Şimdi Ara

15 yaşında vücut geliştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. Arkadaşlar ben 15 yaşındayım 1.71 boy 76 kiloyum aslında süper bi vücut falan istemiyorum sadece yağları eritip vücudum belirginlessin istiyyorum.sadece 7 tane sınav cekebiliyorum.5kg çift dumbellim var 5li yayım var bu aletler ve sınav mekik ile neler yapabilirim bana bi program yapabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O ağırlıkları arttırman gerek bu 1
    Sana kimse burda program yapmaz bu 2
    Salona neden başlamıyorsun bu 3

En azından 2-3 ay git bir şeyler kaparsı. Bilgilenirsin.Beslenme programı verirler vs vs.

• Salona şimdilik imkanım yok sadece yapabileceğim birşeyler ogrensem salonu da düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yastaki cocugun spor salonunda ne isi var ? Kardes sen yuzmeye git cok faydali olur

• Illa bişeyler olsun istiyorsan şınav sayını arttırmaya çalış. Eve barfiks al, kapıya as, hergun asıl. Dumbellarla da oyna şimdilik.
    Arkadaşın dediği gibi yüzmeye git. Çok gençsin şanslısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oshimkg O kullanıcısına yanıt
    youtube de buff dudes kanalı var.sana evde yapabileceğin hareketleri gösteriyor.
  • Her gün şınav sayısını arttır'man lazım bugün 7 ise yarın 8' ötekisi gün 9 yapman lazım kendini biraz zorlamadan bişeyler elde edemezsin. Elindeki mevcut aletler ile yapabilirsin dumbell'larla omuz hareketleri yana açış vs.. biraz araştırırsan daha sağlıklı bilgilere ulaşabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 yaşında basketbola başlamak
    11 yıl önce açıldı
    8 Aylık Vücud Gelişimi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

youtube de buff dudes kanalı var.sana evde yapabileceğin hareketleri gösteriyor.

+1 . Kesinlikle çok iyiler. Bu iş her ne kadar evde yapılacak bişi olmasada buff dudes un programı en adam akıllısı
  • Ya aslında 5 lik dumbeller ile bir kaç hareket yapıyorum düzensiz olarak 1 aydır falan aartık ağırlıgi artırmayı düşünüyorum nasıl bi dumbell alayım

• Vucut agirkiginla antrenman yap en iyisi budur yasin daha genc

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.