Şimdi Ara

15-20000 ytlye JAZZ-POLO-ASTRA-FİESTA MI BAŞKASI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15000-18000 hadi maximum 20000 ytlye 2003 model üzeri otomatik şanzımanlı ekonomik sağlam sorunsuz bir araç arıyorum.çok mini araçlar düşünmüyorum.bu konuda önerileriniz varsa çok sevinirim.benim ilk aşamada aklıma gelenler şunlar

Honda Jazz
    VW polo
    Opel astra
    Ford Fiesta

veya sizin önerileriniz...

yalnız kia hyundai peugeot citroen renault fiat gibi markalarla işim olmaz.

saygılarımla...

• arkadaşım yaklaşık 5 mesaj aşağıda aynı soruyu soran bir arkadaş var. oraya yazdığım cevabı aynen buraya kopyala yapıştır yapıyorum.

aklına gelmeyen araçlardan bir öneri benimki;

gene mi colt öneriyorsun gibi mesaj yazan arkadaşlar olabilir.

ama ben yılmayacağım ( japon hükümetinden fahri vatandaşlık talep edicem bu kahramanlığıma karşılık )

tüm kriterlerini uyan senin saymadığın bir araç öneriyorum arkadaşım.

18000 ytl ye 2005 model otomatik bulabilirsin.

standart word dosyamdan kopyala yapıştır yapıyorum özellikleri.

1.3 95 hp mersedes mitsubishi ortak üretimi motor.

6 ileri tiptronik vites.

honda jazz dan sonra 1.4-1.6 hacminde en az tüketen benzinli otomatik araç.

standart donanımları;

4 havayasığı-abs -ebd-önler elektrikli ön gergili 5 adet 3 noktalı emniyet kemeri- 5 adet kafalık-aliminyum alaşım jantlar-yol bilgisayarı-otomatik klima-elektrikli \ısıtmalı\ sürücü tarafı çift açılı yan aynalar-hıza duyarlı silecekler-hıza duyarlı elektro hidrolik eps direksiyon sistemi-kişileştirilebilir ayarlar ( silecek-sinyal-klima-şanzıman ayarları)-soğutmalı torpido gözü-6 hoparlörlü cd player \rds radyo- gecikmeli sönen iç aydınlatma- sınıfında jazz ve note ile beraber en geniş iç hacim- yatabilen\çıkabilen\ön koltuklar gibi öne arkaya kayabilen\ sırt açısı ayarlanabilen arka koltuklar-195/50/r15 lastikler- uzaktan kumandalı merkezi kilit-12 yıl paslanmazlık garantisi-3 yıl teknik garanti-sabancı güvencesi.

iç hacmini şu şkilde açıklayabilirim.;

colt o kadar geniştir ki;

1.80 m boyunda bir kişi ön koltukları kendine göre dizleri her iki taraftada ön konsola değmeyecek şekilde ayarladıktan sonra arka koltuğa geçip bacak bacak üstüne atığında ayakları ön koltuklara temas etmez. ( çok geniş iç hacim demektense böyle bir örnek daha aydınlatıcı oluyor kanımca) ayrıca 1.80 m boyunda 5 yetişkin sıkılmadan sıkışmadan seyahat edebilir. konu mankeni olan 1.80 lik kişi benim :

hayırlı günler.

• Bende Bir Megane hastalığı var o yüzden sana megane ı önericem 20 bin ytl ye 2003 - 2004 model eski kasa megane bulabilirsin
  • birebir aynısı olsun istedim.

hatta sen o arkadaşın konusunu bir oku istersen; http://forum.donanimhaber.com/m_25825689/tm.htm

• Bu araçlar olacaksa eğer direk hepsini eleyip Astra'yı öneriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Bu araçlar olacaksa eğer direk hepsini eleyip Astra'yı öneriyorum.

niye sende astra var diyemi?
  • evet astra elbet bir c segmenti araç olarak tüm b segmenti araçlardan üstündür.

bu aşikar.

ama maksimum 20.000 ytl ye otomatik vitesli ve düşük km li astra kanımca imkansız gibi bir şey.

eski kasa astra diyorsanız bence eski kasa astra yerine daha genç bir araç tercih edilmeli.

hayırlı günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Bu araçlar olacaksa eğer direk hepsini eleyip Astra'yı öneriyorum.

niye sende astra var diyemi?

Hayır. Kendimdeki Astra'yı düşünmeden yukarıdaki seçeneklerin hepsinin B segmenti Astra'nın C segmenti olduğu için önerdim.
  • dostum bu kadar olamaz durumumuz birebir aynı. 15-18 bin YTL bilemedin 20 bin otomatik vites.
    benim topiği de oku, faydalı olur.
    bence poloyu ele, gereksiz pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markweber -- 23 Ağustos 2008; 22:56:39 >
  • Astra
  • Focus 1...Ondaki Sürüş zevkini birçok arabada bulamassın Hem sürekli kullananlar da Ekonomik olduğunu söylüyor.Dar bi araba da değil.

Polo ABS yi bile opsiyonel olarak sunan bi araç. VW Türkiye ye

Colt için çok güzel şeyler duymuştum.Birçok kişinin met ettiği bir araç.Ama yedek parçası biraz düşündürür.

Astra dediğimiz Classic Astra ise Kütük üstünde gidiomuş gibi bi his veriyor.Tabi bu beklentilere göre deişir.

Jazz da En az yakan benzinli şu anda onu da belirtmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerkolik12 -- 25 Ağustos 2008; 17:54:42 >

• HİÇ TARTIŞMASIZ ASTRA!
  • Astra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.