Şimdi Ara

15000-20000 arası araç tavsiyeleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle üşenmeden cvp veren herkese teşekkürler :)

en fazla 20 bin TL değerinde bir 2.el araç almak istiyorum fakat biraz acemeyim ilk defa araba alıcam açıkçası araba biraz şık olsun ama bir yandanda az yaksın istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum işi eğli olanlardan :)

• clio pallio bak derim parca ucuz hem acemisin bir yere vursan sürtsen cbk yaptırırsın
  • Dacia Logan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

clio pallio bak derim parca ucuz hem acemisin bir yere vursan sürtsen cbk yaptırırsın

açıkcası clio düşündürüyor beni pollio tipi hoşuma gitmiyor fakat 2 araçda aslında en sohuk baktıgım araçlar yinede teşekkürler öneri için araştırmaya devam :)
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Dacia Logan bu aracı kimse önermiyor özellik aksanlarından çok ses geldiğini duydum bir kaç arkadasdada logan vardı motor sesi aşırı yüksek geldi diyer dizel arabalara göre baya sesli çalışıyolardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kellaman61 -- 6 Temmuz 2016; 10:41:04 >
  • kellaman61 K kullanıcısına yanıt
    15 e şahin kartal var aşasında ona göre piyasa artmış 20 ye anca clio pallio bulursun binilecek tipi yoktur zaten 20 bin tl arası tip arama 206 dicem ama temizi yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

15 e şahin kartal var aşasında ona göre piyasa artmış 20 ye anca clio pallio bulursun binilecek tipi yoktur zaten 20 bin tl arası tip arama 206 dicem ama temizi yok gibi

25 bin Tl kadar çıkabilirim duruma göre eyer o parayı gerçekten hak eden bir arac bulabilirsem varmı peki bir öneriniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nissan almera 1.5 tekna çok hoşuma gidiyor bu araç ile ilgili bilginiz varmıdır peki önerirmisinz yakıt durumu parça vs.
  • kellaman61 K kullanıcısına yanıt
    Benim eniştemde 2001 Hb'i var. Nissanların o kasalarında adını unuttum bir tane sensörü 10 yılı geçtikten sonra arızaya meyilli 10 yılda 12 yılda 15 yıldan sonrada değişim isteyebilir. Parça durumu sanayilerde internette bulursun ama kaporta hariç yedek parça derdin olmaz sorun çıkarmıyor çünkü klasik japon arabası. 1.5 98 beygir motor var 16v olduğundan aşırı derece devir çevirmeyi ve üst devirleri seviyor. Birde hakikaten ağır araba kapıyı tuttuğundan anlarsın zaten boş olmadığını(Herşey kaporta değildir zaten ama güvenlik olarak iyidir) LPG artık uyumsuz araba kalmadı zatende klasik LPGye çok iyi uyumlu diyelim

Benim önerim 206 1.6 olur ama cam tavanlı cam tavansız olucaksa almera al aynı gidiş zaten :D
  • valla o fiyat aralığına en binilebilecek araba renault 19 europa. heçbek olanlarından. bi de yeşil oldu mu güzel görünüyor. o paralara apaçi görünmeyeceğin, en binilebilecek araba bu bence.
    yakıt olayı, lpg uyumudur cart curt bunları bilmiyorum ama. arkadaşımda var baba yadigarı gayet güzel araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalheadjm -- 7 Temmuz 2016; 3:01:28 >
  • Citroen C1-C2-C3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyota corolla 1.6 gli bakabilirsin güzel arabalar
  • Nissan almera 1.5 HB bunu alıcam büyük ihtimalle mütevazi duruşu var arabanın hoşuma gitti :)
  • Nissan carisma var birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.