Şimdi Ara

1500 YTL Çöpe Mi Gitti? ÇÖZENE 20 DVD HEDİYE (P5BDLX) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
15.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • axiadam
    anakartinizin,daha once aldiginizda dahil bioslari ucmus olabilir mi?
    + 1 Mümkündür.

Bazı arkadaşlar dizinin bölümlerini kaçırmış. Denediğimiz çözüm önerileri yineleniyor. O yüzden tekrar tekrar yazmıyacağım.

Kasa şu anda bir bilgisayarcıda yatıyor. Dediğim gibi onlarda çözemedi. Bize hafta sonu çizgi elektroniğin yolu göründü.
  • ARKADASIM NE DESEK YALAN OLUR BENCE SEN Bİ TANE ANKART TESTER AL 15 $ ORDA BIOS MARKASINA GORE HATA YA BAKAR NE DE ARIZA OLDUGUNU ANLARSIN EN KESİN COZUM BU BASKA CARESI YOK
  • çizgi elektronikden çıkan sonucu yazarsanız sevinirim.
    Gerçekten sorun neymeiş merak ettim dogrusu
  • madpirates
    ARKADASIM NE DESEK YALAN OLUR BENCE SEN Bİ TANE ANKART TESTER AL 15 $ ORDA BIOS MARKASINA GORE HATA YA BAKAR NE DE ARIZA OLDUGUNU ANLARSIN EN KESİN COZUM BU BASKA CARESI YOK

Hoca: o cihazı daha once kullanmadığım için tam olarak nasıl bir şeydir nasıl kullanılır bilmiyorum.

mkoyuncu
    çizgi elektronikden çıkan sonucu yazarsanız sevinirim.
    Gerçekten sorun neymeiş merak ettim dogrusu

Hoca:Direk çizgi elektroniğe gideceğim inşallah bu cuma bir aksilik çıkmazsa. Orada fotoğrafta çekmeyi düşünüyoruz. İzin verirlerse size oranın fotoğraflarını da yollarım.

Arkadaşlar gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ben de bildiğim konularda forumlarda yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya devam edeceğim.
  • Peki anakartın üstünde bios olmaması gibi bir durum söz konusu olabilir mi ya da bir şekilde chip'in oynaması falan gibi bir durum gerçi bu sefer fan çalışırdı diyeceksiniz ama sonuçta 4lü bağlantıda bir sinyal fanın dönmesini kontrol ediyor. Bios yoksa bunu da kontrol edemez. O halde üretim hatasından bahsedebilirz!
  • arkadaşım anakartın üzerinde biosla alakalı mavi bir jumper war yanındada yazıyo zaten sorunun kaynağı odur o jumper ı çıkart yada yerini değiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoca

brkypnr
    hocam 20 dvd olunca 2500 kişi bakmış vay be bu ne açlıktır
    sıradan bir arkadaşın 20 dvd si yok o zaman yardım da yok yazık walla
    (-1 Herhangi bir karşılık almadığım halde çok kişiye forumlarda yardımcı oldum. Diğer arkadaşlardan da fikir yardımı alıyorum.
    Hiç kimse de bir karşılık istemiyor. Bir zamanlar bilgisayr dükkanına sahip olan bir insan olduğum halde( Hırsızlıklar yüzünden kapattım) çözemediğim bu sorunu, çözebilen tecrübeli zeki ve dikkatli bir arkadaşa hediye vermek istemem son derece normal ve doğaldır. Eminim yazdıklarına kendinde katılmıyorsundur.)

Söylediklerimin sonuna dek arkasında durmuşumdur.Bence sen bu topiği 20 dvd başlığı ile açmasaydın 20 kişi gelmezdi şimdi ise 3000 küsür kişi gelmiş.Yaratıcı fikir demişsin de bide onuda görmek istersen ben bir topik açtım ona bi bakınız!Ayrıca lafım topiği açana değil bu kadar çok topiğe giren çoğunluğaydı.Kimilerinin seninkinden daha fazla sorunu var neden çözemiyor acaba??

