Şimdi Ara

1500 LİRA BÜTÇEM VAR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,1500 Lira bütçem var ve fotograf makinesi almak istiyorum.İstedigim özellikler şunlar
    Arkabulanık efekti verecek
    Kullanışlı olacak
    Şarz edilebilir özelliig olacak.

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

• Arkabulanık efekti verecek
  • Arkabulanık efekti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkabulanık efekti derken demek istediğin şey makro lens sanırım?
  • arka planı flu yapmaktan bahsetmiş. fotoğrafa her başlayanın sorduğu "abi arka planı nasıl flu yaparım?" sorusunu değişik biçimde sormuş bence.
  • Arkayı flu çıkarmak!anladığım kadarıyla alan derinliği sığlaştırmak istiyorsunuz bunu şu şekil yapabilirsiniz ; Dslr makina ve olabildiğince acık diafram 50mm f/1.8 lensle yapabilirsiniz böylece liste uzar gider 85mm f/1.8 gibi birde mesafeyle ilgilide olabilir lensin odak uzaklıyla ilgili 135mm f/5.6 veya 105mmf/4 odağı sonuna kadar açarsanız alan derinliği o kadar sığ olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar para vereceksin sonra o istediklerini yapamayınca makineyi suçlayacaksın.Öncelikle iyice bir araştırma yap bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeRMeDoN

Arkabulanık efekti verecek

Böyle bir makine Şuan da piyasada yok sanırım
  • mesaj vermedigim süreçte baya arastirma yaptim ve gereken bütün bilgilere sahibim diyebilirim saolun mesaj attiginiz icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon D600 kullanıyorum, tavsiye de ederim Arkabulanık efektini de yanındaki kit lens ile verebilirsin İndirimleri takip edip D600 den daha ucuza D650 de alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.