Şimdi Ara

150.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
14.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha öncede bu tür bir konu açtım ve değerli fikirleriniz araç almam konusunda bana yardımcı olmuştu...
    Yine yardıma ihtiyacım var, fikirlerinizi bekliyorum...
    Dizel veya benzinli fark etmiyor(yılda 9000 km yapılıyor.) fakat dizel mevcut duruma göre bir tık önde olursa daha iyi olur yani..

şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum...

sağlıcakla kalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afb -- 11 Ocak 2017; 9:14:36 >

• Hocam biraz yüzeysel olmuş yorumunuz. Hangi sınıfta, hangi donanımları istediğinizi belirtirseniz daha kolay yardımcı oluruz.
  • siz 150.000 tl bütçeyle hangi aracı alırsınız desem yeterli olurmu..d segmenti tabi...
  • Madem benzin dizel farketmiyor yerinizde olsam 2. el 10-20 bin kmde 520i yada e180 alırım.
  • prestij paket superb
  • İkinci el, az kullanılmış Audi A4 veya 3.20 iED.
  • Az km yapıyorsunuz bmw 5 yada mercedes ealın uzun yıllar binin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer D segmenti sıfır alacaksam iki modelden dışarı kesinlikle çıkmazdım ;

Benzinli tercih edecek olsam - Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline 155.300,00 TL
    Dizel tercih edecek olsam - 1,6 TDI CR 120 PS DSG Green Tec Prestige 149.600 TL

Eğer 2.el tercih edeceksem temiz BMW 520 bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 11 Ocak 2017; 10:51:37 >
  • Passatsavar gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Passatsavar gelmiş.

ikinci el sevmem. Sıfır araç alacak imkan varsa ikinci el önermem. Ama 150 bine sıfır passat alacağıma mercedes yada bmw ikinci el ne alınabiliyorsa onu alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten alabileceğiniz araçlar belli, bmw 520i, 320i, 320d, mercedes e180, c180, audi a4 tdi. Bu araçları cok temiz bulursunuz.
    Bir ihtimal bmw 418i veya audi a5 bakılabilir.
    Ben olsam 120 civarına bmw 320i alırım kalan para da cebime kalır. 5 serisi biraz fazla yakıyormus diye okudum, tuketim aynı olsa dusunmeden 520i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Passatsavar gelmiş.

ikinci el sevmem. Sıfır araç alacak imkan varsa ikinci el önermem. Ama 150 bine sıfır passat alacağıma mercedes yada bmw ikinci el ne alınabiliyorsa onu alırım.

İkinci el bile olsa Mercedes veya BMW grubunda 150 bin tl ye alacağınız araba Passat doluluğunda olmadığı için insanlar Passat veya benzeri araçları tercih ediyor Mercedes baz modelde neredeyse hiçbir premium opsiyon sunmuyor 150 bine araba almışsın koltuk ısıtma bile yok yolcu koltuğu manuel ayarlı farlar xenon değil manuel el freni vs vs vs tam dolu pakete geçiyorsun 50 bin yukarı atıyor fiyat 2 ay önce almaya niyetlendim gidip inceledim donanım farklılıklarındaki uçurumdan sebep Passat aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

quote:

quote:

Passatsavar gelmiş.

İkinci el bile olsa Mercedes veya BMW grubunda 150 bin tl ye alacağınız araba Passat doluluğunda olmadığı için insanlar Passat veya benzeri araçları tercih ediyor Mercedes baz modelde neredeyse hiçbir premium opsiyon sunmuyor 150 bine araba almışsın koltuk ısıtma bile yok yolcu koltuğu manuel ayarlı farlar xenon değil manuel el freni vs vs vs tam dolu pakete geçiyorsun 50 bin yukarı atıyor fiyat 2 ay önce almaya niyetlendim gidip inceledim donanım farklılıklarındaki uçurumdan sebep Passat aldım

maksat en dolusunu almaksa aynı paraya Sportage GT-Line PRESTIGE tercih ederim. 155 binlik passat tan 2 kat fazla donanımli bir araç sahibi olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• subaru levorg
  • 150 bine passat ve skoda önerenlerin kafası güzel sanırım
  • Nasıl bir fakirsem 150.000 km ye kadar diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

prestij paket superb

• ötv zammı gelmediyse 3.20i olabilir, geldiyse adam akıllı araç aklıma gelmiyor hep passat ,süper b, s60, 3008 crv xtrail falan o paralara alınabilir sanrım başka araç kalmadı o fiyat bandında, 2. el de içe sinecek bir araç gelir mi bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

prestij paket superb

nedir komik olan ? Vag grubundan bir araç önermem mi ? Napsın boş 3.18 benzinli mi alsın mesela
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

quote:

quote:

Passatsavar gelmiş.

maksat en dolusunu almaksa aynı paraya Sportage GT-Line PRESTIGE tercih ederim. 155 binlik passat tan 2 kat fazla donanımli bir araç sahibi olurum.

Öncelikle C segmenti bir SUV ve D segmenti bir aracı kıyaslamak mantıklı değil ama merak edip donanımını inceledim passat ta olmayan hiçbir şey göremedim eksilerine gelirsek özellikle kasa değişimi sonrası ikinci elinin zayıflaması ve benzinli modelin %25 yüksek yakıt tüketimi gözüme çarptı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.