Şimdi Ara

1500 civarı 47'' LED tv ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski le 40c750 samsung lcd tv'mi verip yeni led'lerden almak istiyorum.. 46''- 47'' düşünüyorum.. asıl amaç ps3 de çok iyi görüntü versin.. nedir fikirleriniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertug-TR

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-47ls5600-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,33767.html

bu ürün dikkatimi çekti.. sizce alınabilcek bi ürünmüdür?

ben dahil ve forumun birçoğu 42" olanını kullanıyor. kullanıcı incelemeleri bölümündede var ürün.

• uydu alıcısı da olsaymıs dahilı
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

quote:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-47ls5600-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,33767.html

ben dahil ve forumun birçoğu 42" olanını kullanıyor. kullanıcı incelemeleri bölümündede var ürün.

anladım bakiim hemen o zaman

• O ürüne pek bakmayınız hocam. Zira kullanan az pek bir yorum bulamazsınız.

Philips 5007K

bakabilirsiniz.
  • quote:

heryerden al istanbulBden alma :)
    bikere çoğu ürünleri stoklarda yok
    ikincisi paralel ihracat yapıyorlar o yüzden garantı sıkıntısı olmakta o yüzden piyasaya göre fiyatları daha uygun gibidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50-55" 100 Hz, TV tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eski le 40c750 samsung lcd tv'mi verip yeni led'lerden almak istiyorum.. 46''- 47'' düşünüyorum.. asıl amaç ps3 de çok iyi görüntü versin.. nedir fikirleriniz?

asıl amaç ps ise biraz plasma modellere takıl derim.. ps de ledlerden daha iyi tepkime süresine sahip oldukları söyleniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

O ürüne pek bakmayınız hocam. Zira kullanan az pek bir yorum bulamazsınız.

Philips 5007K

bakabilirsiniz.

Buda iyimis valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

eski le 40c750 samsung lcd tv'mi verip yeni led'lerden almak istiyorum.. 46''- 47'' düşünüyorum.. asıl amaç ps3 de çok iyi görüntü versin.. nedir fikirleriniz?

asıl amaç ps ise biraz plasma modellere takıl derim.. ps de ledlerden daha iyi tepkime süresine sahip oldukları söyleniyor..

Tepkime suresi yukaridaki lg modelinde cok iyi aslinda.. asil amac ps3 degil ama agirlikli olarak ps3 tabi.. ama ledlerin goruntusu daha bi hos plazmalara gore..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Tepkime suresi yukaridaki lg modelinde cok iyi aslinda.. asil amac ps3 degil ama agirlikli olarak ps3 tabi.. ama ledlerin goruntusu daha bi hos plazmalara gore..

tepkimesi ile ilgili birşey diyeem ps3 kulanmadım hiç
    ama görüntü bakımından zevk ve renk meselesi bana göre plazma
    plazmada filim seyretmek cok başka birsey.. bunu izlmeden anayalamazsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

O ürüne pek bakmayınız hocam. Zira kullanan az pek bir yorum bulamazsınız.

Philips 5007K

bakabilirsiniz.

Buda iyimis valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

tepkimesi ile ilgili birşey diyeem ps3 kulanmadım hiç
    ama görüntü bakımından zevk ve renk meselesi bana göre plazma
    plazmada filim seyretmek cok başka birsey.. bunu izlmeden anayalamazsin

anladım teşekkürler.. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.