Şimdi Ara

1500 YTL Çöpe Mi Gitti? ÇÖZENE 20 DVD HEDİYE (P5BDLX) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
15.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam senin sorunun parça çakışması bundan eminim çünkü aynı şey bende de oldu ben de buna benzer bir sistem topladım görüntü vermiyordu çözümü baska bir işlemci takarak buldum ama sen yinede güç kaynagından gelen kabloları kontrol et yerine oturmadıysa görüntü gelmez bi şu var yeni çıkan ekran kartlarında ayrı bir elektirk alıyo onu taktıgından emin ol yoksa görüntü vermez
  • 2. bir hoca vakaası yaşamaya hazır olun : ))) resimleri post lıcam biraz belki fikri olan çıkar ozaman.kabloları 10 günde hergün sıklıkla kontrol ettim masumseytan hocam..hala da etmekteyim
  • adamın o 20 dvd yi size verecegini hiç sanmıyorum artık adamın açılan topicleri ilgi görmeyince böyle bi yönteme başvurmuş ama ne diyim helal olsun adama, iyi düşünmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 11 Kasım 2006; 19:33:35 >
  • ekran kartımın his ati radeon x1900gt kutusunda req. 400w 12V rail 25 A yazıyo yeni aldığım atrix marka psu 550w 12V 001 de 18A 002 de 14A ibaresi var anlıyan arkadaşlar bi yardım etsin bu psu işimi görürmü görmezmi.
  • Ben buradayımda bu konu canımı sıktığı için inan ki foruma bile bakmak istemiyorudum. Ta ki şimdiye kadar.

Bazı arkadaşların forumu iyice incelemeden değerlendirme yapmaları ise daha da üzücü.
  • sil gıtsın artık şu konuyu mıdem kalkıyo artık yanliş anlamada
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

hocaaaa nerdesin hocaaaa bi kayboldun çıkmıyon ortaya karışık....

--------------------------------------------------------------------------------

hoca çöpe gitti az sonra gelir

--------------------------------------------------------------------------------

ne gülmüştüm ya
  • 3-5 Dwd de bizmi dağıtsak ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendiss

3-5 Dwd de bizmi dağıtsak ne

dvd de kopyadır laf aramızda
  • quote:

Aramızda.

Bu arada konu format konusundan çok rağbet görmüş. Üst konu olmasını talep ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendiss

quote:

Aramızda.

Bu arada konu format konusundan çok rağbet görmüş. Üst konu olmasını talep ediyorum.

farkyapmaz hoca ya caizmi acaba?

• sonuç nerde
  • win sidisini koyuyorum kur dosyaları kopyalıyor kopyalama bittikten sonra (ki ben yarıda diyordum ama başka bir sisteme kurarken gördüm son yüklemeden sonra başka sayfaya geçiyor) aniden mavi ekran çıkıp hata veriyor win. kapatıldı bu mesajı ilk kez gör..... gibi yazı çıkıyor aklıma gelen gelmeyen(ki çok danıştım) herşeyi yaptım fakat çözüme ulaşamadım

Al sana kesin cozum

senin sorunun basit arkadasim hdd ye full format cek kurulumda hizli bicimlendirme yapma hicbir problemin kalmaz dikkatimi ceken nokta forumda gercekten bilgili arkadaslar var ama ayni zamanda sacma sacma seyler yazanda var lutfen bilmiyorsaniz sizde cevabi bekleyin :)

Ayrieten devamli pover supleye suc atan arkadaslar garibime gitti sayet arkadasimizin sistemi 40 liralik bir power suple ilede 400 liralik bir power suple ilede acilabilir sanirim cozumu bulamayinca power supleye suc atmasi kolay :)

kimseyi kizdirdiysam affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLaSaLeM -- 18 Kasım 2006; 7:30:22 >

• Şu son teknolojinin nimetlerinden faydalanayim dedim. Ve parayi bastirip yeni bir sistem kurmaya karar verdim.

