Şimdi Ara

15 K tıp tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reisler konu başlıkta 15 k yaptım yazılabilecek fiyat performans tıplar hangileridir bir sallayın şuraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanediyorumisyan -- 16 Temmuz 2024; 19:45:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Moruk geçen sene ben de tam 15k yaptım eşşeklik edip ktü yazdım sen yazma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eve yakın bi yer yaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DanzaKudurooo kullanıcısına yanıt
    Niye hocam kötü mü ki

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Bir tek yakın sıralamada Mersin, Kayseri felan var onlarda 14 küsür belki gelirler

• isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt

Mersin yazma pisman olursun gereksiz zor

şimdi hangisi kolay diyeceksin ama mersin hakkında o kadar bir şey duymasam da erciyesin namını çok duydum zorluk konusunda. eve yakın olsun deme sebebim de illa boş kaldığın zamanlar olur özellikle dönem 1-2-3’te. zaten çoğu fakültenin hatta neredeyse tamamının teorik derslerinde devam zorunluluğu olmadığı için bayramda seyranda, tatilde, arada canın sıkıldığında eve rahat gidip gelmek açısından eve yakın yer yazmak mantıklı. fakültenin ekstra zorluğunu falan da düşünerek tercih yaparsan o sıralamalardaki çoğu tıp fakültesi benzer tiptedir. özellikle dikkat edeceğin birkaç şey var işte akreditesi var mı, kendi hastanesi var mı ve fakülteye yakın mı vs vs gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 16 Temmuz 2024; 23:34:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIP 1'LERE TAVSİYELER
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • noobodynow kullanıcısına yanıt
    Eyvallah reis genel olarak fikir verici oldu

• Gaziantep tıp bekleriz hocam.

Hocam akredite bir okula git öncelikle tepdadın sitesinde bak gideceğin okula onun dışında ktü ve erciyes allahın belası yerler gerçekten olabildiğince uzak dur akredite başka okul seçeneğin yoksa gir buralara. Bu okullar hastane olarak sağlam hoca olarak da sağlam teoride çok iyiler ama ilk 3 yılını zehir ederler.

• meram tip güzel

Tıp zaten yeterince zor o yüzden kolay bir tıp öneririm ,en kolayı da Manisa tıp 100 sorunun 50 sinden fazlası çıkmış oluyor arkadaşımdan aldığım duyuma göre o yüzden geçmesi de aşırı kolay
    Her yerde kendini geliştirmen gerekecek ama bunu daha kolay yerde yapmak bence çok daha mantıklı
    Trakya da kısmen kolay hem eğitimi de kaliteli orayı da öneririm
    Bence en iyi seçenekler Trakya ve Manisa ama sizin bileceğiniz iş tabi bir araştırmanızı öneririm
    İkisinde de yanlış bilmiyorsam finalsiz geçme de var sene içi ort 80-85 üstü olursa finale girmeden seneyi kapatabiliyorsun

• BalonPatlatann B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler reis güzel yazı, Manisa'yı yazmayı düşünüyordum tek eksisi evden uzak olması o biraz gözümü korkutuyor.

Ev nerde tam olarak ona göre farklı tavsiyeler verebilirim baya bir geniş çevrem var

• BalonPatlatann B kullanıcısına yanıt

Hamidiye mi Marmara mı

• BilmiyorumKii B kullanıcısına yanıt
    Hamidiyede okuyan arkadaşım var geçmesi kolay bir fakülte eğitimi de kaliteli denebilir
    Marmara nın da eğitimi çok kaliteli ama tamamen ingilizce eğitim veriyor o açıdan zorluyor öğrencileri
    Bence seçmen konusunda esas ayrım Türkçe mi ingilizce mi eğitim almak istediğin olmalı diğer faktörler az çok aynı bence sadece hamidiyenin konumu çok güzel onu belirtebilirim,marmaranın konumu ise sıkıntılı bir yerde biraz diyebilirim
    Ama senin yerinde olsam Marmara seçerdim ingilizce eğitim zor ama o eşiği geçebilirsen yani dişini sıkıp kendini belli bir ing düzeyine getirebilirsen gerisi senin için büyük avantaj sağlar akademik kaynakların çoğu ingilizce, türkçe çevirileri genellikle kötü oluyor o yüzden ingilizce okumak gerekiyor kaynakları genelde o açıdan çok iyi olabilir , Marmara'nın yurt dışı olanakları çok fazla mezun olduğunda yurt dışına gitmen daha kolay olur o yüzden ben Marmara derim
    Ama dediğim gibi eğer diyorsan ki tıp yeterince zor ingilizcesini kaldıramam ben (ki hepimize arada bu düşünce geliyor ingilizce okusam yapamazdım sanki diye )o zaman sbü yaz geç derim

• Eve yakın tıp en iyi tıptır gercekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.