Şimdi Ara

150 Ytl Sınırım Var Ne Önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıkda da yazıdğım gibi 150 ytl sınırım var 2.el de olur, 0 da olur. Nvida tercihim. Genelde bana bütün oyunları kasmıcak adam akılı bir ekran kartı lazım. Şu an GeForge 6600 var. Şu zamana kadar memnundum. Gta IV büyük bir hayal kırıklığına uğradım. O hariç neredeyse tüm oyunları oynatıyor. Bana şöyle 1-2 yıl gidecek güzel bi ekran kartı önerebilirseniz bu fiyat aralığında sevinirim arkadaşlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_fertek -- 6 Eylül 2011; 12:18:16 >

• Çok az bi miktar daha ekleyebilirsen üstüne 20 lira kadar forumun 2.el bölümünde 8800gt ler var. Onlar senin için en uygun seçeneklerden biri olur.
    Ancak tabiki 6600gt im var demişsin pCI express mi agp mi? Ve güç kaynağı da önemli
  • türkçe'de w diye bir harf olmadiğini ogrenmeni oneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanOz

Çok az bi miktar daha ekleyebilirsen üstüne 20 lira kadar forumun 2.el bölümünde 8800gt ler var. Onlar senin için en uygun seçeneklerden biri olur.
    Ancak tabiki 6600gt im var demişsin pCI express mi agp mi? Ve güç kaynağı da önemli

agp - 8800 isteklerimi karşılar diyorsun yani öylemi9600gt buldum 150ytlye sorunsuz kutulu garantisi dewam ediyor 8800mü iyi 9600mü

quote:

Orjinalden alıntı: mithrelios

türkçe'de w diye bir harf olmadiğini ogrenmeni oneririm.

şakamısın sen bişi sorduk ya konu ile ilgili mesj yaz yada cins cins şeylerle adamın canını sıkma istersen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_fertek -- 5 Şubat 2009; 11:30:59 >

• Agp ise 8800 olmaz ve seçeneklerin çok kısıtlı olur. Sanırım senin anakart agp. Sistemini açık açık yazarsan daha kolay yardımcı olunur....
  • asusu p5b anakart
    DDR2 800 2048MB Ram
    160gb Sata Samsung harddisk
    Pentinum D 3.0 3.1 işlemci
    512 mb geforge 6600 ekran kartı
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_fertek

asusu p5b anakart
    DDR2 800 2048MB Ram

Anakartın PCI-ex miş. Bu durumda 8800gt alabilirsin. Ancak işlemcinden dolayı Karttan tam performansını alamazsın sanırım. Ancak 6600 den sonra aradaki fark seni fazlasıyla tatmin eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60 BIN TLYE SİZCE NE ALMALIYIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mithrelios

türkçe'de w diye bir harf olmadiğini ogrenmeni oneririm.

şakamısın sen bişi sorduk ya konu ile ilgili mesj yaz yada cins cins şeylerle adamın canını sıkma istersen...

http://tr.wikipedia.org/wiki/Akraba_evlili%C4%9Fi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanOz

quote:

asusu p5b anakart
    DDR2 800 2048MB Ram

Anakartın PCI-ex miş. Bu durumda 8800gt alabilirsin. Ancak işlemcinden dolayı Karttan tam performansını alamazsın sanırım. Ancak 6600 den sonra aradaki fark seni fazlasıyla tatmin eder.

kardeş bana birde işlemci önerde tam olsn fiyat fazla uçkun olmasın
  • Aslında 200 liraya çıkabilsen 4830 ilaç olur. Oc ile 4850 değerlerine çok rahat ulaşabilen ve güncel oyunlarda sorun çıkartmayan güzel bir kart..
  • O anakarta işlemci olmaz, sistem komple değişmeli işlemci değiştirmek istiyorsan eğer.

8800GT iyidir senin için, 9600GT'den daha iyi 8800GT.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

O anakarta işlemci olmaz, sistem komple değişmeli işlemci değiştirmek istiyorsan eğer.

8800GT iyidir senin için, 9600GT'den daha iyi 8800GT.

Anakartı değiştirebilicek dururum yok şu an. Sadece işlemci ve ekran kartı değiştirebilirim. Bana öyle bi işlemci önerebilir misin? Hem P5B ye uyumlu olucak hem de P5B nin yeni modeellerinin bir kaçında iyi performans alabiliceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_fertek -- 6 Eylül 2011; 12:19:56 >
  • o ana karta Core2duo 2.2 olur kardeşim haberin olsun Kuzenim kullanmakda şuanda 2 Gb ramle birlikte aynı senin anakartdan var onda da ekran kartına gelince Bence 9600 Alma ıkın et bişiler yap 8800 al oyunları daha rahat oyna Bu arada Arkadaşında dediği gibi TÜRKÇe'de '' Harfi yok'' Benim imzama bakarak biraz birşeyler kat kendine derim iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem0707 -- 5 Şubat 2009; 12:29:28 >
  • Eğer 6600gt'nin pci-e olduğu garantiyse,

http://forum.donanimhaber.com/m_29347561/tm.htm

Ekleme: O işlemciye tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 5 Şubat 2009; 15:49:30 >
  • Bence ikinci el ekran kartı alma. 9600GT senin isteklerini karşılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.