1 Adet Asus P5B Anakart 167 $ + kdv
    1 adet Asus P5BDLX Anakart 242 $ + kdv
    1 Adet 6300 Dual Core 1.8 ghz işlemci 212$ + kdv
    1 Adet Noname 667 Mhz Ram 98$ + kdv
    2 Adet xfx 7600gs Vga aldım . 230$ + kdv
    1 Adet 24 pin 400 watt PSU 70 YTL

vallaha arkadasim konu acilali baya zaman olmus ve hemen hersey yazilmis denenmis gibi benim aklima gelen o anakart normalde degil demissin ama sli bir anakart bu anakarti inceleme firsati bulamadim fakat sli jamperleri ilmasi lazim sen bence jamperleri iyice kontrol et
    bu arada ben isvicredeyim dvdler sende kalabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLaSaLeM -- 18 Kasım 2006; 7:38:12 >
  • Hoca yine kayıp?

Ayıp ya olsun olmasın birşeyler yazar insan konuyu açıp ortadan kayboluyor. O kadar insan yardım etmeye çalışmış.
  • cemaat burada hoca nerede.?
  • ÇOOKK UZUNN bir ardan sonra tekrar meraba ey cemmatim.

Traji-Dramatik yazı dizime devam edeyim.

Hatırlarsanız Anakartı en son Boğaziçi bilgisayara bırakmıştım. Oradan ( orada geçen olayları Yazsam ya ağlar yada gülersiniz diye yazmıyorum )
    yenisiyle değiştirildi denilerekten geçen ay aldım. Bu arada gigabyte marka 945-pl bir anakart daha aldım :)

Önce en az 50 ytl lik telefon açıp ulaşamadığım teknik servise saygılarımı belirtmiyorum.

Aralık gibi anakartı nihayett nihayettt diyerek taksiye atladığım gibi dünyanın öbür ucu olan Boğaziçi Elektroniğin Kağıthane Acenteliğinden geri aldım. Tabi zehiriz ya. E ne de olsa tecrübe var. Hemen mecidiyeköy de o bilgisayarcıların yukarıdan aşağı doğru sıralandığı caddeye gittim. Ekran kartlarını da oradan bi yerden almıştım. İşte onlara gidip durumu izah ettim. Tamam hocam dediler ver anakartı test edeliim dediler.

Orada müşterilerden birinin makinesindeki parçaları söktüler. (sadece işlemci benimdi) .
    Ekran kartını taktılar ram i taktılar güç kaynağını taktılar ve görüntü geldi. Oh be dedim. Sevinerek otobüse bindiğim gibi soluğu evde aldım. Hemen tezgahı kurdum. Ekran kartımı ramimi herbişeyi özene bezene çalışacağından emin olarak taktım ve açılış için Power düğmesine bastım.

E ne mi oldu. Elinin körü bilgisayar gene aynı şeyi yaptı. Benim kafamda bir infilakk bir infilakk. Anakartı kutusuna geri koydum. Aldığım yeni gigabyte marka anakartım çatır çatır çalışırken Asus anakartımda kutusunda ve kasamın üzerinde dekor oldu. Anakartın halen bana bakıp pis pis sırıttığını hissedebiliyorum.

YA DA BEN PARANOYAK OLDUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoca -- 14 Şubat 2007; 21:55:20 >

• bende geçen hafta p5b anakartla bir sistem toplattım. aldığım yerde teknik servise montaj yaptırdım. Güç düğmesine basılınca işlemci fanı tekleyip aniden çalıştı sonra hemen durdu. birkaç kez böyle olduktan sonra kısa devre olabileceğini düşünüp pcı yuvalarına takılan usb çoklayıcı kartın ana karta temas ettiğini gördüler, kartı çıkartıp güç düğmesine bastıklarında sistem sorunsuz çalıştı. Bende evde pcı kart ile anakart arasına ince bir kağıt sıkıştırdım ve öyle kullanıyorum. P5B kart atx yapıda olduğu için nerdeyse kasayı kaplıyor ve kasanın aşağısına doğru pcı yuvadaki kartlar temas edebiliyor. acaba böyle bir şey olabilir mi?
  • Hoca sen sadece anakartı aldığın yere götürüp test ettirmişsin neden diğer parçalarla birlikte test ettirmediğini çok merak ediyorum.Bu bana çok tuhaf geldi.Baştan sonra kadar bütün yazılanları okudum ve takip ettim bilen bilmeyen herkes bir fikir atmış ortaya ama hiç biri sorununu çözmemiş.Benim sana önerim anakartı aldığın yerin illaki teknik servisi vardır oraya komple bütün sistemini götürüp hepsini bir arada test ettirmektir.Sonucunuda buraya yazarsan merakımızı gidermiş olursun konu çok uzamış çünkü
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.