Şimdi Ara

15 k ya kadar kurtarır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TÜRKÇE 38 D 2Y
    SOSYAL 30 D 9 Y
    MAT 40 D
    FEN 33 D 7 Y

LYS
    MAT 35 D 5 Y
    GEO 17 D 6 Y
    FİZİK 21 D 9Y
    KİMYA 25 D 5Y
    BİYO 27 D 3Y

OBP 57

Biliyorum şimdi okuyunca hepiniz yazık etmişsin o ygs netleriyle obp'ye diyeceksiniz ama inanın elimden bir şey gelmedi. İki senedir LYS kasıyorum YGS ye bir ay kalana kadar bırakmadım, ygs çalışan arkadaşlarıma aptallık etmeyin lys çalışın dedim. Ben çalıştım ne oldu, batırdım. Bunda böyle zor bir sınav hazırlayan ösym kadar kendi payım da var tabi, matematik gecesi 4 saatlik uykuyla sınava gittim ve yapabileceğimden çok daha az netler yaptım. Çalışmasam da aynı netleri yapabilirdim bundan eminim çünkü 4 yıl boyunca okulu bırakmayan tekrarlarını yapan bir öğrenciydim. Bilmiyorum cidden şanssız bir yıl mıyız ama gerçekten emeklerimin boşa gittiğini düşünüyorum.

MF3 puanım daha yüksek gelecek gibi ama ben endüstri istiyordum. 15k da kalırsam hala düşünebilirim o yüzden fikirlerinizi şimdiden benimle paylaşmanız çok önemli bir an önce meslek araştırmasına başlıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwayssmile -- 23 Haziran 2013; 20:06:37 >

• İllaha uplamak mı gerekiyo up! :D
  • yazdıklarını okudum. Birden duygulandım.

bundan sonraki hayatım boyunca eğitim sisteminin tam verimle çalışması için çabalayacağım
  • hocam senin 15 k rahat gibi yoksa ben hiç yaşamayayım yani ygs1 8k ygs2 9k mat37,5 geo22,25 fizik17,5 kimya25,25 biyoloji 22,75 51,4 obp ben ne olurum sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwayssmile

YGS 6200 küsür
    TÜRKÇE 38 D 2Y
    SOSYAL 30 D 9 Y
    MAT 40 D
    FEN 33 D 7 Y

LYS
    MAT 35 D 5 Y
    GEO 17 D 6 Y
    FİZİK 21 D 9Y
    KİMYA 25 D 5Y
    BİYO 27 D 3Y

OBP 57

Biliyorum şimdi okuyunca hepiniz yazık etmişsin o ygs netleriyle obp'ye diyeceksiniz ama inanın elimden bir şey gelmedi. İki senedir LYS kasıyorum YGS ye bir ay kalana kadar bırakmadım, ygs çalışan arkadaşlarıma aptallık etmeyin lys çalışın dedim. Ben çalıştım ne oldu, batırdım. Bunda böyle zor bir sınav hazırlayan ösym kadar kendi payım da var tabi, matematik gecesi 4 saatlik uykuyla sınava gittim ve yapabileceğimden çok daha az netler yaptım. Çalışmasam da aynı netleri yapabilirdim bundan eminim çünkü 4 yıl boyunca okulu bırakmayan tekrarlarını yapan bir öğrenciydim. Bilmiyorum cidden şanssız bir yıl mıyız ama gerçekten emeklerimin boşa gittiğini düşünüyorum.
    MF3 puanım daha yüksek gelecek gibi ama ben endüstri istiyordum. 15k da kalırsam hala düşünebilirim o yüzden fikirlerinizi şimdiden benimle paylaşmanız çok önemli bir an önce meslek araştırmasına başlıcam.

aşağı yukarı aynı kaderi ve aynı puanı paylaşıyoruz,tek fark benim fen 40 mat 32 senin tam tersi,bu kadar olur mu hepsi aynı büyük ihtimal senin ygs 1 6k benim 2senin obp benden fazla mf3 rahat 15k dasın için rahat olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: kabooom

quote:

YGS 6200 küsür
    TÜRKÇE 38 D 2Y
    SOSYAL 30 D 9 Y
    MAT 40 D
    FEN 33 D 7 Y

LYS
    MAT 35 D 5 Y
    GEO 17 D 6 Y
    FİZİK 21 D 9Y
    KİMYA 25 D 5Y
    BİYO 27 D 3Y

OBP 57

aşağı yukarı aynı kaderi ve aynı puanı paylaşıyoruz,tek fark benim fen 40 mat 32 senin tam tersi,bu kadar olur mu hepsi aynı büyük ihtimal senin ygs 1 6k benim 2senin obp benden fazla mf3 rahat 15k dasın için rahat olsun..

ygs tür 34-6 mat39-1 fen35-5 sos25-8 mat37,5 geo22,25 fiz17,5 kimya25,25 biyoloji22,75 51.5 obp puanıyla ne olurum sence?

