Şimdi Ara

15-16 Ağustos Direksiyon Sınavı - Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
6.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 Temmuz cumartesi sınava girecek arkadaşlar burada toplanalım. Bugün kurslar başladı ilk gün biraz acemiliğe uğradık pedallar sıkıntı biraz. Ufacık dokunuyorum ibre 3'e geçiyor hoca fazla basma diyor halbuki araba gitmiyor gibi 40'ta gitmek acayip yavaş geliyor hiç bir şey anlamadım 3-4 defa istop ettim umarım yarın daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 14 Ağustos 2015; 11:15:15 >

• işte ne kadar boktan bir ülkede yaşadığımızın kanıtı şehirden şehire bu lanet kurallar değişiyor mu? biz lanet bir hata yüzünden ilk hatada indirilirken 3 kere stop ettiren geçiyor lanet olsun böyle ülkeye de düzene de sistemede bu ülkenin neyi düzgüngü zaten. eğer 2.sefer de de geçemezsem tek sefer de indirirlerse bir daha girmeyecem parayı bunlara kaptıracak halim yok adilik ve para tuzağından başka bir şey değil devletimizin sistemi bu para gelsin de nasıl geliyorsa gelsin insanları dürtmekten başka bir şey yok devletin. verecekleri ehliyet batsın.
  • beni daha aramadılar 4 gün kalmış nasıl iş ya yarın arayıp şikayet edecem
  • Derslere daha yeni mi başladın ;?
  • Evet bu sabah başladık cumartesi de sınav var. 12 saat ders görmeliyiz diye kural var yarım saat çalıştık bugün yol kısa zaten anca dur kalk yaptık bu kadar kısa çalışmaya geçebilemicekmiyim bilmiyorum. Sadece 1 tur attık.
  • Haziranin ortasinda basladim direksiyon derslerine. Su an 8 dersim tamamlandi ve bu haftaicinde 2 tane daha dersim var. bir ders saati 50 dakika ve gayet yeterli oluyor. Sinav guzergahini ezberledim onda da sorun yok. Insallah sinavda da sorun cikmaz. Siz de derslere erken baslasaydiniz daha rahat ederdiniz bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler güzergahı ezberleyemedim hatta son ders yanlış yola girdim. Hoca da bir hayli kızdı , ben sizi her dakika takip edemem ki dedi. (bu arada telefonla konuşuyordu.) Bende haklı diye sesimi çıkarmadım ama bir hayli sinirlendim , 2-3 gün aklımdan çıkmadı o kızması. İnanın çok pişmanım yazıldığım için bu kursa.

Acaba sınavda güzergahı söylemiyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızagan

Beyler güzergahı ezberleyemedim hatta son ders yanlış yola girdim. Hoca da bir hayli kızdı , ben sizi her dakika takip edemem ki dedi. (bu arada telefonla konuşuyordu.) Bende haklı diye sesimi çıkarmadım ama bir hayli sinirlendim , 2-3 gün aklımdan çıkmadı o kızması. İnanın çok pişmanım yazıldığım için bu kursa.

Benim de kafama takılıyor o bazı yerleri soruyorum hocaya şurdan mı burdan mı dönüyoruz diye eğer sınavda komisyon söylemiyorsa işim zor arkaya hocaya seslenirsem nerden falan diye adam diyecek bu daha yolu bilmiyor direk indirecek. Bugün düne göre daha iyiydim ama hala afalladığım yerler oluyor ilk seferde geçemiyecem gibi. 1 u dönüşünde 1 de ışıkta istop ettirdim sol ayağı debriyajda sabit tutmaya alışmayalıyım. Benden önceki cocuk her şeyi yaptı hiç hata yapmadan yokuşta kalkıs ve parkı bile yaptırdı bugun ama ben parkuyu tamamladım ve geri geri gittim sadece bana onları yaptırmıyor deli olacam cumartesi günü sınav var şurada bu kadar az çalışmaya zor gözüküyor. İnşallah cumaya kadar iyice hatasız kapmaya çalışırım kalırsak hem zamandan hem paradan olacaz. Halbuki heyecan yapmadan sakin sakin gidiyorum hiç sansın yok diyor sinir bozmak için mi konuşuyor anlamadım insan biraz moral verir. Zaten 5 günden 1 tur ders az geliyor. Resmen para tuzağı hiçbir şey adam gibi göstermeyip ilk seferde kalalım 2.3 seferde para yatırıp geçmemizi istiyorlar gibi geldi. Hoca çok umursamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Kızagan

