Şimdi Ara

15-20K ARASI OLUP TIP İSTEYEN ARKADAŞLARA MORAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene bende aynı sizin gibi aynı yoldan geçtim sadece tıp istiyordum sonuçlar kötü gelince gelmesi zor görünüyordu insanlar bana diş yaz başka şey yaz dediler , sizede diyebilirler ama siz onlari dinlemeyin istediğiniz şey için çalışın arkadaşlar.
     15-20K ARASI OLUP TIP İSTEYEN ARKADAŞLARA MORAL 15-20K ARASI OLUP TIP İSTEYEN ARKADAŞLARA MORAL

• o diploma puanı ile 2 bin geri mi atmış ben mi yanlış görüyorum ( mf 3 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafamsakin

Geçen sene bende aynı sizin gibi aynı yoldan geçtim sadece tıp istiyordum sonuçlar kötü gelince gelmesi zor görünüyordu insanlar bana diş yaz başka şey yaz dediler , sizede diyebilirler ama siz onlari dinlemeyin istediğiniz şey için çalışın arkadaşlar.
     15-20K ARASI OLUP TIP İSTEYEN ARKADAŞLARA MORAL 15-20K ARASI OLUP TIP İSTEYEN ARKADAŞLARA MORAL

Bir sene içinde neler yaptınız?
    Geçen seneyle bu sene arasında çalışma bakımından neleri değiştirdiniz?
    Kaynaklarınızı değiştirdiniz mi?

• vuslatbulut kullanıcısına yanıt
    yanlış görüyorsun 200 olacak
  • universiteadayi U kullanıcısına yanıt
    Dersaneyi takip ettim , hiçbir dersi kaçırmadım ve en önemlisi düzenli çalıştım , tatil falan demeden.
    Evet kaynaklarım dersane değiştirdiğim için değişti geçen sene fdd kaynakları vardı ve hatalı soruda çoktu . Bu sene ağırlıklı olarak Fem vardı elimde.
    Geçen sene okul yüzünden fazla çalışamıyordum .Çalışma bakımından sadece zamanımı artırdım günde en az 4-5 saat mantığıyla hareket ettim.Ve piyasadaki denemeleri çöze çöze elimden geldiğinde farklı soruları görmeye çalıştım.
  • kafamsakin K kullanıcısına yanıt
    Sürekli bir şekilde düzenlice çalışıyorum. 10. sınıfa geçtim. 9da sıkıntım yok. Tekrarlıyorum. Tarihi bitirdim. Bu hafta edb ve coğ bitirerek ağustosa kadar mat geo fkb tekrarlayarak devam edeceğim. Günlük kitap okuyorum sadece yazları olsa da. Günlük 1-2 test paragraf çözüyorum. Mat1in ilk 2 konusuna baktım. Ağustosta mat1 çalışacağım. Biraz da 10a giriş yapacağım. Bu şekilde 10 da 9 10 tekrar arta kalan zamanda ygs fen. 11de 2 ay ygs (9,10,11) sonrasında ygs deneme+lys bu şekilde çalışma planım var. Günde 2 saat bana hiçbir şey kaybettirmez. Hedefim ilk 100. + olarak okul 1.liği avantajım da var. Bu şekilde çalışırak olacağını düşünüyorum. Buna eklemek istediğiniz, değiştirmemi önerdiğiniz bir şey var mı?
  • Bence planladığın şekilde devam et:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ben. 17k geldi.Diş yaz dediler ama mezuna kalıcam.Umarım olur

Ygslerini de koyar mısın? Merak ettim biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbertEinstein -- 2 Temmuz 2014; 0:32:23 >
  • quote:

Geçen sene bende aynı sizin gibi aynı yoldan geçtim sadece tıp istiyordum sonuçlar kötü gelince gelmesi zor görünüyordu insanlar bana diş yaz başka şey yaz dediler , sizede diyebilirler ama siz onlari dinlemeyin istediğiniz şey için çalışın arkadaşlar.

hangi tıpı düşünüyorsun??

bu arada ygsnin hiç önemi yokmuş kardeş ben ygs de 900. olmuştum.sen lysde 3 soru fazla yapmışsın benden mf3 te sıralaman benden iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğan Görünümlü Şakirt

quote:

hangi tıpı düşünüyorsun??

bu arada ygsnin hiç önemi yokmuş kardeş ben ygs de 900. olmuştum.sen lysde 3 soru fazla yapmışsın benden mf3 te sıralaman benden iyi

Lys önemli, daha belli değil tercihim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

Aynı ben. 17k geldi.Diş yaz dediler ama mezuna kalıcam.Umarım olur

Ygslerini de koyar mısın? Merak ettim biraz

Geçen sene
    Türkçe 35 5
    Sosyal 20 5
    Mat. 33 5
    Fen 36 4

Bu sene,
    Türkçe 34 6
    Sosyal 31 7
    Mat 33 4
    Fen. 37 3

kardeş sıralamalar zaten yazıyor :)

• kafamsakin K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.