Şimdi Ara

15 bin TL civari arac ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bahsettigim civarda (1-2 en fazla ustune cikabiliriz) ,`Otomatik Vitesli`, `Az yakan`, Performans onemli degil fakat dayanikli bir arac ariyorum. Araci ablama alicaz ise gidip gelmesi icin her gun kullanilacak bu yuzden az sorunlu bir arac ariyorum. bir kac haftadir bakiyorum fakat yinede bir marka model hala belirleyemedim. Onumuzdeki hafta almayi planliyoruz.(Otomatik Vites ve Az yakmasi en onemli kriterimiz) Onerilerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufk88 -- 2 Ağustos 2011; 23:49:28 >

• sahibinden e gir kriterlerine göre bak ele takıldıgın yerleri buraya sor daha aydınlatıcı olur hocam
  • Otomatic vites ve az yakma?

15 tl için ancak lpg ile mümkün görünüyor.Zira, üst rakamlarda dizel otom var.

Benim tavsiyem polo 2000-2001 makyajlı kasa olabilir.Corsa da bakabilirsiniz ayrıca...
  • evet corsa veya yarisin 1.0 otomatikleri var. bayan ve şehir içi aracı tam. arabam comdaki testte opel corsa 1.0 easytronic 5-5.5 litre yakıt tüketmişti. bayan içinse ve performans beklentisi yoksa düşünülmeli.
  • direk peugeot'un 206 modeline yönelin derim , en uygun fiyatlı otomatik + ekonomik o var (alternatifi clio)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

sahibinden e gir kriterlerine göre bak ele takıldıgın yerleri buraya sor daha aydınlatıcı olur hocam

Onu zaten uzun zamandir yapiyorum fakat artik alinmasi gerekiyor ancak netlesen bi durum yok.Kriterleri de haliyle daraltmam gerekiyor o yuzden en son care olarak buraya basvurdum. Ilginiz icin tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Otomatic vites ve az yakma?

15 tl için ancak lpg ile mümkün görünüyor.Zira, üst rakamlarda dizel otom var.

Benim tavsiyem polo 2000-2001 makyajlı kasa olabilir.Corsa da bakabilirsiniz ayrıca...

Kesinlikle haklisiniz zaten direk alir almaz lpg yoksa lpg liye ceviricez. Ama sanirim lpg li araclar arasinda da bir mukayese vardir.

fiyati 20bine kadar cikabiliyoruz oyle bir karar alindi bugun. Tavsiyeniz icin tesekkurler bende bakiyorum bahsettiginz araclara ama daha denk gelemedim temizine.

Soyle bir tercih var Aveo-Getz-Polo arasindan siz ne dusunurdunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 bin tl bandinda öneri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aveo yu direk ele getz polo arasında polo derim.Lpg uyumu da iyidir.
  • .....

15 bin TL civari arac ariyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.