Beyler güzergahı ezberleyemedim hatta son ders yanlış yola girdim. Hoca da bir hayli kızdı , ben sizi her dakika takip edemem ki dedi. (bu arada telefonla konuşuyordu.) Bende haklı diye sesimi çıkarmadım ama bir hayli sinirlendim , 2-3 gün aklımdan çıkmadı o kızması. İnanın çok pişmanım yazıldığım için bu kursa.

Benim de kafama takılıyor o bazı yerleri soruyorum hocaya şurdan mı burdan mı dönüyoruz diye eğer sınavda komisyon söylemiyorsa işim zor arkaya hocaya seslenirsem nerden falan diye adam diyecek bu daha yolu bilmiyor direk indirecek. Bugün düne göre daha iyiydim ama hala afalladığım yerler oluyor ilk seferde geçemiyecem gibi. 1 u dönüşünde 1 de ışıkta istop ettirdim sol ayağı debriyajda sabit tutmaya alışmayalıyım. Benden önceki cocuk her şeyi yaptı hiç hata yapmadan yokuşta kalkıs ve parkı bile yaptırdı bugun ama ben parkuyu tamamladım ve geri geri gittim sadece bana onları yaptırmıyor deli olacam cumartesi günü sınav var şurada bu kadar az çalışmaya zor gözüküyor. İnşallah cumaya kadar iyice hatasız kapmaya çalışırım kalırsak hem zamandan hem paradan olacaz. Halbuki heyecan yapmadan sakin sakin gidiyorum hiç sansın yok diyor sinir bozmak için mi konuşuyor anlamadım insan biraz moral verir. Zaten 5 günden 1 tur ders az geliyor. Resmen para tuzağı hiçbir şey adam gibi göstermeyip ilk seferde kalalım 2.3 seferde para yatırıp geçmemizi istiyorlar gibi geldi. Hoca çok umursamaz.

Ben ilk dersimde hocaya sormuştum bunu o da güzergahı söyleyeceğiz ama yine de ezberlemen lazım dedi. Gerçi bu andaval kesin yanlış biliyordur. Diğer sürücü kursu hocalarını eleştiriyor sanki kendisi 4x4'lük. Ben çok az ders aldım (4 ders) ilk gittiğimde araç kullanmayı biliyor musun dedi , bende az-çok dedim. Neyse oturttu beni direksiyona gitmeye başladık. O zamanlar debriyaj falan sıkıntı bir de araca tam alışkın değilim biraz sarstım arabayı. Dedi sen böyle geçemezsin dedi. Ula dur daha ilk dersim az-çok kullanmayı biliyorum dedim diye beni Schumacher sandı herhalde. Sonraki akşam babamı aradım baba arkadaşından bir araba bul bana pratik yaptır dedim , o da şahinle geldi onunla pratik yaptırdı. Şahin takoz gibi araba onunla antreman yapınca kurstaki araba kuş gibi geldi ama bizim hocaya gene yaranamadık. En ufak şeyde kızmalar falan sinirleri tepeme çıkardı. Yani parayı vermiş olmasam adama girişeceğim arabada. Bu şekilde moral bozmaları falan gerçekten sinirimi bozuyor. Bende ilk sınavda geçebileceğimi düşünmüyorum ne yazık ki.

