Şimdi Ara

15 20m2 odaya bilinçli olmadığım için 24.000 btu aldım iade süresi geçti ne çeşit sorun yaratır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG artcool 24 binlik klima aldım fakat gelen klimacı imza almam gerekli oda boyutu küçük dedi baya Bi keşke danışsaydınız etseydiniz diye epey Bi konuşma yaptık bende üzüldüm açıkcası ama artık yapacak bişi yok kurulum için tekrar gelicek o gün temiz değil ortam diye kurulum olmadı acaba bu klimayı kurduktan sonra başıma gelecek durumlar neler olabilir gün içinde sadece akşam 7 sabah 9 klima çalışacak yaklaşık 14 saat her zaman sabaha kadar açmam tabii

Ama imza almam gerekiyor falan diyince şüpheye düştüm bozulur eder mi devamlı acaba diye

Yoksa prosedür gereği mi o imza alınıyor klimacı enişteme sordum 30+ yıllık klimacı evet tozlu ortam büyük küçük klima ortama göre değişkenler nedeniyle bende imza alıyorum dedim normal dedi sizin görüşünüz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de benzer sıkıntı var. şuan 24 bin btu klimayı bu oda da kullanıyor musunuz. olumsuz bir durum var mı?

• erenn10 E kullanıcısına yanıt

konu sahibi benim takacaklarını söylediler imza alıp bekletiyoruz şu anda klimayı kutusunda üst kata tasıncam ben de acelesi yok diye bekletiyorum.

ama yani kurmamazlık yapmayacak gene de kurarım dedi o yüzden içim rahat bir yönden.

sizde nasıl durumlar oluştu kurmayız mı dediler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.