Şimdi Ara

15-16 Ağustos Direksiyon Sınavı - Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
6.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faydeemusic

Gecmisim xD

Bundan sonraki surec ne beyler

Dosya gelicek kursuna onlar seni arayacak sende veriglerini ödeyip emniyetten randevu alacaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtim. Girecek olanlara başarılar.
  • bi kiz arkadasim kazanamamis park etmis ama cikarken istop etmis kaldin demisler cok ilginc valla ben aldigim zaman sağa cekip sohbet etmistik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yarın girecem. Bi heyecan geldi şimdi. Çok iyi sürmüyorum ama kötü de değilim. İnşaallah geçeriz

• Iyice öğrenin de öyle kullanın şu mereti. Şuraya bak 2-3 günlük tecrübeyle arabayı kaldırana ehliyet veriyorlar. Şaka gibi ya

Sonra niye bu kadar kaza oluyor.

• bu sabah girdim bende sınava. fazla egitim alamadık kurs sagolsun birde surekli sıkıntılı araclar ile gittik egitimlere sınavda da farklı bir arac verdiler. her seye ragmen cok sukur gectik. ilk baslarda ufak bir heyecan oluyor elbette ama zamanla aşıyorsunuz ve o heyecanı yendikçe daha bir güvenle sürüyorsunuz aracı. panik yapmaya gerek yok, biraz park sıkıntı ama oda halledilemeyecek gibi degil. ben egitimlerde park yapamıyordum sınavda yaptım mesela :) herkese başarılar arkadaslar kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slade Wilson

Iyice öğrenin de öyle kullanın şu mereti. Şuraya bak 2-3 günlük tecrübeyle arabayı kaldırana ehliyet veriyorlar. Şaka gibi ya

Konuyu okusan vermediklerini görürdün zaten.

Zaten aptallık bizde bu zamana kadar ehliyetsiz dışarda sürmeyi öğrenmedik 5 günlük deneyimle ehliyet almaya kalkıyoruz.

• Ben bir türlü bizim arabayı parkedemiyorum ama sürücü kursunun arabasını pistte iki hamlede parkediyorum. Hatta az önce bizim arabayı denemek için aldım park edeyim dedim park sırasında öndeki park halindeki araca vurdum.

Benim sınav yarın bu arada. Gerçi geçsem bile park yapamadıktan sonra bir anlamı yok. Tüm mahalleli ben arabayı parkederken camlarda oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 25 Temmuz 2015; 22:44:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Slade Wilson

Iyice öğrenin de öyle kullanın şu mereti. Şuraya bak 2-3 günlük tecrübeyle arabayı kaldırana ehliyet veriyorlar. Şaka gibi ya

Konuyu okusan vermediklerini görürdün zaten.

Zaten aptallık bizde bu zamana kadar ehliyetsiz dışarda sürmeyi öğrenmedik 5 günlük deneyimle ehliyet almaya kalkıyoruz.

Kurslar adam akıllı egitim verse böyle olmaz . Ayrıca evet 5 günlük deneyimle de araba öğrenilmez.Burada kalanlar sitem ediyor kaldım diye ama bırakırlarsa trafikte tehlike yaratıyorlar.

• Arkadaşlar park ederken dubaya çarpıp kaldım

bugün akşam kursdan yeni sınav için 140tl ödeyip , özel 2 ders saatinizi yazdırın diye mesaj geldi

ben özel ders almak istemiyorum direk 60tl verip sınava girsem olmaz mı
  • Ben sınava yarın giricem. Park etmede pek sıkıntım yok, rampada kaldırabiliyorum araç zaten dizel. Umarım geçerim. Heyacan yapmamak lazım.
  • Sınava yanımızda götürmemiz gerekenler ne? Bi de sınav saati yazıyor giriş kağında tam o saatte mi oluyo sınav erken gidiyim mi

• quote:

Orijinalden alıntı: kopser123

Ben sınava yarın giricem. Park etmede pek sıkıntım yok, rampada kaldırabiliyorum araç zaten dizel. Umarım geçerim. Heyacan yapmamak lazım.