Bu da benim yardımseverliğim ve yaratıcılık anlayışım!!!
    http://forum.donanimhaber.com/m_9642629/tm.htm

• HOCAM KOMİK GELEBİLİR AMA PİLİNİ Bİ KONTROL ETSENE BENİM BAŞIMA BUNA BENZER Bİ SORUN GELMİŞTİ PİLİN GEVŞEMESİ YUVAYA İYİ TAKILMAMASI VE İKİ UÇLU BİR KABLO VARDI O KABLONUN İYİ TAKILMAMASINDAN KAYNAKLANMIŞTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSiNaTöR -- 5 Ekim 2006; 9:08:09 >
  • hoca öncelikle üzüldügümü belirteyim cünkü aynı olay benimde basıma geldi ve bu üc sayfayı okudum sanki polisiye roman gibi sonunda katilin kim oldugunu merak ediyordum ama katil hala belli degil dediğim gibi benimde basımda aynı durum bende e6600 ve CORE2DUO ASROCK 775DUAL-VISTA DDR1-2 8X S/L/ST anakart aldım ve tıpkı senin karsılastıgın sorunla karsılastım elimde pegasus 380 wat powersup vardı ama yetersiz kaldı arkadasta casper 400 wat poweri vardı onunla denedik oda olmadı senin gibi bütün ihtimallere baktım ramleri degiştirdim ekran kartını degiştirdim ama sonuc hep aynı en son işlemciyi degiştirdim p4 2.6 işlemci taktım ve sorunsuz bir şekilde calıstırdım ama sorun core2 takınca baslıo bi cok arkadasın dedigi gibi powersup yetersiz kalıo bence sorun bu büyük ihtimalle cünkü baska bi ihtimal yok gerci benim bu arada baska sorunlarımda cıktı ben böyle ugrasırken malesef anakartı yaktım en son anakarttan dumanlar cıktı power fişe takılıyken anakarta bagladım ,baglar baglamaz duman cıkmaya baslamıstı ve şimdiki sorunum hiç çalıstıramadıgım işlemcim de yanmısmıdır baska bi anakartta yokki deneyip öğreneyim işte böyle umarım senin sorunlar cözülür saygılarımla......

• quote:

Orjinalden alıntı: brooklyn bounce

hoca öncelikle üzüldügümü belirteyim cünkü aynı olay benimde basıma geldi ve bu üc sayfayı okudum sanki polisiye roman gibi sonunda katilin kim oldugunu merak ediyordum ama katil hala belli degil dediğim gibi benimde basımda aynı durum bende e6600 ve CORE2DUO ASROCK 775DUAL-VISTA DDR1-2 8X S/L/ST anakart aldım ve tıpkı senin karsılastıgın sorunla karsılastım elimde pegasus 380 wat powersup vardı ama yetersiz kaldı arkadasta casper 400 wat poweri vardı onunla denedik oda olmadı senin gibi bütün ihtimallere baktım ramleri degiştirdim ekran kartını degiştirdim ama sonuc hep aynı en son işlemciyi degiştirdim p4 2.6 işlemci taktım ve sorunsuz bir şekilde calıstırdım ama sorun core2 takınca baslıo bi cok arkadasın dedigi gibi powersup yetersiz kalıo bence sorun bu büyük ihtimalle cünkü baska bi ihtimal yok gerci benim bu arada baska sorunlarımda cıktı ben böyle ugrasırken malesef anakartı yaktım en son anakarttan dumanlar cıktı power fişe takılıyken anakarta bagladım ,baglar baglamaz duman cıkmaya baslamıstı ve şimdiki sorunum hiç çalıstıramadıgım işlemcim de yanmısmıdır baska bi anakartta yokki deneyip öğreneyim işte böyle umarım senin sorunlar cözülür saygılarımla......

