Şimdi Ara

✎ 150-300 TL Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
8
Favori
40.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genelde müzik dinliyeceğim bass olayını seviyorum hertürlü müzik dinliyorum genelde yabancı pop

şuan aklımda bu var : JBL T450BT Wireless (139 TL civarında fiyata buldum)
  • TekilBey kullanıcısına yanıt
    hocam telefonun garantisi var ise gidip değişim talep etmenizi öneriririm. Benim htc10 kulaklığımda bozulmuştu serviste değiştirmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizacan67

150-200 TL arasında kafabantlı
    Genelde müzik dinliyeceğim bass olayını seviyorum hertürlü müzik dinliyorum genelde yabancı pop

şuan aklımda bu var : JBL T450BT Wireless (139 TL civarında fiyata buldum)

Hocam mesajınız uzerinden 1 ay gecmis aldiniz mi kulakligi bende jbl t450bt dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nfsalanadam N kullanıcısına yanıt
    Emin olamadığım için almadım arıyorum hala
  • Plantronics BackBeat 500 kulaklık nasıldır?Ses konusunda tatmin eder mi ?
  • 150-200 tl civarında tavsiye verebilecek olan var mı? Kullandığınız ürünü cevap olarak yazabilirsiniz.

Laptopta müzik dinlemek oyun oynamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerbey -- 17 Mayıs 2018; 1:53:28 >
  • Arkadaşlar JBL T450BT'mi satmayı düşünüyorum, ilgilenenler mesaj atabilir.

edit: Satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk1937 -- 30 Temmuz 2018; 7:50:23 >

• Şuan 293tl olan Sony wh-ch500 almayı düşünüyorum önerir misiniz? Daha çok basslı hareketli yabancı pop dinlerim.
  • bende LG G5 ten çıkan B&0 H3 kulaklığı kaybettim

yeni bir kulaklık alim dedim Hİ-Fİ özellikli Xiaomi PRO HD modeline niyetlendim gg de 100 tl imiş çok methediyorlar ama bass zayıfmış H3 DE BASSLAR çok iyiydi

almışken tel görüşmesi de çok öenmli aptx hd desteği olan

Hİ Fİ / HİRES ÖZELLİKLİ BLUETOOTH omuzda bekleyene yeni modellerden arıyorum

HEM MÜZİK HEM SESLİ GÖRÜŞME İÇİN 200 - 400 tl bandından bütçem var tavsiye Bekliyorum...
  • 200 tl civarında bütçem var genellikle pop müzikleri dinliyorum bass olayı benim için çok önemli pc üzerinde kullanacağım ve Bluetooth lu olması çok önemli önerebileceğiniz kulaklık var mı ?

• Arkadaşlar urbanears plattan 2 tavsiye eder misiniz

• 200 liraya kadar oyuncu kulaklığı önerirmisiniz

• Bu tarz bi kulaklık önerisi olan var mı ? Siyah ve Bluetooth kulaklık 5.0 var mı

• Philips A1PRO/00 satıyorum, düşünen olursa pm atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 20 Ocak 2019; 13:58:50 >
  • max 200 tl
    oyun ve film için
    3.5 jack girişi olması önemli
    xbox one s ve pc'de cs-go da ses kasması

önerilerinizi bekliyorum. medusa çok güzel ama girişi xbox'a uymuyor
  • Merhabalar dünhttps://www.teknosa.com/beats-urbeats3-mufq2eea-35mm-jackli-manyetik-uclu-kulak-ici-kulaklik-decade-collection-siyah-kirmizi-p-110263087?_sgm_campaign=scn_4e8765c0109cc000&_sgm_source=110263087&_sgm_action=click
    Linkte urbeats3 için 369 TL fiyatlı olarak satılıyor. Bu kadar para vermeye değer mi?
    Müzik olarak sınıflandırma olmadan yabancı, yerli pop hariç müzikleri dinlerim, genel kriter bass tercihim ama boğuk olmayacak şekilde.
    Kz zsn pro x tercih edecektim fakat kulak arkasından dolandığı için daha önce o tür kullanmadığım için alışamam diye düşünüyorum. Çok fazla çeşit var kafa karıştıracak derecede
    Öneriniz ne olur uzun süreli kullanacağım kulak içi tavsiyesi?

Kaliteli bir yapıda olduğunu düşündüğüm için 369 TL normalde bütçe değil ama 1 kere verilmeye değer kulaklık olduğunu düşündüğüm için tercih etsem mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba, daha çok PC ve PS için kullanabileceğim, dışa sesi az veren, kaba bir mikrofon görüntüsü olmayan, 250 TL'ye kadar headset kulaklık önerilerinize açığım.

• Merhaba, alışveriş yorumlarında aradığım cevabı bulamadım. Samsung u level gibi boyuna asılan kulaklıkları mıknatıslı kulaklık bakıyorum. Ama iş yerimde tekstil makineleri çalışıyor, sürekli telefon konuşması yapıyorum. Jabranın 3 yıl önce tek kulaklığını almıştım. Sesim karşı tarafa yetersiz gidiyor, ve karşıdaki kişiyi bazen anlamıyorum. Bu şekilde iş yeri için boyuna asılan bluetooth kulaklık tavsiyenizi bekliyorum.

• hem kablolu hem de bluetooth kablosuz kullanabileceğim mikrofonlu kulak üstü kulaklık bakıyorum. Ürün tavsiyeniz var mıdır. Bütçem : 500 tl ye kadar.

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.