Şimdi Ara

15-16000 arası hb araç tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 16000 kadar bi param var.ikinci el bi araç almak istiyorum.biraz spor görünümlü 1.6 2003 üzeri araç bakıyorum.chevrolet lacetti hb leri gördüm.hoşuma gitti kullanan arkadaşlar bilgi verebilirlermi yada başka ne alabilirim sizce?

• 1-Astra hb
    2-focus hb
    derim ama focusu tavsiye ederim. illa ki 2003 üzeri olması şartmı ki?
    quote:

Orjinalden alıntı: tekniker34

arkadaşlar 16000 kadar bi param var.ikinci el bi araç almak istiyorum.biraz spor görünümlü 1.6 2003 üzeri araç bakıyorum.chevrolet lacetti hb leri gördüm.hoşuma gitti kullanan arkadaşlar bilgi verebilirlermi yada başka ne alabilirim sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: makifozcan

1-Astra hb
    2-focus hb
    quote:

arkadaşlar 16000 kadar bi param var.ikinci el bi araç almak istiyorum.biraz spor görünümlü 1.6 2003 üzeri araç bakıyorum.chevrolet lacetti hb leri gördüm.hoşuma gitti kullanan arkadaşlar bilgi verebilirlermi yada başka ne alabilirim sizce?

2003 model astra ve focus ve 16.000 olmaz o ıs
  • ya model olabildigince yüksek olsun hem birazda görsel olarak modlancak bişey olsa iyi olur aslında
  • peugeot 206 ya da 2001-2002 model focus ambiente ( güvenlik paketsiz) alınabilir. umarım şansın yaver gider de o paralara güvenlik paketlisini de bulursun
  • Fiat Stilo olabilir. Donanımıda oldukça zengindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34HRN60

quote:

1-Astra hb
    2-focus hb
    quote:

2003 model astra ve focus ve 16.000 olmaz o ıs

Bende biliyorum zaten o yüzden illa ki 2003 veya üzeri şartmı diye ondan sordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede stilo ikinci eli ucuz ve focus golf leonaa 5 çekecek bir araç yok yok içinde bence biraz o aracı araştır derim ben golf alıyordum stilo aldım iyikide almışım :)2004 model lere göre kıyaslıyorum özellik olarakda 2008 lerle bile aynı:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeaDGardeN

bencede stilo ikinci eli ucuz ve focus golf leonaa 5 çekecek bir araç yok yok içinde bence biraz o aracı araştır derim ben golf alıyordum stilo aldım iyikide almışım :)2004 model lere göre kıyaslıyorum özellik olarakda 2008 lerle bile aynı:)

fokus falan hikaye türklerin şişirmesinden başka bişey deil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orjinalden alıntı: DeaDGardeN

bencede stilo ikinci eli ucuz ve focus golf leonaa 5 çekecek bir araç yok yok içinde bence biraz o aracı araştır derim ben golf alıyordum stilo aldım iyikide almışım :)2004 model lere göre kıyaslıyorum özellik olarakda 2008 lerle bile aynı:)

fokus falan hikaye türklerin şişirmesinden başka bişey deil.

Focuscular duymasın,ortalık karışır.

• bizim marea elx vardı 1 tanıdıktada focus eski kasa aynı model adam sizin marea benimkinden rahat kesinlikle demişti. tabi herkes kendi arabasını şişirecek övecek normal bişey bu kimse malım kötü demezki
  • O da çok sallamış be kardeş. Focus nerreeee, marea neerrrreeeee
    quote:

bizim marea elx vardı 1 tanıdıktada focus eski kasa aynı model adam sizin marea benimkinden rahat kesinlikle demişti. tabi herkes kendi arabasını şişirecek övecek normal bişey bu kimse malım kötü demezki
  • 1999 model temizce bir honca civic hb alabilirisin.üstüne 99 vti tamponları+vti jantlarını takarsın. işte sana jdm sytle.
    en azından kafanda motor derdin olmaz. tık demeden senelerce binersin

edit:2003 üstü demişsin sonradan gördüm, pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 4 Haziran 2008; 20:34:35 >
  • quote:

O da çok sallamış be kardeş. Focus nerreeee, marea neerrrreeeee
    quote:

bizim marea elx vardı 1 tanıdıktada focus eski kasa aynı model adam sizin marea benimkinden rahat kesinlikle demişti. tabi herkes kendi arabasını şişirecek övecek normal bişey bu kimse malım kötü demezki

ikiside c sınıfında araçlar biri c birisi e deil herhalde

• marea alabilirsin o paraya dandik olduğu için ucuz değil bizlerin yüzünden araç bu halde

hatta 16 milyara 2005 belki 2006 belki 2001 2002 vip bile alabilirsin

örnektir bu 98 model

marea VIP
    http://www.otomax.com/_satilik_araba_TOFA%C5%9E-FIAT_MAREA_20_HLX_605731.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 4 Haziran 2008; 23:32:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.