Şimdi Ara

1500 YTL Çöpe Mi Gitti? ÇÖZENE 20 DVD HEDİYE (P5BDLX) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
15.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hoca başta geçmiş olsun bütün yazılanları okudum başlangıçtan beri bayadır zaman geçmiş inşallah hallolmuştur.

dikkatimi çekti konuyla ilgilenen ve yazılarından tecrübeli olunduğu anlaşılan çok arkadaşımız var malesef ben bunlardan değilim ve sana bu konuda yardımcı olamıyacağım ama izninle bende kendime ait olan bir problemi buraya yazmak istiyorum 4 gün oldu fakat nedenini anlamadım

asus p5ld deluxe anakart
    pentium d 3 ghz işlemci
    250 sata 2 hdd
    ati x1800xl ekran kartı
    1 gb ddr2 ram
    asus 300w kasa

win sidisini koyuyorum kur dosyaları kopyalıyor kopyalama bittikten sonra (ki ben yarıda diyordum ama başka bir sisteme kurarken gördüm son yüklemeden sonra başka sayfaya geçiyor) aniden mavi ekran çıkıp hata veriyor win. kapatıldı bu mesajı ilk kez gör..... gibi yazı çıkıyor aklıma gelen gelmeyen(ki çok danıştım) herşeyi yaptım fakat çözüme ulaşamadım

98 cd sini koyduk oda boot olmuyor ? disketten gost olarak falan filan çok şey denedik xp den başka birşey boot olmuyor hdd nin içine baska bilgisayardan işletim sistemi attı oda olmadıı.....

arkadaşlar anlamadım nerededir sorun yardımınızı içtenlikle bekliyorum tüm dostlara sevgi ve selamlar

• ramlerle alakali bir sorunun var
    ba$ka ram takip dener misin
  • elimde tek ram vardı her slota taktım yarın birtane daha geliyor yarın deneme imkanım olacak inşallah ramdendir
  • quote:

Orjinalden alıntı: msdmadaxe

hoca başta geçmiş olsun bütün yazılanları okudum başlangıçtan beri bayadır zaman geçmiş inşallah hallolmuştur.

dikkatimi çekti konuyla ilgilenen ve yazılarından tecrübeli olunduğu anlaşılan çok arkadaşımız var malesef ben bunlardan değilim ve sana bu konuda yardımcı olamıyacağım ama izninle bende kendime ait olan bir problemi buraya yazmak istiyorum 4 gün oldu fakat nedenini anlamadım

asus p5ld deluxe anakart
    pentium d 3 ghz işlemci
    250 sata 2 hdd
    ati x1800xl ekran kartı
    1 gb ddr2 ram
    asus 300w kasa

win sidisini koyuyorum kur dosyaları kopyalıyor kopyalama bittikten sonra (ki ben yarıda diyordum ama başka bir sisteme kurarken gördüm son yüklemeden sonra başka sayfaya geçiyor) aniden mavi ekran çıkıp hata veriyor win. kapatıldı bu mesajı ilk kez gör..... gibi yazı çıkıyor aklıma gelen gelmeyen(ki çok danıştım) herşeyi yaptım fakat çözüme ulaşamadım

98 cd sini koyduk oda boot olmuyor ? disketten gost olarak falan filan çok şey denedik xp den başka birşey boot olmuyor hdd nin içine baska bilgisayardan işletim sistemi attı oda olmadıı.....

arkadaşlar anlamadım nerededir sorun yardımınızı içtenlikle bekliyorum tüm dostlara sevgi ve selamlar

bence anakartın ayarlarına girip oradan hdd ne seçli bakmalısın. mesala riad açıksa veya ide bott device olarak onu sata yapmaya çalış. birde bios update ti yapmanı tavsiye ederim. anakartınla o hdd arasında uyumsuzluk olabilir. hdd markası seagate mi?