Hocam ben kurstaki derslerde neredeyse sorunsuz sürüyorum aracı. Hatta park etme bile mükemmel. Ailem hem ben iyice öğreniyim hem de ihtiyaçtan araç aldı. Ben bizim aracı mahalleye nedense parkedemiyorum. Parktan kalkacam desek kursun aracını iki duba arasına rahat parkediyorum. Tabii bizim kurstaki hocalar park yapmanın bugunu bulmuş rahatça parkediyorsun. Ama iş mahalleye parka gelince olmuyor. Akşam alıştırma yapayım dedim gene olmadı. Hem öndeki hem arkadaki araca vurdum. Özgüven sıfır oldu. Hele yokuş aşağı park yaptırırlarsa hiç şansım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kopser123

Ben sınava yarın giricem. Park etmede pek sıkıntım yok, rampada kaldırabiliyorum araç zaten dizel. Umarım geçerim. Heyacan yapmamak lazım.

Kanka dizel mizel.diyorsun
    Normalde arabayi.bosken.rahat kaldirirsin fakat
    4 kisi biniyorlar
    Etti fazladan 300 kilo
    Daha fazla gaz vermen lazim bende stop ettirdim bu yuzden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Ben de bizim arabayla park edemiyorum çünkü bizim araç benzinli ve babam park ettiriken doğaçlama park etmemi istiyor. Ama kursta park ederken park etmenin bir kaç aşaması var. Bunlar:

1- Sağa sinyal verip park edeceğin yöne doğru yakın bir mesafede yanaşmak. (Öndeki aracın arka tarafı senin arabanın arkasına denk olana dek.)
    2- Dörtlüleri yakmak.
    3-Sağ aynayı kaldırımı görene kadar aşağı inidirmek.
    4- 45 derecelik açıyı yakalamak için direksiyonu komple sağa kırıp, sol aynaya bakarak arkadaki aracın ön tarafını sol aynada göremeyene dek gitmek.
    5- 45 derecelik açıyı yakaladıktan sonra direksiyonu komple sola kırıp sağ aynadan kaldırıma bakarak yanaşmak.
    6- Eğer tek hamlede girdiysek direksiyonu düzeltmek eğer giremediysek ona göre manevra yapıp düzeltmek.
    7- Arkadaki araca bakıp eğer yerimiz varsa çıkarken rahat çıkmak için birazcık geri gitmek.

Ben bu şekilde kurs arabası ile sorunsuz bir şekilde park edebiliyorum. Senin mahallendeki yer yokuş mu? İllaki bir neden vardır park edememende eğer kursta sorunsuzca park ediyorsan. Önce bu nedeni bul sonra bu sorunu nasıl çözerim, nasıl daha iyi yaparım diye düşün.

• faydeemusic kullanıcısına yanıt
    Bunu söylediğin iyi oldu, hiç düşünememiştim. O zaman rampada kalkarken fazladan gaz veririm. Bu seferde neden arabayı çok bağırtıyorsun demesinler..
  • Evet bizim mahalle yokuş. Bizim kurstaki park mantelitesi de sizinki ile aynı. Tek fark biz ilk girişte tam sağ yapıp sağ aynadan stop lambasını (başka bir lamba da olabilir) kaldırımın ortasına denk getirip tam sol yapıp araç düz olana kadar gelmek. Ve hiç üç hamlede yapmadım parkı hep iki hamlede hallettim. Mahallede park edemeyincede ordada bir sorun çıkacak düşüncesindeyim. Ben aracı bizim binanın arkasında arsa var, oraya koyuyorum sorun olmuyor. Ama park yapamayınca da bir zevki kalmıyor kullanmanın.

• 10 Ağustos'tan itibaren başlıyor benim dersler. Ehliyet yok yine de sürüyoruz sokakta sağda solda. Malum babam galerici.. Kalırsam sülalecek rezil oluruz
  • Ben 4 yıllık sürücuyum yaşım genç ondan kaldım diyelim sabah 15 yıllık sürücü abimiz benim gibi parkuru bitirmiş park yapmış inmiş sormuş komisyona cok heyecanlisin ondan kaldın demişler demekki bende o yüzden kaldım

• Bu sabah girdim, geldim. Bariz hatam olmadı hiç, bakalım sonuç ne olacak. ÖSYM sınavlarında bu kadar heyecan yapmıyordum sanki . Direksiyona geçince heyecan bitti ama şükür ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyBeard -- 26 Temmuz 2015; 11:29:17 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.