Şimdi Ara

15 Gün Tutanağı İmzaldım Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum ülkemizde OHAL sebebiyle her il ilçe girişinde çevirmeler var gbt'de bakaya çıktım. 2014 te üniden mezun oldum 2 yıl tecil ettirdim kasımda tecil bitti. 06.11.2016 tarihinde yakalandım. 15 gün tutanağı imzalattılar. Şimdi merak ettiğim askerlik şubesine gitsem şubat celbinde götürecekler internette öğrendiğim kadarıyla. Benim istediğim mayıs celbinde gitmek. Şubat celbi için son başvuru tarihi 30 kasımmış. Ben Aralığın 4-5 i gibi gitsem mayısa mı giderim? Aralığın 4-5 gibi gidince 15 gün geçmiş olacağı için ne gibi yaptırımla karşılaşırım. Pazartesi şubeyi arayacağım ama forumdan bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak1234566ankara -- 12 Kasım 2016; 21:47:8 >

• burak1234566ankara B kullanıcısına yanıt
    Senin 30 kasımla bir ilgin yok. O tarih tecil iptal edecekleri kapsıyor. Gideceğin birlik bile belli olmuş olabilir. Çünkü kasım'da askere gitmiş olman gerekiyordu. Para cezası alacaksın. Dediğin tarihte gidersen de cezan artar muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BNYZ kullanıcısına yanıt
    Hocam askere gideceğim birlik belli olmamıştır sanmıyorum e-devletten öyle bir bilgi göremedim. Sadece tecil işlemi yaptırmıştım ve tecil bitti. Gideceğim yer şubata yakın belli olacak sanıyorum.
  • burak1234566ankara B kullanıcısına yanıt
    Tecili bitenleri otomatik olarak bir sonraki celpte askere gidecek olarak belirliyorlar da ondan dedim. Gerçi karar aldırmadığın için belirlenmemiştir. Sen şubeye gidip bir görüş, olmaz derlerse beni görmediniz aralıkta görüşürüz dersin :-)

• Ceza alırsın para,hapis vs.. askerden yeni gelmiş biri olarak söylüyorum
  • Para cezası alırsın. Geç teslim olduğun için ve bakaya kaldığın için 2 kere ödemek zorunda kalırsın.

Jandarmayım bizzat yol emniyetlerde senin gibi bakaya vakalarına çok rastlıyorum. Resmen yalvarıyorlar gbt alma diye. Tebliğ imzalatıp gönderiyorum.

İstediğin celpte gidebilirsin. Askerlik şubesine durumu anlat. Olmazsa zaten ceza yemişsin işlemlerini geciktir. Celp tarihi gelince başvur.

• askerlik şubesini aradım, anlattım durumu dedi ki bir şey olmaz yakalanma yakalanırsan iki kere ödersin cezayı dedi. TC2mi veridm baktı Tutanak bize ulaşmamış dedi. Muhtemelen tutanağı tutanlar insaflı çıkıp yollamadı :D Ayın 5'inde gideceğim o zaman durumu yazarım tekrar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.