Şimdi Ara

15 YAŞINDAYIM SAÇLARIM DÖKÜLÜYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ortaokul yıllarımdan beri saçlarım hep dökülüyor , zaten sürekli olarak da söylüyolar senin saçların seyrek yan taraflar ve arkada açıklık var felan diye.
    Herhangi bir ilaç kullanmadım ama saçlarımı sürekli olarak kestiririm , hiç bir zaman çok uzun olmaz.

İki haftadan beri bir şey farkediyorum, saçlarım iki haftadır aşırı fazla dökülmeye başladı
    Banyo yaptığım duşakabinde yerde saçlarımı görüyorum ve iki haftadan beri çok fazla saçım döküldüğünü anlıyorum. (Bende başkası o banyoyu kullanmıyor.)

Durumdan hiç hoşnut değilim aynaya bakınca iki haftada ne kadar fark ettiğini hissedebiliyorum (Belki psikolojiktir , ama moralimi bozuyor).

Ne önerebilirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alierent -- 18 Kasım 2015; 0:20:42 >

• eğer genetik değilse demir eksikliğine veya hormonel bozukluklara bağlı olabilir. buradan verilen tavsiyeler bir işe yaramaz dermatoloji ve endokrinoloji bölümüne gitmen daha mantıklı.
  • 19 yaşındayım saç yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal genetikdir ama yinede bir dermatoloji bölümüne gitsen iyi olur.
  • Bana da ilkokul yıllarımdan beri saçın seyrek kel kalacaksın derlerdi, dökülüyordu da üzülürdüm senin gibi hala diyorlar yaş 25 aynı saç devam :D

• Eczaneye gidiyorsun ve REVIGEN saç dökülmesine karşı şampuan alıyorsun. Kokusu olsun, yumuşatıcılığı ve besleyiciliği olsun her türlü çok güzel bir şampuan. Saç dökülmesini ciddi oranda azaltır. Benim seyrek değildide saçım çok dökülüyordu bu şampuanla azaldı.

Edit:Eksileyen kişi hangi akılla eksiledi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Tiger -- 18 Kasım 2015; 21:14:35 >
  • Benimde o yaşlarda çok dökülüyordu kafayı yiyordum hele saç yağlıyken öldürüyordu beni durmadan elime 10 tel geliyordu en az , sabah kalkınca yastık üstündeki saç tellerini saymadan kalkamıyordum hergün daha fazla dökülüyordu...

Benim çözümüm saçları 3 numaraya vurup zeytinyağlı sabunla ( şampuan yok ) yıkadım 2.5 ay ve artık saçlarım dökülmüyor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım Dökülüyor Yaş: 17
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ruhsal sıkıntı var mı, veya bi şeye çok kafayı takıyonuz mu,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #mosoko -- 21 Kasım 2015; 14:45:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 62revival62

Benimde o yaşlarda çok dökülüyordu kafayı yiyordum hele saç yağlıyken öldürüyordu beni durmadan elime 10 tel geliyordu en az , sabah kalkınca yastık üstündeki saç tellerini saymadan kalkamıyordum hergün daha fazla dökülüyordu...

Benim çözümüm saçları 3 numaraya vurup zeytinyağlı sabunla ( şampuan yok ) yıkadım 2.5 ay ve artık saçlarım dökülmüyor :D

Evet zeyitnyağını çok duyuyorum , ortaokulda denediğimde faydasını göremedim pek
    Bide benim saçlarım dönemsel dökülüyor yani sürekli olarak çok fazla değil
    her zaman dökülsede bazen aşırı artıyor

şu son üç hafta resmen çıldırdı , doktora gideceğim

• Genetiktir değilse mutsuz veya stresli bir hayatın vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.