Şimdi Ara

15 tatile kadar server gelirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya oks ye hazırlanıyom oynayamıyom sro 33 lwl dim bıraktım 15 tatile kadar yeni server gelirmi eldorado dan sonra

• sana Tecrübeli OKS kazığı yemiş olarak;

Boşver Sro yu sen 15 tatildede, Geometri, Matematik falan çalış ve son Cuma gününe kadar hiç durma
  • katılıyorum
  • quote:

sana Tecrübeli OKS kazığı yemiş olarak;

Boşver Sro yu sen 15 tatildede, Geometri, Matematik falan çalış ve son Cuma gününe kadar hiç durma

pardon merak ettm nasıl yedn ?
  • boşver sen silkroadı adam gibi oksye çalış oks de "sos un tanımı aşağıdakilerden hangisidir" bi soru yok

fıstık gibi bi lise kazan ondan sonra paşa paşa oyna silkroadını
  • Yalan külliyen yalan cillop gibi bi lise kazandıktan sonra ne silkroad oynayabiliyorsun ne de başka bi oyun ben de OKS'ye çalışırken aynı kazığı yemiştim anadolu lisesi kazandım da nooldu bi olduğu ... yok aynı tas aynı hamam şimdi de iyi bi üniversite kazan oynarsın diyolar allah bilir o zaman da LES çıkarırlar. Türkiye de yaşayan insan evladına 30 yaşına kadar oyun amaçlı bilgisayar haram 30 yaşından sonra da nasıl oynarsınız bilemem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

sana Tecrübeli OKS kazığı yemiş olarak;

pardon merak ettm nasıl yedn ?

sınava girmiştir ama kazanamamıştır post kasmak için elinden geleni yapıon yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion 6,5 Yarın Geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lise kazanmakla iş bitmez oyunla okulu dengelemeniz gerekli şimdi çalışıp oks kazanırsınız sonra kazandım die oyuna dalarsanız bu sefer lisede kalırsınız
  • Bak abisi sana OKS ye girmis olan birinden tavsiye

Sakin 15 tatili oh tatil yapcagiz kafasiyla girme cunku sonra aglarsin

Calisabildigin kadar konulari tekrar et ve bol bol deneme soru coz.
    Siki bir program yap kendne konu calisma sonra soru

dersen calisiyoruz calisiyoru tatili de hakkettik

15 tatilde calis tigin kadar ve aldigin verim kadar okul zamani 2 ayda anca alirsin siki bi yere girmek istiyosan bole
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermoo

Yalan külliyen yalan cillop gibi bi lise kazandıktan sonra ne silkroad oynayabiliyorsun ne de başka bi oyun ben de OKS'ye çalışırken aynı kazığı yemiştim anadolu lisesi kazandım da nooldu bi olduğu ... yok aynı tas aynı hamam şimdi de iyi bi üniversite kazan oynarsın diyolar allah bilir o zaman da LES çıkarırlar. Türkiye de yaşayan insan evladına 30 yaşına kadar oyun amaçlı bilgisayar haram 30 yaşından sonra da nasıl oynarsınız bilemem...

yaw paşa paşa oyna derken yaz tatilinde oyna anlamında sööledim şu an bende lisedeyim bi türlü ödevlerden, sınavlardan sro ya giremiorm

tHe_iMmpPxX in dediği gibi bol bol soru çöz çünkü oks nin geri dönüşü yok

düzgün bir hayat istiosan en azından bu yıl biraz srodan fedakarlık yapıp hayatını belirleyecek oks ye çalışırsın aksi takdirde sro oynar 70 lvl olursun ama iyi bir yerde iş bulamadığın için açlıktan ağzın kokar. ha tabi hiç çalışmadan emek vermeden düzgün bir hayat kuranlarda var ama onlar birer istisna onlara özenipte kendini kandırma

en azından ben böyle düşünüyorum umarım iyi bir yere gelirsin...

• dersler su an iyi boyle giderse 15 tatilde 2. godenmde afta sonları oynucam ve eldorado da accam bugun gizlice

babamlar misafirlige gidiyo yuklicem onlar gelince alt f4,shift delete enter
  • BEN FEN LISESI ne gıdıom lise 2 y kadar hayatımda online oyn oynamam bu namıssız bu yaz benı wurdu

suan ayaam kırıq 3 ay bılgısayara baglıyım ( 2 ay kaldı
  • ben boshnaq54 evdekilerle konustum sadece cuma ve c.tesi 2 saat oynayabilliyom yani haftada 4 saat ediyo haftaici full ders simd i sınavlar iyi pazar da 1 saat oynucam
  • Pacific diye bi server daha acılcak sanırsam
  • ilk takla makan ı acsınlar da amma maymun iştahlıymış şu joymax
  • bende 2.5 sene önce girdim OKS ye o zaman pek oyun oynamıyodum Anadolu lisesini kazandım şu online oyunlar hayatıma girdi geçen sene nerdeyse sınıfta kalıyodum zorla lise 2 ye geçtim ama aklım başıma geldi biraz bu sene sadece hafta sonları oynuyorum sana tavsiyem oyun oyna ama tadında bırak hırs yapma (hırs yapınca daha çok oynayasın gelir) bak bana 2 haftada 13 lvl char kasıyorum =) sonra lisede bi sınıfta kalma tehlikesi geçirirsin bütün yaz 3 ay boyunca tatil burnundan gelir bütün arkadaşların gezip tozup eğlenirken sen evde ders çalışırsın inan bana çok pişman olursun ben yazın kafamı duvarlara vuruyodum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.