Şimdi Ara

15-16 Ağustos Direksiyon Sınavı - Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
6.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TMoE

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

10 ders bitirdim bile nasıl yeni başladınız anlamadım Son 2 ders de perşembe ve cuma. Araba sürme konusunda sıfırdım; daha önce direksiyon tutmuşluğum yoktu ama şu an seviyem fena değil. Sınav günü şaşırmazsam veya heyecan yapmazsam geçerim gibi inşallah.

Kursa toplam ne kadar ödediniz?

700 lira hocam. Pahalı biraz sanırım ama dediğim gibi direksiyon tutmuşluğum yok. Akrabalardan falan da kimseye yalvaracak durumum yok öğretsin diye. Kursta öğrendim öğrendim. O yüzden biraz araştırıp eli yüzü düzgün bir kurs buldum. Şu ana kadar da bir yamuklarını görmedim.

Ücret fazla olduğu için daha çok ders veriyorlardır. ben kursa 500 lira verdim o yüzden dersler az. Ama önemli olan para değil sınavdan önce iyice öğrenip ilk seferde vermek zaten ilk seferde veremezsen gene para verecez aynı hesaba denk gelmiş olacak. Bugün baya iyiydim parkuru tüm tamamladım parkı iyi yaptım tabii hoca söylüyor gel dur cart curt sınavda komisyon yardım etmezse baya zor geçer parklarda falan yardım ederse geçerim gibi.

• sınav tarihinin 25 temmuz olduğu kesin mi milli eğitim henüz açıklama yapmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vril

sınav tarihinin 25 temmuz olduğu kesin mi milli eğitim henüz açıklama yapmamış

mersin de 25-26 temmuz şehirden şehire değişiyor bazı yerler.
  • Ben kursun aracına hiç oturmadım güzergahıda bilmiyorum, inşallah hoca söyler
  • bugün de iyiydim 2 gündür aynı yerde park çıkışı stop ettiriyorum bir adam gibi park yerinden çıkaamdım yarın burayı düzgün yaptım yaptım sınavda da burda stop ettırırsem ne olur bilmem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vril

sınav tarihinin 25 temmuz olduğu kesin mi milli eğitim henüz açıklama yapmamış

mersin de 25-26 temmuz şehirden şehire değişiyor bazı yerler.

şansızınızın kıymetini bilin hocam ben ankarada en erken 15-16 ağustosta girebiliyorum resmen 2 ay sonra şaka gibi
  • Dün kurs mesaj attı 1 Ağustos'a ertelenmiş benim sınavım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki tüm mesajları okudum genel olarak çoğunluk park eğitimi almamış. Youtubeda güzel videolar var onları izleyin ve imkanınız varsa boş bir arsada 1.5araba boyu yere geri park yapmaya çalışın. Allah utandırmasın sınavda başarılar herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Konudaki tüm mesajları okudum genel olarak çoğunluk park eğitimi almamış. Youtubeda güzel videolar var onları izleyin ve imkanınız varsa boş bir arsada 1.5araba boyu yere geri park yapmaya çalışın. Allah utandırmasın sınavda başarılar herkese.

Park yerinden çıkmak park etmekten daha zor.
  • Bugün iyiydim çok şükür parktan nasıl çıkacağımı da çözdüm. Yarın ciddi büyük bir hata yapmazsam geçerim inşallah cins bir komisyon üyesi de gelmezse tabii.
  • quote:

Bugün iyiydim çok şükür parktan nasıl çıkacağımı da çözdüm. Yarın ciddi büyük bir hata yapmazsam geçerim inşallah cins bir komisyon üyesi de gelmezse tabii.

Umarım geçersin hacı.
  • Direksiyon sinavinin yapilacagi yere illa kurs ilemi gitmek lazim ?

• İlk haberi ben vereyim geçemedim sınavdan
    O kadar saat ders aldım belkide hayatımın en kötü şürüsünü sınavda yaptım
  • Dört dörtlük bir sürüş yaptım, hiçbir hatam yoktu ama bitiş yerine 50 metre kala yan taraftan bi tane toros 80 kilometre hızla fırladı. Aksi gibi kontrol etmiştim bir de o yolu , yol S şeklindeydi ve boştu, zaten çoğu kısmı ağaçtan görünmüyordu. Dönüşümü tamamladım sağ tarafta torosun geçebileceği kadar yol vardı ama hoca fren yaptı ve kaldın dedi. Sonra istiyorsan devam et dedi ben de bitirelim bari hocam buraya kadar gelmişiz dedim ve bitirdim. Sanırım kaldım.
  • Bende kaldım geri geri gitme alanına kadar güzelce sürdüm orada çöp tenekesi var neymiş ilerde durmuşum dur dediği yerde durmamışım. Lanet olsun böyle sisteme 1 hatada bile indiriyorlar, bir kere stop ettirirsen bir sinyali unutursan bile indiriyorlar. benden önceki cocuk geri geri giderken tekeri çizgiye değdirdi diye indirdiler başkasını kemeri takmadı diye sürmeden indirdiler. Hadi kemeri anladıkda bu kadar boktan bir sebepten adam mı indirilir lanet olsun. Adamların ehliyet vermeye niyeti yok sokaktaki adamlar yeter siz almayın diyorlar resmen. işin yoksa gene para var 1 ay daha bekle hem zamanından hem parandan ol yaşadığın stres sıkıntı yanına cabası. zaten 2.seferde geçemezsem 3.ye girmem herhalde nasılsa boktan bir kusur bulup indirecekler.
  • Ben geçtim ama parkı tek hamlede yapamadım daha iki hamle hakkım daha var hemen olmadı olmadı diye indireceklerdi.Sonra hocam itiraz etti düzelttim . Müfettişe sordular tamam dedi . Adamların niyeti bırakmak bahane arıyor şerefsizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasım.42

Ben geçtim ama parkı tek hamlede yapamadım daha iki hamle hakkım daha var hemen olmadı olmadı diye indireceklerdi.Sonra hocam itiraz etti düzelttim . Müfettişe sordular tamam dedi . Adamların niyeti bırakmak bahane arıyor şerefsizler

10 yıllık şöförü oturtsan illaki 1 hata yapar abuk subuk hatalardan bile hemen indiriyorlar. Amaçları kesinlikle bırakmak. 2.seferde de böyle tek hatada indirirlerse 3.ye girmem.
  • Geçmiş olsun beyler. Benim sınav da yarın anlaşılan kalacağız.
  • Siz ne kadar rahat olursanız olun komisyon strese sokuyor adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasım.42

Ben geçtim ama parkı tek hamlede yapamadım daha iki hamle hakkım daha var hemen olmadı olmadı diye indireceklerdi.Sonra hocam itiraz etti düzelttim . Müfettişe sordular tamam dedi . Adamların niyeti bırakmak bahane arıyor şerefsizler

Tebrik ederim.

Güzergahı ve nerede durup kalkacağınızı söylüyorlar mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.