Şimdi Ara

15-20 bin ytl arası araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bundan 5-6 ay önce bu foruma 11-13 bin tl arası araba önerisi ile ilgili bir başlık açmıştım accent yumurta kasa ve fıat marea arasında tercih yapacaktım fakat temiz bir araç bulamadım. Bu yüzden üzerine biraz daha koyup 15-20 bin tl arasında temiz araçlara bakıyorum şu anda kısa dönem askerim çarşı iznine çıktığım zaman internetten bu fiyat aralığındaki araçlara bakıyorum şubat ayının ortalarına doğru terhis olacağım inşallah ve o zamana kadar bakmaya devam edecem mecburen ama terhis olduktan sonra hemen araba almak istiyorum çünkü ihtiyaç var ve araba aramaktan sıkıldım. Bu fiyat aralığında baktuğım araçlar şunlar;

Albea
    Clio 1,2 hb
    clio sedan
    symbol sedan
    hyundai accent admira 1,6
    Hyundai accent era (temizini bulabilirsem eğer)
    2004 model ford fiesta
    toyota orta kasa ( hiç sevmiyorum ama bizim oaralarda ikinci eli çok iyi)
    palıo nun yeni kasaları
    Nissan primera 2000-2001 model arası (konya da tıpkı toyata da olduğu gibi çok tutulan bir araç)
    ve benim favorum opel astra cd 98-99-2000 model

Biliyorum birbirinden çok alakasız arabalar ama internetten ve araba pazalarından alınabilecek bu fiyattaki araçlar bunlar sizden ricam hangi aracın uygun olup olmadığı yönünde görüş bildirmeniz ya da siz olsanız hangisini niye alırdınız. Cevap verirseniz sevinirim ancak hafta sonları nete girebildiğim için konuya mesaj yazabilirim. Şimdiden sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasheed42 -- 15 Aralık 2013; 13:52:42 >

• yazdığın modeller arasında en üst sınıftaki ve konforlusu primera olduğundan ben o derim.

kararı vermek için tavsiyem bir kere olsun hepsi ile ufak bir tur at. o zaman zaten kendi kararını vermiş olacaksın.
  • Benim düşüncem, bu paraya temiz b sınıfı bir araç almak. Daha üst segmentlerde sorunlu araçlar bu fiyat aralığına girer. Mesela temiz dizel bir albea alınabilir. Çok az yakıyorlar.
  • clio ya da punto öneririm
  • 2008 aralıkta 20500e 138binde p12 primera aldım.şuan 158binde. ayrıca 98bin kmdir lpgli ve hala saat gibi çalışıyor.şehir içi 10,şehir dışı da 7lt lpg tüketimi var
  • O fiyat aralığında tartışmasız iki fp aracı.
    1) Fiat stilo 1.6
    2) Mitsubishi Lancer 1.6
    Her ikisi de lpg uyumlu.
    Bu ikisini araştır ve bunlardan şaşma derim.
    Hayırlı teskereler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerileriniz için teşekkür ederim arkdaşlar.

konuyla ilgili başka önerisi olan arkadaşlar buraya yazarlarsa sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ytl nedir abi tl yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bn ford fieste kullanıyorum şuan bi sıkıntısını görmedim, yakıtıda çok iyi tavsiye ederim.ama bn gözümü peugeot ya diktim duruşunu beğeniyorum
  • Elimde boyasız değişensiz 98 Astra G kasa CD var. Tertemiz.. Düşünürseniz haberleşelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 15 17 arası bakınıyorum
    ama cevremdekıler yılbasından sonra al 2013 mtv (motorlu tasık vergısı) den yırtarsın dıyorlar bu nasıl oluyor arkadaslar arabayı alacagım kısı 2013 un ıkı mtv sınıde odemıs olsa bıle ben tekrardanmı odıcem 2 hafta daha bekleyeyımmı
  • rasheed42 kullanıcısına yanıt
    ne yaptınız araç bulamadınız mı? alınca lütfen buraya paylaşn
  • hocam hyundai era 20 bin altı biraz zor... bulursanız da start falan olabilir.. (içi donanım bakımından en boş olanı)
    ancak kesin tavsiyem era dır.. (özellikle dizel...)

22-23 civarı temiz 2007-2009 arası era bulabilirsiniz...
  • Yeni kasa Palio, donanım da cabası olur.
  • Fiesta, astra cd, ya da accent admira olacak gibi.
  • 2005 model hyundai accent admire var dizell
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.