• sadece sen değilsin beklediğinden kötü geçen benimde saçma sapan sorularım yanlış çıktı berbat bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: nashty

hocam senin 15 k rahat gibi yoksa ben hiç yaşamayayım yani ygs1 8k ygs2 9k mat37,5 geo22,25 fizik17,5 kimya25,25 biyoloji 22,75 51,4 obp ben ne olurum sence

Benim ygs de 3k . Mat 30 geo 22 fiz 25 kim 25 biyo 17 .

hocam ben ne olurum sence itü makine ya da çapa dişe girme şansım var mı
  • 17-18k arası mf4 13k mf3 olur. obp çok iyi.
  • quote:

quote:

hocam senin 15 k rahat gibi yoksa ben hiç yaşamayayım yani ygs1 8k ygs2 9k mat37,5 geo22,25 fizik17,5 kimya25,25 biyoloji 22,75 51,4 obp ben ne olurum sence

Ya ben anlamıyorum mat geo netleriniz benden daha yüksek neden 20 k falan gelsin ki mf4'te matematik fizik değil mi götüren işi, fizik biraz az belki nashty'nin ama NoobDotacı'nın fizik de ygs de dehşet yani bence sizin sıralamanız benden çok daha iyi gelecek
  • hocam senin mf3 415 mf4 408 benim mf3 411 mf4 408 civarı geldi ama ben burdan ygs puanımı hesapladığımda 442 geliyo ama puanım 448 küsür yani bir yanlışlık var gibi hadi ya o kadar kötü mü olur 12.500e girmem gerekiyodu
  • Hiç öyle düşünmeyin hocam ben daha ilk 10binde olup öyle hepsinden bir iki yanlış yapan görmedim biri fiziği batırmış biri matı sıkmayın canınızı inşallah puanlar düşer de herkes istediği yeri kazanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs2 23k
    lys
    mat 33
    geo 20
    fizik 24d 5y
    kim 27d 2y
    bio 27d 3y

yahu banada cvp verin neolur kaç k ya cekebilirim 12k olur mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondakkacı

ygs2 23k
    lys
    mat 33
    geo 20
    fizik 24d 5y
    kim 27d 2y
    bio 27d 3y

Hocam bence matematik dışında gayet iyi yapmışsınız ki herkesin matematiği öyle ben ileri çekebileceğinizi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyuuyyu

quote:

Orijinalden alıntı: sondakkacı

ygs2 23k
    lys
    mat 33
    geo 20
    fizik 24d 5y
    kim 27d 2y
    bio 27d 3y

Hocam bence matematik dışında gayet iyi yapmışsınız ki herkesin matematiği öyle ben ileri çekebileceğinizi düşünüyorum

Ya arkadaşım ygs'n kötü diye benden daha iyi netler yapıp çekemeyeceğini düşünüyosan yuh diyorum :D Hala anlamadınız mı arkadaş ygs hiç bişi değil, çok rahat çekersin hocam rahat ol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya ben anlamıyorum mat geo netleriniz benden daha yüksek neden 20 k falan gelsin ki mf4'te matematik fizik değil mi götüren işi, fizik biraz az belki nashty'nin ama NoobDotacı'nın fizik de ygs de dehşet yani bence sizin sıralamanız benden çok daha iyi gelecek

Mf4 408 puan ham geliyor hocam obp de 46 . Ne olacak boyle yandim resmen :(

Ya ben çoğunluktan bu netleri duydum daha üstü ilk binler falan zaten. On binde on beş binde bi sürü arkadaşım var biri de çıkıp demiyo ki iyi geçti olum 65 70 net matematik 75 80 net fen. Ygs cidden iyi adamları geriye atmış demek ki burda bi sürü 32 bin 40 bin falan olup lys netleri beni geçeni gördüm ki senin ygs'n de iyi. Ona rağmen bu puan nası geliyo obp'den dolayı mı anlamadım, bu işte bi gariplik var :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mf4 408 puan ham geliyor hocam obp de 46 . Ne olacak boyle yandim resmen :(

Ya ben çoğunluktan bu netleri duydum daha üstü ilk binler falan zaten. On binde on beş binde bi sürü arkadaşım var biri de çıkıp demiyo ki iyi geçti olum 65 70 net matematik 75 80 net fen. Ygs cidden iyi adamları geriye atmış demek ki burda bi sürü 32 bin 40 bin falan olup lys netleri beni geçeni gördüm ki senin ygs'n de iyi. Ona rağmen bu puan nası geliyo obp'den dolayı mı anlamadım, bu işte bi gariplik var :D

o arkadaşlar hep yanıltıyor ya biyerlerde birileri yapıyor gene sadece biz tanımıyoruz onları:D

• quote:

Orijinalden alıntı: yyuuyyu

Hiç öyle düşünmeyin hocam ben daha ilk 10binde olup öyle hepsinden bir iki yanlış yapan görmedim biri fiziği batırmış biri matı sıkmayın canınızı inşallah puanlar düşer de herkes istediği yeri kazanır

İnşallah hocam ya, bilemiyorum dediğim gibi 10 binleri öyle duydum ama ygs iyileri geri atmış demek ki 20 bin 30 binlerden çok iyi netler de duydum.
  • alwayssmile kullanıcısına yanıt
    bu sene kontenjanlar artacak mı bide o var geçen seneki ivmeyle gerilerse sıralamalar,obp ve mat ın zorluğunu katarsak baya oynayacak
  • ygs netlerinizi gorup ardından lys nize baktıgımda benımde sınava giresim geliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.