Şimdi Ara

15 bin'e kadar tek kapılı araç tavsiyesi, ilk aracım olacak yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ailemi motorsiklet almaya ikna edemediğim için maksimum 15 bin'e tek kapılı bir araç almaya karar verdim tek başıma olacağım için tek kapılı olması daha uygun olur. Öncelikle bu ilk aracım olacak daha önce otomatik vites araba kullandım manuel hiç kullanmadım manuele alışmam uzun sürer mi ? Istanbul trafiğinde kullanacağımı düşünürsek çok sıkıntı yaşar miyim ? Hergün Fatih-Üskudar arası ise gelip gideceğim 21 km falan bir mesafe. Teşekkür ederim acil yardım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Megane coupe

• Twingo

• Otomatikten sonra manuel sana hamallık gibi gelir, söyleyeyim. Eski kasa otomatik vites temiz bir Fiat Bravo alabilirsin.

• Fiat Bravo 2.0 HGT tadından yenmez. Bu fiyatlara başka mantıklı seçenek göremiyorum şahsen.
  • Türkiye de honda ve bmw dışındaki markaların tek kapısı makbul değildir. 92 model civarı civic bakabikirsin. Astra gsi iyidir ama düzgünü bulunur mu bilmem

• Herkese çok teşekkür ederim
  • Benim 92 model honda civic var,tasarım olarak konfor olarak, özellik olarak alabileceğin tek seçenek 13000tlye bulabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.