• evet hdd seagate sata2
    biostan baya bi oynadık neredeyse her şeyi denedik
  • açtığınız başlıkta belirttim çözüm bence bios update ti. bir de windows cdsini değiştirin sp2 entegreli bir cd ile deneyin. veya başka bir xp cd si ile deneyin.
  • birçok cd ile denedim xp cdleri de denedim cd romda değiştirdim olmadı malesef
  • eski bi islemci takılıp bios upgagrade denedinizmi

mesele celeron 2, lga lga775
  • Hoca aldığın power supply patates bi power supplya benziyo.O sistemi gayet 400 wattla çalıştırabilirsin ama harbbi 400 watt vermeli..Ben kendi sistemimi 400 wattla ne ek parçalarla çalıştırıyorum hiçbi yetersizlikyok.Kasa değişimi ve gösterdiğini veren patetes olmayan power supply öneririm.

Aopen yada asus kasalar yazdığı powerı veren nadir kasalardan..Tavsiye ederim.Büyük ihtimal sorunun power yetersizliği.

Şahsen 2.ci ve 3.ci sayfalarını okumadım üşendim umarım bunu başkası belirtmemiştir....Çözülmesi ümidiyle..
  • Bak yaaa!!!

Eski bilgisayarcısın , orta deneyimlisin , para bayılmayı göze alıyorsun ama 150 ytl vermek yerine 100 ytl verip bi kasa + patates powersupp alıyorsun.Bende sistemimi 1 ay önce topladım.En çok dikkat ettiğim hususlardan biri sağlam psupp'dı...

Bikaçkişi daha yazmış aynı sorun war diye ama onlardada patates power supp war.Böle 30-40 ytl lik power supplylar isterlerse 156435418163 watt güç üretir yazsınlar inanmayın kardeşlerim....

Araştırın ve gidip gene daha yüksek yazan dandik bi psupp almayın!Mümkünse aopen asus tavsiye ediyorum.

2.ci ve 3.cü sayfaları da okudum meraklanınca...Bikaç arkadaş rüşvet gibi bişiler yazıp eleştirmiş.Bu çok saçma.Ben izmir'de oturuyorum ve 20 boş dvdnin kargo parasına o kadar dvd alırım.Maksadım çıkarcılık değil paylaşım ve yardımdır...
    Kabul edebiliceğim bişi topicinde hediye yazan bi konunun daha fazla ilgi çekebiliceğidir.Çünkü bu zor bi sorun demektir ve şahsen ben açar onu okurum...

Umarım halledersin hoca.Sorunun dediğim gibi powersuppdır! Ama gdip 1000 watt powersupp alma dandiriklerden.Git maaşını alınca yeni bi kasa al derim.O da olmazsa garantisine yolla tüm parçaları çalışmadı de iadesi geçmeden boşun haşat etme...

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

eski bi islemci takılıp bios upgagrade denedinizmi

mesele celeron 2, lga lga775

+9999
  • Kardeş bende de aynı hdd den var ve windows kuramadım içine, aldığım yere vermiştim bozuk diye adamlar kurmuşlar nasıl yaptılarsa.Sonra samsung aldım bir tane ve ona sorunsuz kurdum,seagatetide data hdd olarak kullanıoyurm şu an.Çok ilginç ama böyle saçma şeyler olabiliyor bilgisayarlarda.Sana tavsiyem hddni değiştir.
    quote:

Orjinalden alıntı: msdmadaxe

birçok cd ile denedim xp cdleri de denedim cd romda değiştirdim olmadı malesef
  • dostlarımm asus ta 551 kasa var ve 300w 350 w olanı alacaktım kalmamıştı(ta5a1) eski bir işlemcim yok ve bu anakarta olur mu bilmiyorum fakat elimde birde samsung 80gb sata 2 hdd var eyer sorun biostan ve tanımamasından kaynaklanıyor ise bu hdd ye işletim sistemi kurulması lazım birazdan deneyeceğim
  • Msmadaxe ben sana değil hocaya sölüyorum..Seninde hoca'nın topicini işgal etmen hiç hoş değil..

