Şimdi Ara

15-18 bin arası hb clio almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 15-18 bin arası heçbek clio almak istiyorum. bu aracın en çok tutulan modeli hangisi acaba. bir çok motor ve model seçeneği var. bu arada benim ilk aracım olacak. yani şoförlğüm var ama trafik tecrübem az. mecbur bir şekilde öğrenmek istiyorum.
    etrafımdakilerin tavsiyesi ile bu aracı seçtim. yardımcı olursanız sevinirim.

• yok mu yardımcı olacak???
  • Aynı aracın otomaklerine bakıyoruz bizde en tutulan anladığım kadarı ile 1.4 RXT 16 valf
  • 1.4 16v veya 1.6 8v ama kesinlikle ve kesinlikle RXT olsun en son en dolu kasa.
  • Ben de bakıyorum dediğiniz aralıkta. Yok mu yardımcı olacak birileri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oprema

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-orijinal-fransiz-212157225/detay

bu araca bu kadar para verilir mi?

hiçkımse yazmayınca umudumu kesmiştim. herkese teşekkür ederim cevapladığınız için. gelecek ay alacagım bır araç . bu ay geçti. maaştan para kalmadı hiç
    bu arada o araca bu kadar para verilmez. neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. arabası olan herkes alırken öücü satarken tüccar oluyor. bunun gibiler yüzünden ikinci el araçlar bir iki bin tl fazla para istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdmr4826 -- 23 Mayıs 2015; 0:04:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oprema kullanıcısına yanıt
    O herifteki kafayı yaşamak istiyorum aynı arabadan arıyorum 13-14 e satılırken piyasanın haline bak düşecek gibi de gözükmüyor
  • 1.2 16v authentic versiyonuna da bakabilirsiniz. Faz 2'dir. Kullanıcısı olarak tavsiye ederim.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.