Şimdi Ara

15 - 20 Bin TL Arası Sedan Aile Araba Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Emekli amcam için bir araba bakıyoruz. İlk arabası olacak fakat acemi değil. Yılda 12 bin kilometre civarı yol yapacak. Bu yüzden dizel düşünmüyoruz. Ama olursa da hayır demeyiz. 20.000 TL yi asla geçmeyecek. Kriterlerimiz :

1) 2005 ve üstü olmasını istiyoruz. Böylece yaşlı arabanın bakım masrafından kurtuluruz.

2) LPG li olmaması gerekiyor. Zaten yılda 10 bin civarı yol yapacak. Yani LPG ye gerek yok.

3) 2. elinin çok ölü olmasını istemiyoruz. Bu kriterlere göre 2 günde satılacak arabanın olmadığını biz de biliyoruz fakat yine de 2. eli çok ölü olmamalı

4) 4 kişilik aile arabası olacak. Bu yüzden sedan olmalı.

5) Vergiden dolayı motor hacmi 1.6 yı geçmemeli.

6) Marka takıntısı yok. Her markadan olabilir fakat yine de güvenlik fakiri bir araç olmamalı.

7) Kilometre sınırımız 120.000 km ye kadar. 120.000 i geçmiş araba olmasını istemiyoruz.

Şimdilik bu kadar arkadaşlar. Biraz fazla ve ayrıntı kriter var, piyasada böyle arabanın çok olmadığının farkındayım ancak yine de yardımlarınızı bekliyorum.

• Albea size uyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Albea size uyar

Bakıyoruz fakat çoğu taksi çıkması veya filo kiralama çıkması oluyor
  • bu kriterlerde araç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumpshot

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Albea size uyar

Bakıyoruz fakat çoğu taksi çıkması veya filo kiralama çıkması oluyor

O zaman kriterler dehisecek hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kankeyto

bu kriterlerde araç yok

evet hocam ben de farkındayım amcama daha önce de belirttim ama bi umut konu açtım yine de :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu22

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-clio-112369939/detay

Bence tam size göre (İlan örnektir)

km si modeli gayet iyi aslında hocam. Bulunabilirse 1.4 daha iyi olur aslında. Yakıt olarak falan.
  • hocam dacia modellerine bakın diycem .. ama ben olsam sedan bir focus ya da astra alırdım varsın 2002 model olsun, temiz olduktan sonra sıkıntı çıkarmaz zaten ..
  • Marea 1.6 Excluisive. Hem donanımlı olur hem ikinci eli çok kötü değil hem de bakım masrafları pahalı değil. Düşünsün bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulbulinho

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-agacli-fiat-dan-2005-marea-1.6-16v-exclusive-orjinal-67.000km-de-111260618/detay#

Örneğin bu araç.

marealar da iyiymiş hocam. Bir söyleyeyim bakalım.
  • opel vectra cd 2000 cc olanlarına bakabilirsiniz 96-98 arası, D sınıfı araba, tüp taktırın gezin mis gibi.
  • O aralıkta size uyacak en iyi araç Nissan Almera 1.5 Tekna'dır. Sorunsuz, performansı tatminkar, güvenliği bizim tenekelerden daha iyi.
  • fiyat biraz değişir ama 2004-2005 model vectra 1.6 sedan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

O aralıkta size uyacak en iyi araç Nissan Almera 1.5 Tekna'dır. Sorunsuz, performansı tatminkar, güvenliği bizim tenekelerden daha iyi.

hocam çok güzel bol donanımlı sorunsuz bir araç. Benim cebimde 18000 lira para olsa tereddütsüz alırdım. Fakat 2. eli çok ölü diyorlar.
  • Ben bu bütçe ile temiz bir exclusive MAREA bakardım. Bir ara baya araştırdım genelde kullananlar memnun. Donanım olarak tatmin edici ve ferah geniş bir araba.
  • symbol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumpshot

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

O aralıkta size uyacak en iyi araç Nissan Almera 1.5 Tekna'dır. Sorunsuz, performansı tatminkar, güvenliği bizim tenekelerden daha iyi.

hocam çok güzel bol donanımlı sorunsuz bir araç. Benim cebimde 18000 lira para olsa tereddütsüz alırdım. Fakat 2. eli çok ölü diyorlar.

Ölü.falan değil. Ucuz alıyor, ucız satıyorsun.

• Ayrıca sanayiye araba bırakırken imkanlarınız el veriyorsa en fazla 80-90 km yapabilecek yakıtla bırakın. O da araç ile tecrübeye çıkarsa diye yoksa tanıdık bile olsa yakıt biter.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.