Burda kaç gündür bilgisayarıyla cebelleşiyor sen gelip 2 saat beklememek için KENDINE AYRI BI TOPIC ACITIGIN HALDE adamın topicini işgal ediyorsun...Bunu yapmamanı öneririm...

Bu arada yukarda attığım 2 mesaj hoca'yadır msmadaxe'e değil.Hoca hallet şunu artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OssyG

Msmadaxe ben sana değil hocaya sölüyorum..Seninde hoca'nın topicini işgal etmen hiç hoş değil..

Burda kaç gündür bilgisayarıyla cebelleşiyor sen gelip 2 saat beklememek için KENDINE AYRI BI TOPIC ACITIGIN HALDE adamın topicini işgal ediyorsun...Bunu yapmamanı öneririm...

Bu arada yukarda attığım 2 mesaj hoca'yadır msmadaxe'e değil.Hoca hallet şunu artık...

peki özür diliyorum

hoca inşallah sıkıntını halledersin ben hala halledemedim benim sıkıntıma çare bulabilecek arkadaşlar için

http://forum.donanimhaber.com/m_9869484/mpage_1/key_//tm.htm#9885807

tekrardan herkese saygı ve selamlar sorunsuz bilgisayarlar

• HOCAAAAA DEDİĞİMİ YABANA ATMA. BAŞIMA GELDİĞİ İÇİN YAZDIM BUNU BAZI ARKADAŞLARA SAÇMA GELMİŞ OLABİLİR. Ama çok ciddiyim bu konuda ve ısrar ediyorum.
  • Hoca Allah sana sabır versin ben olsam şimdiye o makineyi duvardan duvara çarpar parçalardım.

Soruna gelince, çok ilginç bi sorun
    Bence sen anakartı mübarek gün okut üflet öle tak, belki tutar :)))))))))))))))

Şaka bi yana anakartla ilgili bir uyumsuz var gibi.

İnşallah sorunu çözersin.....
  • Hoca gözünü seveyim ya her parça başka yerden bilgisayarcılarda kendi parçaları omadan test etmiyolar diyosun nasıl etmezler dostum ver adamın servis parasını güzelce kendini bile test eder acaba ben mi pc ile uyum sağlamıyom diye. Neyse kardeşim sorun bunlardan biri sen bunları denetirmezsen herkes habire yazar ve sonuç falan çıkmaz her bilgisayrıcada 2. el mazlzemeler vardır adam sıfır malzemeyle denemse bile 2. elle dener bu denemeler de pc ye herhangi bir zarar vermez akıllı denemler yapırsa tabiki git de bacakları ters tak demiyorum kimse yanlış anlama çekmesin yani denemelerde de zarar çıkar diye söyliyn biri çıkar o yüzden sölüyorum. Büyük bi bilgisayar firmasına gitmesen bile küçük bir firmaya git otur adamlarl akşaama kdar başında deneyin hepsini yoksa senin işin programla yazımla çözülcek birşey değil tamamen donanımsal bunu sende biliyosun
    Neyse kalın sağlıcakla...

• bende 4 ay önce 1200 ytl ye toplamıstım (sadece kasa ve farklı özellikler tabi) aynı sorun bende de vardı ankart ile ekran kartı uyusmuyordu.
  • arkadaşlar daha önce belirttiğim gibi bende aynı anakarttan almıştım ve aynı sorunları bendede veriyordu ben iade etmeye çalıştım ve gold bilgisayarla bir aylık bi mücadeleden sonra iade etmeyi başardım (gold bilgisayarın berbat bi müşteri hizmeti var allah kimseyi düşürmesin ben töbe ettim bi daha goldun sitesine bile girmem) ve ds4 aldım yarın geliyor inşallah

hocam sende iade etmeyi denesen. neden ısrarla tamir olanağı üzerinde duruyorsun ( tabi herkesin şahsi fikrine saygımız var)

tekrardan kolay gelsin diyorum ve sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.