< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 17 Mayıs 2023; 22:14:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
(15.998,00₺)Gigabyte Radeon™ RX 6900 XT Gaming OC 16GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı
-
-
15 watt ile 9 TFLOPS gpu üreten firmanın 300 watt ile 23 TFLOPS üreten kartını niye alayım
-
GTX1650 dengi kart nasıl 9 TFLOPS oluyor?
Techpowerup da yazan değerlere aldanmayın, ortalama gücü 3 TFLOPS.
-
AAA iyunlar icin
15w 720 low /medium gibi oynatiyor ama 60fps
30w 1080p low Yada kismi low
Kaynak rog ally incelemeleri.. sahsen alasim var
Bence z1 exrreme super basarili ama 6900xt ile de kiyas etmeyelim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah azalan verimler kanunu ah :)
Konudan bağımsız olarak; "diminishig returns" lafının "azalan verimler" kanunu olarak çevrilmesini tam doğru bulmuyorum ama daha iyi bir alternatif önerim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 17 Mayıs 2023; 22:46:13 > -
Elmayla elma kurdunu kıyaslamak gibi bir şey olmuş. Evet alınacak bir kart değil 6900xt. Ölü yatırımdan öteye gitmez ancak yine de APU ile kıyaslamak falan gülünç oldu.
Dört kapı b segment araba alacak adama, el arabası var kardeş, ikisi de gidiyor demek gibi bir şey.
-
güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
-
Neden alınmaz hocam?
-
Hocam artık eskidi bu kart, yüksek tüketim az performansa doğru ilerliyor.
Yani hele 16bin liraya çok daha fazla opsiyon var, ikinci elde bu kart 9-10 arası gidiyor öyle düşünün. Ayrıca AMD'nin hala yazılımsal olarak sorunları oluyor, onu da dikkate almak lazım. Biraz şans işi XT'ler. Wattmandır, ıvırdır zıvırdır. Yok diyemez kimse, kart alıyorsunuz, sürekli sorun yaşatabiliyor gibi gibi...
-
amd işlemci alınır ama ekran kartını bedava verseler eve sokmam.
-
Alınır mı alınmaz mı siz bilirsiniz ama ben de şöyle bir şey gördüm. Almak isteyen Amazon US satıyor. 14672 TL gibi bir fiyata denk geliyor .
amazonXFX Speedster MERC319 Radeon RX 6900XT Siyah Oyun Grafik Kartı 16GB GDDR6, AMD RDNA™ 2 (RX-69XTATBD9)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09BZP8KZG/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JXUWJ8SPF9OT&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihc41 -- 21 Mayıs 2023; 6:48:44 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Elmayla elma kurdunu kıyaslamak gibi bir şey olmuş. Evet alınacak bir kart değil 6900xt. Ölü yatırımdan öteye gitmez ancak yine de APU ile kıyaslamak falan gülünç oldu. Dört kapı b segment araba alacak adama, el arabası var kardeş, ikisi de gidiyor demek gibi bir şey. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X