Şimdi Ara

150 ytlye cep tavsiyesi acil:(hemde çok acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kaç haftadır arıyorum ama bütçeme uygun bir tel bulamadım 150 ytlyebir tel arıyorum.2630 çok tavsiye ediliyor ama hafıza kartı girişi yok:(bana hafıza kartı girişi olan bir tel tavsiye edermisiniz?(150 ytl)müzik dinleme amaçlı kullanacam şimdiden tavsiyeler için teşekkürler

• biraz daha koyup 189 liraya se w880i var onu al
  • teşekkürler başka önerisi olan yokmu?
  • bu sölediğiniz telefonun sar oranı çok yüksekmiş oyüzden pek almayı düşünmüyorum ama yinede teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

biraz daha koyup 189 liraya se w880i var onu al

kesinlikle müzik için
  • w880i ideal telefondur..
  • Lg KG290 modeline bakabilirsin

radyo
    bluetooth
    Micro SD
    mp3-video
    1.3 mp kamera

vsvs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne acili ya gıcık oluyorum buna çok acilmiş aç hepsiburada.com u fiyat aralıı belirle yada nokianın ve ya başka sitelerde yeni bir sürü özellikler var isteğidin özellikleri seçiyosun ona göre telefon gösteriyor hazıra konmaya ne kadar alışıksın istesen 100 tane telefon bulrusun ben akşam akşam attı gene tepem

edit:acil demiş girin profiline forumda değil hah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 9 Ekim 2008; 19:03:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy

ne acili ya gıcık oluyorum buna çok acilmiş aç hepsiburada.com u fiyat aralıı belirle yada nokianın ve ya başka sitelerde yeni bir sürü özellikler var isteğidin özellikleri seçiyosun ona göre telefon gösteriyor hazıra konmaya ne kadar alışıksın istesen 100 tane telefon bulrusun ben akşam akşam attı gene tepem

Arkadaşlar doğru söylüyor. 39 YTL daha koyarak W880 almanızı öneririm

• quote:

Orjinalden alıntı: troy

ne acili ya gıcık oluyorum buna çok acilmiş aç hepsiburada.com u fiyat aralıı belirle yada nokianın ve ya başka sitelerde yeni bir sürü özellikler var isteğidin özellikleri seçiyosun ona göre telefon gösteriyor hazıra konmaya ne kadar alışıksın istesen 100 tane telefon bulrusun ben akşam akşam attı gene tepem

size ne oluyor anlamadm belki benm imkanım yok okadar araştırmaya?w880 de sar oranı yüksek olduğu için tereddüt ettim yoksa bende beğenmiştim
  • arkadaşlar aradım ama sizin söylediğiniz fiyatta bulamadım 200ytlninde üstünde fiyatlar var.bana sizin sölediğiniz fiyatta nerden bulabileceğimi söylermisiniz?yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BreakBeaT

Lg KG290 modeline bakabilirsin

radyo
    bluetooth
    Micro SD
    mp3-video
    1.3 mp kamera

vsvs

TEŞEKKÜRLER....
  • quote:

Orjinalden alıntı: şeker_kız

quote:

Orjinalden alıntı: BreakBeaT

Lg KG290 modeline bakabilirsin

radyo
    bluetooth
    Micro SD
    mp3-video
    1.3 mp kamera

vsvs

TEŞEKKÜRLER....

Ben de su anda LG KG290 modelini kulllaniyorum.. 150 YTL icin ozellikleri gayet iyi seviyede..ancak muzik dinlemek icin alacaksan kesinlikle tavsiye etmiyorum.. cunku hoparlor sesi yok denecek kadar az.. hatta hoparlor bile yok butun sesleri on taraftaki ufacik ahize cikisindan veriyor.. yani pek zevk almazsin dinledigin muzikten..kulakliktan dinlerim dersen de yine olumsuz sozler soyleyecegim..kulaklik sesi de son derece dusuk cikisa sahip..radyosu da cok iyi cekmiyor ve ses kalitesi vasat seviyede..bluetooth ile ilgili bazi sorunlari da var..2 kere dusun derim..

• teşekkürler yorumunuz için.zaten sadece müzik dinleme amaçlı kullanacağım için sesi önemli.zaten benm için sesin iyi olması ve usb si yeterli.w880i güzel bi tel.ama sar oranı yüksek diyolar pek anlamıyorum ama heralde alırım.peki m600 nasıl bi tel.1.5mb hafızası var ama bu çok düşük önerirmisiniz bu telefonu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: şeker_kız

teşekkürler yorumunuz için.zaten sadece müzik dinleme amaçlı kullanacağım için sesi önemli.zaten benm için sesin iyi olması ve usb si yeterli.w880i güzel bi tel.ama sar oranı yüksek diyolar pek anlamıyorum ama heralde alırım.peki m600 nasıl bi tel.1.5mb hafızası var ama bu çok düşük önerirmisiniz bu telefonu?

sar değeri çoğu telefonda yüksek ve pek önemsenmeyen bi durum
  • siz öyle diyorsanız öyledir inş 189 ytlye bulurum bu tel.yorumlar için teşekkürler.hayırlı akşamlar....
  • 125 liraya general mobile dst 10 da var bir de onu incele istersen...
  • tamam bakıcam arkadaşım teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.