Şimdi Ara

15-16 Ağustos Direksiyon Sınavı - Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
6.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi kurumdan mesaj geldi. Geçmişim. Darısı size dostlar..

Şimdi ne yapacagım? Süreç nasıl ilerleyecek. Benim ehliyet kurus biraz uzakta bir haberim herseyden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaqok

Beyler bende bugün sınava girdim.Her şey güzel fakat hiç dikkat etmedim şu geri parkda 50 cm olayı varmış.Parkuru tamamladım güzel bir şekilde.Kalsaydım yada o 50 cm olayı olsaydı beni arabadan indirirlerdi di mi ? Parkuru bitirdikden sonra kaldın demezler inşallah

İndirirlirse direk kaldın parkuru tamamlarsan geçtin demektir. parkuru tamamlayıp kaldın derlerse sebebini öğren.
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Hız sınırını geçmişinizdir belki
  • Bende kaldım ya... Bir tur attırdıktan sonra hemen parka geçirdiler, onda da komisyondan birinin güya bana yardımcı olmak adına geri geri diye taktik vermesine aldanarak kaldırıma tosladım, direk kaldım zaten, arka koltuğa geçirdiler. Eğer bitişe arkada koltukta varıyorsanız kaldınız demekmiş, eğer direksiyonda varıyorsanız geçtiniz demekmiş.. Napalım sağlık olsun, ikinciye inşaallah..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumak16 Y kullanıcısına yanıt
    direksiyonda vardım :D park yerinden cıkardılar birde geçer dediler kontağı kapattım park ettim anahtarı verdim ellerine kaldım :D
  • ben de bugün sınav güzergahından iki kere geçmek zorunda kaldım, çok yavaş ilerledikleri için 4-5 sınav aracına makas atmak zorunda kaldım umarım sıkıntı çıkartmamıştır.
  • Allah'a şükür hata yapmadan geçtim. Komisyon moralimi bozmak ve hata yapmam için çok çabaladı ama beceremediler :D Bi geri park yaptım ağızları açık kaldı. Yokuşta da keza istopsuz direk kaldırdım arabayı.. Kazanamayan arkadaşlar üzülmeyin. Allah yardımcınız olsun.

Bizim sertifikalar 10 ağustosta hazırmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanvb

Allah'a şükür hata yapmadan geçtim. Komisyon moralimi bozmak ve hata yapmam için çok çabaladı ama beceremediler :D Bi geri park yaptım ağızları açık kaldı. Yokuşta da keza istopsuz direk kaldırdım arabayı.. Kazanamayan arkadaşlar üzülmeyin. Allah yardımcınız olsun.

Bizim sertifikalar 10 ağustosta hazırmış.

üzülmedimde kardeşim şoförlüğü iyi olan kalıyor bizim burda pimpirik insanları geçiriyorlar lanet ettim ondan yoksa hatalıyızdır bıraksınlar ama sıkıntı beyler ben parkuru bitirdim park ettim cillop gibi ama elbet bir hata varki kalmışız sıkmayın canınızı kalan arkadaşlar SINAV TARİHLERİNİ UPLARLARSA İYİ OLUR TEŞEKKÜRLER
  • Nasıl yani, geçer dedikleri halde nasıl kaldınız ki? Sınava başladığınız noktaya kadar geldiyseniz geçtiniz, bizim sınavda durum buydu bu gün.

Nasıl yani, geçer dedikleri halde nasıl kaldınız ki? Sınava başladığınız noktaya kadar geldiyseniz geçtiniz, bizim sınavda durum buydu bu gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: scaley

quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

şimdi mesaj geldi, geçmişim. 3 kere stop ettirdim yav ben nasıl geçtim

Hangi şehir

istanbul

Hangi semt

• Yumak16 Y kullanıcısına yanıt
    valla bende bilmiyorum ağa tekrar aradım benim hocamı oda dedi normalde geçmen lazım bende bilmiyorum dedi komisyonun işi dedi
  • Istanbul Ataşehirde sınavımı oldum , 30 dakika boyunca sürdüm. Iyi günler deyip çıktım halen mesaj falan gelmedi , bana geçmişim gibi geliyor ama patlamışda olabilirim. Halen mesaj gelmeyen arkadaşlar var mı ? Başarılı da olsak, başarısız da olsak bunu bildirirler mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

şimdi mesaj geldi, geçmişim. 3 kere stop ettirdim yav ben nasıl geçtim

Hangi şehir

istanbul

Hangi semt

ehliyeti hele bi alayım kursu bile söylerim :D. 3 kere stop ettirdim ama yokuşta kaldırırken değil. 2 kere yokuşta kaldırdım 2 side temiz bir kalkıştı. sadece 2.vitesde dönüşte kaldırırken araba ivmeyi aldıktan sonra stop etti. ayrıca araba balatasında sorun vardı bunun farkında oldukları içinde geçirmiş olabilirler. ben gayet kendi arabamızı hiç stop ettirmeden sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaley -- 25 Temmuz 2015; 19:35:43 >

• Istanbul Ataşehirde sınavımı oldum , 30 dakika boyunca sürdüm. Iyi günler deyip çıktım halen mesaj falan gelmedi , bana geçmişim gibi geliyor ama patlamışda olabilirim. Halen mesaj gelmeyen arkadaşlar var mı ? Başarılı da olsak, başarısız da olsak bunu bildirirler mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami9690

Istanbul Ataşehirde sınavımı oldum , 30 dakika boyunca sürdüm. Iyi günler deyip çıktım halen mesaj falan gelmedi , bana geçmişim gibi geliyor ama patlamışda olabilirim. Halen mesaj gelmeyen arkadaşlar var mı ? Başarılı da olsak, başarısız da olsak bunu bildirirler mi ?

ara kardeşim
    aradım kardeşim geçmişim :D
  • Bizim direksiyon sınav tarihleri 12-19-26 Ağustos diyorlar. Var mı başka böyle durumla karşılaşan?
  • mami9690 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kardeşim :D
  • Gecmisim xD

Bundan sonraki surec ne beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.