Şimdi Ara

150.000 KM de Dizel Megane Alinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir aralar cok ilgimi ceken Megane'lar tekrar ilgimi cekmeye basladi. Babamda da vardi hatta ben orta okul yillarinda iken 2006 model 1.5 dCi dinamik. Ben daha arabaya doyamadan liseye gecince satti babam araci. Simdi ayni model (2005-2006dinamik) araclara baktigimda fiyatlarini 23.000-28.000 TL bandinda goruyorum. Ancak araclarin hepsi yasi geregi kilometre yapmislar. Sahibinden.comda bulunan ilanlarin ortalama 150.000 km yaptigini goruyorum ve soruyorum sizlere.

1-) 120-150-160 bin kmde araclar icin (ozellikle megane) yorumlariniz ne olur?
    2-) Eger bu araclarin bakimlari iyi ise lise yillarimdaki cillop gibi arabamiz gibi gidisi, surus keyfi olur mu ?
    3-) Masraf cikarma ihtimalleri var midir ?
    4-) Dizel istiyorum kesinlikle ama dusuk km yok. Yuksek kilometreli dizellerden cekinmeli miyim ?

Ozellikle babam, amcam, dedelerim, dayilarim tum araclarini 60-70 bin kmde sattigi icin kilometre yapmis arabalar nasildir bilmiyorum. Dizel olmasindan da ayrica cekiniyorum. Kilometreli araclar hakkinda yorumlarinizi alabilir miyim.

Ozellikle megane dCi kullanmislar vardir mutlaka aramizda. Cevaplariniz icin simdiden sagolun :)

NOT : 170.000 km ustunu almayi hic dusunmuyorum.

• Bende cevap bekliyorum
    Ayrıca 170 bin üstünü almam demissiniz 20 bin sonra 170 olacak ve satarken sikinti olamayacak mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede aynı takıntı vardı aracı özel renault servisinde tanıdık ustaya test ettirdim motor 10 numara çıktı 165 bindeydi 7 bin km yapmışım araç şuan 172 binde periyodik bakımlar haricinde hiçbir sıkıntım yok Allaha şükür araç megane 2 dynamique
  • kısa ve öz
    araç içine sindiyse
    araç bakımları zamanında yapıldıysa
    alınır tabiki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.