Şimdi Ara

15 GB ek paket 49 TL - 25 GB ek paket 59 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Paket SMS, Müşteri Hizmetleri ya da Mobil Online İşlemler Merkezi kanallarından sunulmaktadır. SMS ile paketi satın almak için AYLIK 25GB yazıp 5555'e gönderebilirsiniz.

Paket SMS, Müşteri Hizmetleri ya da Mobil Online İşlemler Merkezi kanallarından sunulmaktadır. SMS ile paketi satın almak için AYLIK 15GB yazıp 5555'e gönderebilirsiniz.

• Evlat acısı gibi alınacak gibi değil bu nasıl fiyat.Yıl olmuş 2021 sınırsız internet satmaları gereken paraya 25 gb internet satıyorlar. Şaka gibi.

• hipnoa H kullanıcısına yanıt
    Turkcell’de 50 GB içeren tarife aylık 350 lira. Vodafone’da sınırsız redli 170 lira. Fiyatlar hepsinde böyle maalesef.
  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt
    Diğer operatorlerin bir önemi yok yurtdışında 35 birim paraya sınırsız internet veriyorlar ukranyada 70-80 liraya sınırsız internet veriyorlar siz neden bahsediyorsunuz. Bu fiyatlar çok kazık. Bir gün derseniz ki Turk Telekom 59 liraya sinirsiz internet veriyor ancak o zaman normal fiyattan internet satılmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnoa -- 26 Ocak 2021; 13:42:38 >
  • Turkcell'in Ukrayna'daki iştiraki Lifecell 70-80 liraya sınırsız internet veriyor, burada ise Turkcell haftalık 1 GB'ı 30 liraya veriyor  

• Eee daha gecen ay bana ek 10gb interneti 5 TL'ye sattı bu Telekom. Tuttuğunu öpecek anlaşılan 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 GB İnternet 240 LİRA!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gokbiloz kullanıcısına yanıt
    Çok şanslısın Turkcell’de aynı paket 10 GB 99 lira 🤣

En azından kimine 5 kimine 99 tl değil. Bir fiyat koymuş neyse onu veriyorsun ya da vermiyorsun. Milleti acaba ucuz teklif gelirmi diye mobil uygulamada asker etmiyor. Veriyorsan herkese ver vermiyorsan da kimseye verme. Telekomun ayrımı da yanlış turkcell in ek paketlere istediği fiyatlarda.

Ben de 10 GB’ı 5 liraya kullanıyorum. Uygulamadan teklif gelmedi, sms yoluyla geldi teklif, uygulamanın başında beklemedim yani. Turkcell çekim gücüne bir şey diyemem. Ancak insanlar online uygulamadan paket kovalamaktan helak oluyorlar. Goller Cepte uygulamasını takip ediyorlar. Türk Telekom’un sunduğu jestten memnunum, sizin gibi düşünmüyorum.

Ben bekledin demedim üzerine niye alındın hocam? Ama ucuz teklif gelsin diye uygulamada yatıp kalkan insan dolu. Olayda o zaten size sundu diye mennunsunuz ama sunmadığı milyon tane insan var. Benim gibi düşünmenizi beklemiyorum zira ben bana tanınan hakkın başkasına da tanınmasını savunuyorum sizin gibi şahsi düşünmüyorum. Birde Turkcell goller cepte vs demişsiniz. Turkcell herkese sunmuş o özelliği. Demiş ki bunu yaparsan sana şu kadar gb ya da mb. Yine sana kalmış yapmak ya da yapmamak. Telekom gibi bir gün ucuz tarife ya da paket önerecek diye ağaç etmiyor kimseyi. Tekrar söylüyorum ya herkese sun bu uygun paketleri ya da kimseye sunma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 26 Ocak 2021; 15:0:15 >
    Hattını iptal etmek istediğinde, Turkcell de, sana, herkese sunmadığı cazip bir teklif sunacak.

23 yıllık hattımı niye iptal edeyim ki? Hocam konuşmaların bana forumda sevilmeyen bir tiplemeyi anımsatıyor ama hadi hayırlısı. Zira Telekomu bu denli mantık dışı savunacak tek kişi var forumda. Hadi selametle...

Turkcell ve adamları forumu kuşatmış, algı operasyonu yürütüyorlardı. Dilaver elindeki mızrakla tek başına bir orduya karşı mücadele yürütüyordu. Sadakat tarifeleri ve Turkcell, adamına göre muamele yapıyordu ve bunu bilen bir densiz, haberi yokmuş gibi rakip operatöre saldırıyordu. Hoşçakal anam.
  • Nokta atışı yapmışım 😁

Turkcell'de faturasızdan faturalıya geçişte 10 gb 42 tl hocam başka paketlere geçip te boşuna kazıklanmayalım.
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi daha çok Vodafone’a yakın görürdüm atışmalarda, son dönemde çizginiz Turkcell’e kaydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.