Şimdi Ara

15 gb 1000 dak.1000 sms faturali 35 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar turk telekomdan teklif gelmis 15gb 1000 dk 1000 sms interneti bittiginde duruyormus neyse fiyat 35 tl vergiyle 40 tl olur.heralde 12 ay taahhut istiyor ne dersiniz iyimi bilemedim faturali olmasaymis iyiymis de faturaliya girmek istemiyorum anlayacaginiz ne diyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence çok iyi. Yoğun internet kullanıyorsanız alın derim.

• faturasızdan bu pakete geçtim ama internet hızım o kadar kötüki hiç internet kullanamıyorum. herhalde 12 ay taahhüt verdik diye hızı düşürdüler daha önce çeken yerlerde çekmedi
  • 5 LİRA ne vergisi alıyorlar ki hayırdır ?

ödeyeceğin telsiz vergisi olur sadece yeni hat almıyorsan

duran net var daha ne istiyorsun ? faturalının faturasızdan daha ucuz ve kullanışla görüşmede 6 saniye ücretlendirme var neden faturalı kullanmak istemiyorsun korkun ney?
  • Vergi derken telsiz vergisini demistim faturalilarda okuyoruz farkli faturalar geliyor ?i?iriyorlar bunlardan biraz cekincem var yani

• Faturasız hatlardan da alınan ₺1,88 değerinde vergi eklenir faturanıza, yaklaşık ₺37 fatura gelir.

• davit007 D kullanıcısına yanıt
    kimse sana kullanmadığın bir şeyi kitlemez vergi 1.88 başka yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet iyi teklif. Biz Turkcell’de bu tarifeye 100 lira veriyoruz

• 35 çok iyi fiyatmış. ben olsam kaçırmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaratıcı Bir Nick

faturasızdan bu pakete geçtim ama internet hızım o kadar kötüki hiç internet kullanamıyorum. herhalde 12 ay taahhüt verdik diye hızı düşürdüler daha önce çeken yerlerde çekmedi
    3 gün sonra sorunu şimdi çözdüm. faturalıya geçince otomatik olarak güvenli internet hizmetini "aile" olarak ayarlamışlar. bu yüzden internet hızım iyi olmasına rağmen sosyal medya sitelerine erişim sağlayamıyormuşum. güvenli internet hizmetini kapatarak sorunu çözdüm.

benim gibi bu tarifeye geçmeyi düşünen varsa öneririm. fiyatı ucuz ve interneti bol

• Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    vergiyle beraber toplamda ne kadar fatura geliyor hocam?
  • türk telekom'a internet üzerinden hat taşıma basvurusunda bulunduğumda salı günü nihayet aradılar.

verilen teklifler; 1000dk 1000sms 6gb 30tl ve 1000dk 1000sms 10gb 39tl

soru şu; kim kimi yakalarsa teklifi mi? yoksa türk telekom yılbaşı öncesi son ataklarını mı yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylgzn

türk telekom'a internet üzerinden hat taşıma basvurusunda bulunduğumda salı günü nihayet aradılar.

verilen teklifler; 1000dk 1000sms 6gb 30tl ve 1000dk 1000sms 10gb 39tl

soru şu; kim kimi yakalarsa teklifi mi? yoksa türk telekom yılbaşı öncesi son ataklarını mı yapıyor?
    Türk Telekom'un genel olayı bu şekilde zaten. Anlamadığım bir şekilde kullanıcı ayrımı yapılıyor. Birisine 10gb'ı 30 liraya veriyor, diğerine 40 liraya.

İstediğiniz paketleri diğerlerinin aldığı fiyattan alabilmeniz için biraz baskı yapmak gerekiyor.
  • mitya karamazov kullanıcısına yanıt
    vergi dahil son fiyat 37 tl
    Bu teklif 2 ay önce tt'ye geçen arkadaşımda da gözükmüş o da geçecek. Ben de herkese tavsiye ediyorum.
  • kasımda geçtim bu tarifeye
    Sanırım yılbaşından sonra taahhüt bitti diye ücret 45 lira olmuş
  • quote:

vergi dahil son fiyat 37 tl
    Bu teklif 2 ay önce tt'ye geçen arkadaşımda da gözükmüş o da geçecek. Ben de herkese tavsiye ediyorum.
    tarife adı nedir ?
  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    Faturalıda15GBTarifesi 15GB yazıyor Online İşlem'de
  • Teklif bana da geldi ama geçmeyi düşünmüyorum, 38tl 10gb 15tl ye de gündüz 10gb aldım idare ediyor. Tövbe ettim bir daha asla faturalıya geçmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicavush -- 7 Ocak 2019; 17:43:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Faturalıda15GBTarifesi 15GB yazıyor Online İşlem'de
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Faturalıda 15 GB Tarifesi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturalida-15-gb-tarifesi.aspx

tarifeyi buldum teşekkürler. fakat sadece faturasızdan geçişe açıkmış. faturasıza taşıyıp geçebilirmişiz gibi görünüyor. 35 tl altı faturasıza geçip buna yükseltsek seve seve yaparlar sanırım. güzel bir faturasız tavsiyesi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: theory of a dead man

bireysel.turktelekom.com.tr
    Faturalıda 15 GB Tarifesi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturalida-15-gb-tarifesi.aspx

tarifeyi buldum teşekkürler. fakat sadece faturasızdan geçişe açıkmış. faturasıza taşıyıp geçebilirmişiz gibi görünüyor. 35 tl altı faturasıza geçip buna yükseltsek seve seve yaparlar sanırım. güzel bir faturasız tavsiyesi olan var mı?

Alıntıları Göster
    Faturasıza geçtiğinde hemen teklif gelmez. Müşteri hizmetleriyle de uğraşma yapmıyorlar. Twitter'dan yaz arasınlar seni biraz sitem et (bu tarifeye geçmek için faturasıza geçtim de) ipe ipe geçiriyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.