Şimdi Ara

1500 tl ye sağlam telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • On kamerasi iyi sağlam kullanışlı arayüz de nette felan whatsap face instagramda vs de donmayacak telefon önerisi...Max 1500 tl iphone 5s de değerlendirir misiniz aklım biraz ona gidiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senfony97 -- 18 Temmuz 2016; 18:14:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HTC A9

• Valla al 5s'i keyfine bak androide girme derim
  • 5s ler bir kaç güncellemeye baya yavaşlayacak diyolar ki arkadaşım da kullanıyor.Hızında düşüş olduğunu o da belirtti.
  • 5s e karar verdim valla cevremde kullananlar baya memnunlar iyi forumlar
  • Tr den mi4 isini fazlasiyla gorur yurtdisi mi5 seni ucurur biraz beklersen redmi note 4 ben redmi note 2 kullaniyorum mi cok farkli hele miui cok dha farkli

• quote:

Orijinalden alıntı: forever58

Tr den mi4 isini fazlasiyla gorur yurtdisi mi5 seni ucurur biraz beklersen redmi note 4 ben redmi note 2 kullaniyorum mi cok farkli hele miui cok dha farkli

Bana da Mİ4 almam söylendi bu hafta almak istiyorum redmi note 4 ü almak için ne kadar beklemeliyiz?
  • Kaç yıllık 5s'e 1500 lira mı vereceksin?

HTC One A9
  • derin68 D kullanıcısına yanıt
    Bu ayin sonu veya ağustos un sonunda tanitilacak falan onun kafadan en az 3-4 ayi var .hocam 2.el bolmumunde mi5 satanlar varmia onceligi ona verin

• Adam 1500 tl yazmış Htc one a9 diyolar... Ulan telefon vatanda 2100 tl. Gidip hepsiburadadan alıp riske mi girelim

• Her iki telefonda distribütör garantili, açılmamış kutu. Vatan'dan 600 tl pahalıya alıp da eve gelince yine bozuk çıkma ihtimaliyle karşılaşabilirsin. Bozuk çıkarsa o gün iade edersin, hepsiburada'dan alırsan da 2 gün geç iade edersin. Yine her iki telefon ilk kullanımdan sonra bozulursa garantiye gönderilir, vatan gelip senden iadesini almaz.

Vatan, sana elden verme karşılığında kirası, elektriği, çalışan maaşlarını, reklamını ve kafanda oluşturduğu güvenilirlik karşılığında 600 tl fazla para isteyebilir, ama bu telefon 1500 tl.
  • note 4 bulursan bu fiyata hemen al
  • Vavienist V kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru diyorsun da internetten alışveriş her zaman risk. Bunu herkes bilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.