Şimdi Ara

15 Temmuz'u Suriyeliler Sayesinde Kazandık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkbal Gürpınar: 15 Temmuz’u Suriyeliler sayesinde kazandık! https://t.co/2fklXXHHA7
    https://x.com/tele1comtr/status/1522862164633165824

• puahauhhaıaıaahaıhıaahıahuaauhu

ahuahahhuauahauuhauhauauahh

durun müsaade edin biraz daha güleyim

ajhhauahahuahuhuahuahuauhauahuuhahauauhauhhuahauahuahauauhHUAUAUHAUHAUH

bu "milli birlik ve demokrasi (!) gününde" darbe (!) günü sokağa çıkanların, hükümet şakşakçılar tarafından yok sanılmaları üstüne Suriyelileri kendilerinin önünde tutulmalarının tepkisini merak ediyorum.

• Avrupanın refahı için bol bol kaçak göçmen övmeye devam. Türkiye tutmazsa halleri ne olur?

• Yokkkk.
    yaratıcı ademi, suriyelilerin yüzü suyu hürmetine yaratttı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul aksaray fatih esenyurt bagcilari suriylerin destegi ile aldi fatih sultan mehmet

• Adamlar vatan hainliğinde marka.

• Bu suriyeliler maşallah her derdimize devaymış. Olmazlarsa olmazmışız.

• puahauhhaıaıaahaıhıaahıahuaauhu

ahuahahhuauahauuhauhauauahh

durun müsaade edin biraz daha güleyim

ajhhauahahuahuhuahuahuauhauahuuhahauauhauhhuahauahuahauauhHUAUAUHAUHAUH

bu "milli birlik ve demokrasi (!) gününde" darbe (!) günü sokağa çıkanların, hükümet şakşakçılar tarafından yok sanılmaları üstüne Suriyelileri kendilerinin önünde tutulmalarının tepkisini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 16 Temmuz 2024; 20:5:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 TEMMUZ LOBİSİ GALİP GELDİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar saçma ve boş konular açıyorsunuz sırf bir partinin PR'ını yapmak ve Suriyelilere sallamak için.

Bu video en az 2-3 yıl öncesinin videosu sürekli eski videoları olayları güncel gibi piyasa sürmeye çalışmayın. Ayrıca İkbal Gürpınar Kim ki ! Bize ne söyleminden düşüncesinden.

İsterse çıksın biz 15 Temmuz'u cırcır böcekleri sayesinde kazandık desin bunun bir kıymeti veya bağlayıcılığı mı var ! Siyasetçi desen değil Devlet memuru veya bir kamuda üst düzey görevli bürokrat ülkeyi temsil eden birisi desen değil. Bir partiyi temsil ediyor desen değil SIRADAN BİR VATANDAŞ. Kendince bir şeyler söylüyor. Özgür bir ülkedeyiz ve söylediği kendini bağlar. O yağmurları veya 15 Temmuz'u Suriyeliere bağlar. Başkası başka şeye kime ne veya BİZE NE bundan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 16 Temmuz 2024; 14:16:26 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Bahsi geçen kişi, sizin mahalleden, parti sözcüsü gibi konuşan kişilerden birisi. Çıktığı kanal, parti TV'si gibi yayın yapan bir kanal

Abdülkadir Selvi söyleseydi aynı şeyi, ona da "Bi gazetenin yazarı" mı diyecektin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 16 Temmuz 2024; 15:25:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt

Boş muhabbet ve SIĞ muhaliflikten başka bir şey değil bu dediklerin.

Tanımam etmem kim bu kadın ? Veya söylemlerin bir partiyi nasıl bağlıyor onu açıklasana ! Burası özgür bir ülke ve kendi fikrini düşüncesini söylemiş BANA NE bundan. Veya Kime ne bundan ?

• suriyeliler olmasa hayat olmayacak. nefes bile alamayacağız. o kadar yani.

• Uçan Adam Sabri'den hallice.

• yanlamada son nokta , s2000 havası var

• Suriye, ABD işgalindeyken neredeydi acaba bu Suriye tayfası.

• Şu dilli maymunu bir banlayın artık yazmasın ya. Yeni hesaplarını görelim onları da yakalayıp banlayın. Nedir bu kopyala yapıştır mesajları her forumda aynı. Çocuk her mesajına altına konuyla alakasız içinde muhalefet kelimesi geçen onlarca cümle kuruyor.

• O gece 300den fazla kişi hayatını kaybetmiş ama içlerinde bir tane suriyeli yok nasıl şanslılarsa, faslı bile var ama suriyeli yok

Adamlar resmen Suriyelileri korumak için ölmüş

İşin kötüsü ben bu cümleyi dinci kitleden çok duyuyorum adamlar kafayı sıyırdı iyice arap aşkından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında "Tanrı da Suriyeli" derlerse şaşırmam.
    Bunların Suriyeli sevdası iyice küfür boyutuna gidiyor.

• Konu başlığını görür görmez yazsaydım şunu yazacaktım. "Demek o 250 şehit hep Suriyeli. O şehit olan kendini feda eden asker hep Suri"

Videoyu izleyince olay başka bir boyut kazandı. Karı olayı doğaüstü güçlere filan dayandırmış. Zaten anca böyle saçmalayabilirdi. Çünkü şehit olanlar Suriyeli değil Türk milletindendi, TC vatandaşıydı (Vatandaşlık dağıtılan Surilerden bahsetmiyorum) Ya bu kafa Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Savaşı zaferlerinde zaferi böyle doğaüstü güçlere filan dayandırıyordu. Aynı zihniyet işte, aynı gerçeklerden kopuk mitolojisever kafa. Bunların bir tık daha gerçekçisi de sığınmacı övmek için Suriyeliler de bizle savaştı filan diye anlatıyor.

15 Temmuz bu gibi tipler sebebiyle yalama olmuş, laçkalaşmış bir gündür. Hükümetin kolpalığı ve 15 Temmuz sömürüsü, FETÖ'nün siyasi ayağı için mücadele etmeyişi ve bir de bunlar 15 Temmuz'un umursanmamasını sağlıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.