

Cumartesi günü bende direksiyona girdim. bulunduğum İL Osmaniye 6 yıldır araç kullanıyorum ama iş yerinde organize bölgesinde araçların yoğun olmadığı yerde en sonunda ehliyet almaya karar verdim çünkü uzun yola çıkamıyordum.

aracın içinde 3 tane MEB hoca vardı ve hepsi iyi kullandığımı söylediler, dubaların oraya gelince aracı tek hamlede park ettim daha sonra müfettiş geldi baktı kaldın dedi ve ŞOK oldum çünkü hocalar bile eline sağlık güzel sürdün ve park ettin dediler. müfettiş kaldırımın kenarında çizgi vardı o çizgiye girmediğim için direk bırakmıştı çizgi ile lastiklerin arasında baktım 5 santim vardı ve sinirden deli oldum.

benim gibi giren bir çok kişi bu çizgi muhabbeti yüzünden kalmıştı.

daha sonra anladım ki bu işin ticari boyutu varmış tekrar girmek için 160 TL daha yatırıp bir daha girecekmişiz, tek kelime ile YAZIKLAR OLSUN diyorum 5 santim için beni bıraktı ALLAH a havale ettim.

Aynısı bendede oldu hocalar çok iyisin dediler 2 cm var diye çizgiye bıraktılar.Ticarethane dönmüş burası
    bir daha olursa dilekçe yazıcam şikayette bulunucam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vril

rakiplerim bugün sınava girerken ben 15 ağustosta giricem daha 20 günüm var offf

Aynen hocam ben de 2sinde gireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: oktaygcl

quote:

rakiplerim bugün sınava girerken ben 15 ağustosta giricem daha 20 günüm var offf

Bende bende

• quote:

Orijinalden alıntı: oktaygcl

quote:

2 ağustosa şükret ben 15-16 sında giriyorum

• Bende geçmişim arkadaşlar .Kurs bir veya iki güne dosyan hazır olur dediler bu hafta içinde alırım ehliyeti galiba
  • Hala kurstan haber gelmeyen var mı? Sınavdan beridir kurstan çıt çıkmadı, ben de aramadım daha sonuçlar belli olmamıştır diye. Hadi ben kaldığımdan eminim de bi arkadaşım da geçtiğinden emin ama ona da bir haber gelmemiş hala...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumak16 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim kurs bir mesaj atmayı bile çok gördüğü için ben dün arayıp sordum.Bence siz de arayın ve bilgi edinin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaqok

Bende geçmişim arkadaşlar .Kurs bir veya iki güne dosyan hazır olur dediler bu hafta içinde alırım ehliyeti galiba

Kursum 10 ağustosta hazır olur dedi. Sizinki ne hız böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanvb

quote:

Orijinalden alıntı: xaqok

Bende geçmişim arkadaşlar .Kurs bir veya iki güne dosyan hazır olur dediler bu hafta içinde alırım ehliyeti galiba

Kursum 10 ağustosta hazır olur dedi. Sizinki ne hız böyle?

16 bin nüfuslu ilçede yaşıyorum hocam ondan sanırım

• Hiç hata yapmadan geçmişim. Birkaç yıldır kullanmamında iyi yanı bu sanırım. Belgeler gelse artık alsak ehliyetleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Hiç hata yapmadan geçmişim. Birkaç yıldır kullanmamında iyi yanı bu sanırım. Belgeler gelse artık alsak ehliyetleri.

Tebrik ederim kardeşim.. Bende belgeyi bekliyorum sabırsızlıkla..
  • Kursa gittim belge ne zaman gelecek dedim. Adam bir haftaya çıkar, eğer paran varsa erken çıkabilir dedi. Ne demek istedi tercüme etmek isteyen var mı?
  • arkadaşları mesaj geldi 1 ağustosta sınavım var diye altına da not düşmüşler ödeme yapmadıysanız direksiyon sınav harcını kursumuza yatırmanızı önemle bildiririz diye şimdi ben bu parayı yatırmazsam direksiyon sınavına giremem mi?
  • direksiyondanda geçtim sertifikayı aldıktan sonra ne gibi işlemler kalıyo bilen biri yazabilir mi
  • sertifikası çıkan var mı ?
  • bende ayin 2 sinde girecegim bakalim hakkimizda hayirlisi

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

sertifikası çıkan var mı ?

Bizim kurum agustos sonu verecegiz diyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.