• Sen çok geç başlamıssın dostum benim suan butun derslerim bitti
    toplam 12 ders aldm
    cuma günüde küçük bi deneme testi gibi bişi yapıcaz sınav yerınde
  • bende haziranın ortasında 7 8 kere ders almıştım yarın son kez gidecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Sen çok geç başlamıssın dostum benim suan butun derslerim bitti
    toplam 12 ders aldm
    cuma günüde küçük bi deneme testi gibi bişi yapıcaz sınav yerınde

Beni bayramdan önce aradılar pazartesi kursun başlıyor dediler mersin de yaşıyorum buradaki tüm kursların sistemi aynı 5 gün ve günlük 1 tur. 1 tur içinde park yapma, geri geri gitme, ve yokuşta araç kaldırma var. 3 gün kaldı daha park bile yapmış değilim. 12 saat ders almalıyız dedim 12 saat ders verirsek maliyetleri karsılamıyor diyor. Adamların amacı tekrar tekrar girip para kazanmak belli oldu. Önceden araba kullanmadıysan dersler yetersiz geliyor adamlar sanıyorki bu ehliyet alacak ya arabası var ya da arabayla ilgili bir işi ki ehliyete ihtiyac duydu diyor o yüzden biliyor gibi takılıyorlar vurdum duymaz şekilde. Zaten hiç bulaşmasamıydım diyorum kendi kendime dünden beri moralim bozuk. Direksiyon başında heyecan yapmıyorum ama sınavı geçemiyeceğim diye moralmen çökük bir haldeyim. Cumaya kadar hiç istop ettirmezsem parkı falan tamamlarsan gene de bir şansım olduğunu düşünüyorum komisyon belki insaflı çıkar. Tabii sınav günü başımıa bir cenabetlik gelmez ise. Ben de bu şans varken sınav günü kaza yapsam şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 21 Temmuz 2015; 15:38:15 >

• Ben daha başlamadım . Otomatik biliyorum 2 senedir kullanıyorum ama hayatımda daha hiç düz vites kullanmadım . Sınav 2 ağustosdaymış benim.. Hiç derse çağıran falan yok daha kursa 1 kere gittim o da parayı vermeye :(
  • Bana daha ne bi mesaj geldi ne de bir arama kurstan sinavim ne zaman nerde soylemediler araba kullanmayi orta seviyede biliyorum iyi demim cunku trafikte kullanmadim bos yolda kaldirma park yokus falan kendim calistim debriyaja isinmak icin bu yuzden kurstan ders almadim parkuru sinavda soylerler mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 ders bitirdim bile nasıl yeni başladınız anlamadım Son 2 ders de perşembe ve cuma. Araba sürme konusunda sıfırdım; daha önce direksiyon tutmuşluğum yoktu ama şu an seviyem fena değil. Sınav günü şaşırmazsam veya heyecan yapmazsam geçerim gibi inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 21 Temmuz 2015; 22:42:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

10 ders bitirdim bile nasıl yeni başladınız anlamadım Son 2 ders de perşembe ve cuma. Araba sürme konusunda sıfırdım; daha önce direksiyon tutmuşluğum yoktu ama şu an seviyem fena değil. Sınav günü şaşırmazsam veya heyecan yapmazsam geçerim gibi inşallah.

Kursa toplam ne kadar ödediniz?
  • Ben 13 le 16 arası 2 saat ders gördüm 3-7 ağustosta 1 saat görücem 8 ağustosta direksiyon sınavına girecem nasıl oluyor bu her yerde farklı mı direksiyon sınav tarhileri acaba?
  • Ben Izmir'de yasiyorum ve burada sinavlar 25-26 Temmuz, ayrica 1-2 Agustos'ta yapiliyor. Diger illerdeki sinav tarihleri nasil bilmiyorum.

• WhiskeynKola W kullanıcısına yanıt
    bende izmirde yaşıyorum bucada 8 ağustosta dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

10 ders bitirdim bile nasıl yeni başladınız anlamadım Son 2 ders de perşembe ve cuma. Araba sürme konusunda sıfırdım; daha önce direksiyon tutmuşluğum yoktu ama şu an seviyem fena değil. Sınav günü şaşırmazsam veya heyecan yapmazsam geçerim gibi inşallah.

Kursa toplam ne kadar ödediniz?

700 lira hocam. Pahalı biraz sanırım ama dediğim gibi direksiyon tutmuşluğum yok. Akrabalardan falan da kimseye yalvaracak durumum yok öğretsin diye. Kursta öğrendim öğrendim. O yüzden biraz araştırıp eli yüzü düzgün bir kurs buldum. Şu ana kadar da bir yamuklarını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 22 Temmuz 2015; 1:32:28 >

• Daha bir ders bile vermediler bakalım ne olacak

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.