Şimdi Ara

15-16 Ağustos Direksiyon Sınavı - Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
6.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim durup kalkacağınız yerleri söylüyorlar ama güzergahı söylemiyorlar bilmiyorsanız hocanız arkadan işaret filan yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasım.42 -- 25 Temmuz 2015; 12:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasım.42

teşekkür ederim durup kalkacağınız yerleri söylüyorlar ama güzergahı söylemiyorlar bilmiyorsanız hocanız arkadan işaret filan yapsın

Peki çok teşekkür ederim.

Güzergahı ezberleyeceğiz artık.

Teşekkürler yeniden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sonuçlar ne zaman açıklanır

• GrandTurco kullanıcısına yanıt
    akşam 6 da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasım.42

akşam 6 da

Teşekkürler nerden bakarız

• GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Kurstan arayıp söylerler bana parkuru tamamlarsan geçersin dediler
  • eskiden puan sistemi ilemiş oda kalkmış tek hatada indiriyorlar lanet olsun.
  • Bende park, sürüş, yokuş yukarı kalkış herşey mükemmel fakat dönüş yaparken 2.viteste kalkmayı denedim, unuttum ardından tekrar çalıştırıp 1.vitese aldım tekrardan stop etti. Sanırım kaldım, bekliyoruz.
  • Herseyi 10 numara yaptim
    Sadece yokusta arka arkaya 2 kez stop ettirdim fakst hoca birsey demedi ve parkuru tamamladim yokus ilk seferdi yani ilk iki hatayi yaptiktan sonra gidip parklari falan yaptim yokusta geri geri falan gittim yani devam.ettirdi bitirdik gecmis olsun dedi acaba gecmismiyimdir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kaldım. Parktan çıkarken dubaya değmiş araba. Bir sonraki sınav ne zaman oluyor ? Kaç para ödüyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökbilge -- 25 Temmuz 2015; 17:45:21 >
  • Arkadaslar gecmis olsun herkese. Ben gectim sinavdan allaha sukur. Her seyi kusursuz tamamladim. Trafik isiklarinda benim girdigim saatte bir ariza vardi, yavas yavas gectim kavsaklardan. Parkta da tek seferde girdim cizgiye. Komisyon cikista cok iyidin hep boyle kullan hayirli olsun dedi. Kalanlar icin sordum kursuma 20 Agustos'ta direksiyon sinavi yapilcakmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: faydeemusic

Herseyi 10 numara yaptim
    Sadece yokusta arka arkaya 2 kez stop ettirdim fakst hoca birsey demedi ve parkuru tamamladim yokus ilk seferdi yani ilk iki hatayi yaptiktan sonra gidip parklari falan yaptim yokusta geri geri falan gittim yani devam.ettirdi bitirdik gecmis olsun dedi acaba gecmismiyimdir ?

ben stop ettirince direk indirdiler aşağı ya
  • şimdi mesaj geldi, geçmişim. 3 kere stop ettirdim yav ben nasıl geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaley

şimdi mesaj geldi, geçmişim. 3 kere stop ettirdim yav ben nasıl geçtim

Hangi şehir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

Hangi şehir

istanbul
  • quote:

işte ne kadar boktan bir ülkede yaşadığımızın kanıtı şehirden şehire bu lanet kurallar değişiyor mu? biz lanet bir hata yüzünden ilk hatada indirilirken 3 kere stop ettiren geçiyor lanet olsun böyle ülkeye de düzene de sistemede bu ülkenin neyi düzgüngü zaten. eğer 2.sefer de de geçemezsem tek sefer de indirirlerse bir daha girmeyecem parayı bunlara kaptıracak halim yok adilik ve para tuzağından başka bir şey değil devletimizin sistemi bu para gelsin de nasıl geliyorsa gelsin insanları dürtmekten başka bir şey yok devletin. verecekleri ehliyet batsın.

• komisyona bağlı herhalde bakalım yarın ben napcam
  • herşeyi yaptım arabayı part ettim doğru düzgün bitirdim parkuru hocam dahil geçti dediler ama neden kaldım anlamadım sizce neden kalmışımdır ? parkut bitirdim parkta geçtin dediler kurs hocam bile geçtin dedi ?
  • Beyler bende bugün sınava girdim.Her şey güzel fakat hiç dikkat etmedim şu geri parkda 50 cm olayı varmış.Parkuru tamamladım güzel bir şekilde.Kalsaydım yada o 50 cm olayı olsaydı beni arabadan indirirlerdi di mi ? Parkuru bitirdikden sonra kaldın demezler inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.