Geçmiş olsun

• hocam bende aynı anakarttan aldım ve aynı sorunları bendede veriyor ben anakartı iade etmeye çalışıyorum eğer sorunu çözersen yazda bizde öğrenelim. kolay gelsin.
  • bilgisayarın açma kapama düğmesini çıkar boarddan reset düğmesine bağla reseti açma kapama düğmesine bağla..... Sorun büyük bir ihtimalle gidebilir.
  • ek olarak: anakartın üzerindeki gücü bağladığın küçük pinler var. O pinlerin üzerinde kısa devre yapacak şekilde tornavidayı gezdir. Çalışırsa sürekli üstte söylediğim olayı gerçekleştir. Eğer çalışmazsa sorun anakartta...
  • saol
    quote:

Orjinalden alıntı: mkoyuncu

quote:

Orjinalden alıntı: brooklyn bounce

hoca öncelikle üzüldügümü belirteyim cünkü aynı olay benimde basıma geldi ve bu üc sayfayı okudum sanki polisiye roman gibi sonunda katilin kim oldugunu merak ediyordum ama katil hala belli degil dediğim gibi benimde basımda aynı durum bende e6600 ve CORE2DUO ASROCK 775DUAL-VISTA DDR1-2 8X S/L/ST anakart aldım ve tıpkı senin karsılastıgın sorunla karsılastım elimde pegasus 380 wat powersup vardı ama yetersiz kaldı arkadasta casper 400 wat poweri vardı onunla denedik oda olmadı senin gibi bütün ihtimallere baktım ramleri degiştirdim ekran kartını degiştirdim ama sonuc hep aynı en son işlemciyi degiştirdim p4 2.6 işlemci taktım ve sorunsuz bir şekilde calıstırdım ama sorun core2 takınca baslıo bi cok arkadasın dedigi gibi powersup yetersiz kalıo bence sorun bu büyük ihtimalle cünkü baska bi ihtimal yok gerci benim bu arada baska sorunlarımda cıktı ben böyle ugrasırken malesef anakartı yaktım en son anakarttan dumanlar cıktı power fişe takılıyken anakarta bagladım ,baglar baglamaz duman cıkmaya baslamıstı ve şimdiki sorunum hiç çalıstıramadıgım işlemcim de yanmısmıdır baska bi anakartta yokki deneyip öğreneyim işte böyle umarım senin sorunlar cözülür saygılarımla......

Geçmiş olsun

• Bu başlığın hepsini okumadım ama sanırım sorununu çözemedin. Core duo işlemci ile bazı asus anakartları çalıştırabilmek için bios güncellemesi yapmalısın. Bir flash belleğin varsa fat32 biçiminde biçimlendir. Asusun sitesinden en son biosunu al ve falash belleğe at, onunla başlatıp pcyi bios u güncelle. Bilgisayarın açılacaktır.
    Konu başlığını bu şekilde anladım böyle cevapladım. İnşallah alakasız bir cevap olmamıştır.
  • asus coma baktım şimdi. anakartın SLI desteği yok. nvidia değil de ati chipsetli ekran kartları kullanmalısın.

bu arada bu kadar uğraşana kadar asusa bi e-mail at. donanımlarını yaz ve uyum durumunu sor. belli ki ekran kartlarınla anakart uyumsuz ki sen şu an SLI bağlantı yapmaya çalışıyosun.
    kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcrab
    bilgisayarın açma kapama düğmesini çıkar boarddan reset düğmesine bağla reseti açma kapama düğmesine bağla..... Sorun büyük bir ihtimalle gidebilir.

bu nasil bi sacmalamadir!
  • valla çözümünü buldunmu bilmiyorum ama sadece tek bir şey power abicim başka bişi olmaz onu derdi
  • ya anakartını yada işlemcini değiştir ve dene ama büyük ihtimalle işlemcinde arıza var.ilk kullandığın anakarttada aynı sorun olmuş çünkü.sen bu iki bileşeni değiştir ve dene sorunu anlarsın bu şekilde
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.