Şimdi Ara

15-20 bin Arası Araç Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar ; 15-20 bin arasında genç işi 2.el modeli fazla gecmiş olmayan (2004-...)dizel yada lpg li bir araç bakıyorum bu fiyat aralıgında birçok arac var cok kararsız kaldım 206,307,corsa,ibiza,fiesta,punto,fabia,proton gen2,polo bunlardan biraz daha pahali mazda2 encok bu araclar üzerinde durdum ama sadece görunusune ve yakıt tipine bakıyorum bunların haricinde araçtan anladıgım yok motor özellikler ,iç özellikleri vs. olarak hangisini tercih edersiniz,yada farklı bir tercihiniz warmı .Fiyatta esnemede olabılır bikaçbin daha,yada varsa kacırılmayacak 20-25bin arası sıfır bir arac kampanyası oda olabılır.Yardımlarınızı bekliyorum teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limpbizk7t -- 13 Eylül 2009; 13:50:44 >

• kasa olarak hb değil ama

f/p olarak çok iyi bir araç olan accent era'yı tavsiye ederim. 20 bin tl ye çok rahat 1 yaşında az km li dizel modelini bulursunuz

o olmaz derseniz f/p olarak yine güzel bir araç olan yeni fabia'yı tavsiye ederim.
  • 206 ve 307'den uzak durun
    Fiesta olabilir. 20bin liraya 2.el temiz az kmli Grande Punto bulunur.

20-25 bin liradan bahsettiniz.0 araç alma niyetiniz varsa Accent era 1.4 benzinli alınır + LPG takılır paşa paşa binilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 13 Eylül 2009; 14:05:13 >
  • Saolun beyler yorumlarınız için ,era gayet guzel fiyatı yaşı ama göruntusu pek hoşuma gıtmedı,
    MackaLi6161 206 ile 307 cokmu sorun yaşatır?
    fabia'da cok hoş , biraz fazla motor sesını dışa verıo gıbı geldı bana
    punto olabılır...
  • görüntü istiyosan 2002-2006 cıvıc
  • Kesinlikle civic...
    hem görüntü..
    hem motor..
    hem de cok kuvvetli 2.el..
    pişman olmazsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptuq

Kesinlikle civic...
    hem görüntü..
    hem motor..
    hem de cok kuvvetli 2.el..
    pişman olmazsın..

+1 Civic olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limpbizk7t

Saolun beyler yorumlarınız için ,era gayet guzel fiyatı yaşı ama göruntusu pek hoşuma gıtmedı,
    MackaLi6161 206 ile 307 cokmu sorun yaşatır?
    fabia'da cok hoş , biraz fazla motor sesını dışa verıo gıbı geldı bana
    punto olabılır...

206 belki nitekim biraz daha az sorun yaşatabilir 307'den bahsetmiyorum ama size diyeceğim tek şey Fransızlardan uzun durun geriye kalan yazdığınız seçeneklerdeki araçların hangisi içinize siniyorsa onu alın.
    Puntoda olabilir ama civicte gerçekten o fiyata değecek en güzel araçlardan biridir

• civic'i 1.6 sport modelleri gercekten cok guzel gozukuyor civicin böle bi model oldugunu bılmıodum acıkcası:D,diğer kasalarını pek hoşuma gitmior,sport modelide pahalı biraz düşük modeller olabılır bunda 2002
  • Bende bu fiyatlarda toyota corolla 1.6 terra gibi birşeyler düşünüyorum nasıldır? veya bilen varmı bu fiyatlarda alınabilecek en sorunsuz hangisidir? (Civic kesinlikle düşünmüyorum yere çok yakın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 13 Eylül 2009; 23:16:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Bende bu fiyatlarda toyota corolla 1.6 terra gibi birşeyler düşünüyorum nasıldır? veya bilen varmı bu fiyatlarda alınabilecek en sorunsuz hangisidir? (Civic kesinlikle düşünmüyorum yere çok yakın)

Mitsubishi Colt öneririm araştır bi istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Bende bu fiyatlarda toyota corolla 1.6 terra gibi birşeyler düşünüyorum nasıldır? veya bilen varmı bu fiyatlarda alınabilecek en sorunsuz hangisidir? (Civic kesinlikle düşünmüyorum yere çok yakın)

Halamda var 2 yıldır kullanıyor hiç bir sorunu yok gayette konforlu bir araç bagaj hacmi yeterli iyi bir tercih olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.