Şimdi Ara

15000ytl e kadar astramı terramı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır internette araba fiyatlarına burdanda yorumlarına bakıyorum.kısaca size 3 haftadır süren araba alma maceramı anlatıyım.

1-ilk başlarda ford fusion hoşuma gidiyordu.ama fiyatı tuzlu geldi.bide pek bi araba gibi değil.yani oturaklı değil.
    2-sonra honda civice kafayı taktım ama fazla yaktığı için vazgeçtim.
    3-bi arlar megane ve ford focuslarla ilgilendim ama içlerine binince kanım ısınmadı bu ikisine.
    4-3-4 gün önce opel astrayı kafaya takmıştım.ama burada onlarla ilgili şikayetlerin fazla olduğunu (amortisörler filan) görünce biraz soğudum
    5-en son toyota terralara taktım kafayı.200 yada 2001 model vv-ti 1,4 yada 1,6 lara.onlarında malum kasa tutulmadı ve yağ kaçırıyor gibi haberlerini okudum burada.

şimdi artık zurnanın son deliğine geldik.bişeyler almanın zamanı geldi.sizce 99 model opel astralarmı yoksa vv-ti motor toyotamı 15000 ytl ye???
    yardımlarınız ve değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler....

• Merhaba, bende aynı araçlara bakıyorum 3-4 haftadır max 15 e kadar, toyota ya da civic alacağım muhtemelen, civiclerin 1.4 ü bahsettiğin araçların hepsinden az yakar ve performansı da oldukça iyidir, 1.6 larının tüketimi ise rakipleri ile aynı denilebilir, focus ve toledonun fiyatları da yakın bu araçlara. Kolay gelsin umarım istediğin gönlüne uygun aracı alırsın.
  • bende 2001 Corolla var. (vvt-i 1,6)

şunu söyleyim inan pişman olmazsın.o fiyatı sonuna kadar hak ediyor. seri kullandığım halde 100 km de 8 lt hiç geçmedi.

Temizini bulduğunda kaçırma derim.
  • arkadaşım olaya senin açından bakınca haklısın... ama 99 opelinde ilk sahibinin elinde yağ yaktığına şahidim...yağ yakma olayı biraz da km ve model yılı ile ilgili.... ben ce en az km yapmış arabaları tercih etmek risk faktörünü düşürür.
    arabanın toyota olması sorunsuzluğuna artı bir puan ekliyorsa 2004 model olması 10 puan eklemelidir.
    1999-2000 model arabalarla işin olmasın

tavsiyem kia riodur. hem sürüş zevki hem performans hem de ekonomi üstelik garantisi de devam eden 2006 modele kadar bulabilirsin.
    1999 model bir araba amiyane tabir ile elinde patlarsa altından zor kalkarsın. Oysa diğer tarafta genç garantili temiz bir araba alma şansın var... hatta dizel accent de alırsın ama araba hakkında hiç bir fikrim yok.

illa düşük model araba alcam diyosan da focus ghia denk getirmeye çalış araba oturaklı ve konforlu. diğer hususlarda da ne toyotayı ne hondayı ne meganı ne fusionu ne golfu ne astrayı aratır. aslında onlardan aman aman bi farkı da yok.
    tavsiyemin sebebi acayip ucuz yedek parça ve bakım masrafı. ben 2001 model megane kullanan biri olarak arkadaşımın kırmızı otomatik vitesli focusundan daha fazla bakım masrafı ödememe inanamıyorum ve o gidiyor bi de yetkili servise inan %50 fark var üstelik daha kaliteli. tabi ben de yetkili servise gidersem....
    ben hala 2006 model bi araba alma şansın varken 1999 model araba alma derim ama alacaksan da focusu ghia yı tavsiye ederim. ambiante değil ama..... sonra bana küfür etme...
    civic corolla focustan kötü mü. valla böle bi iddiam yok ama bakım masrafı ve parça fiyatlarını bir karşılaştır. bujisinden fren balatasına kadar fahiş fiyat hondada.
    ama diyceksin honda dayanıklı.... evet çok dayanıklı ama kimse sekiz dokuz yaşında bir arabanın parçası bozulunca aaa ne kadar dayanıksız demez. kardeş en dayanıklısı da bu kadar dayanır zaten der geçer.
    bir arabanın kullandıkça evrimine şahit olmuş biri olarak her araba yorulur. ve 9 yaşında bir araba kolay kolay 2006 model bir aracın yerini tutamaz...

• bi arkadaşım bugün fiat albeayı önerdi.2004 modellerini 13-14e bulmak mümkün.
    araban 3 yaşında olur dedi 7-8 yaşında olacağına.mantıklıda geldi söylediği ama toyotanın ismindenmidir nedir başka bi arabya gözüm gitmez oldu artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozguraslan

bi arkadaşım bugün fiat albeayı önerdi.2004 modellerini 13-14e bulmak mümkün.
    araban 3 yaşında olur dedi 7-8 yaşında olacağına.mantıklıda geldi söylediği ama toyotanın ismindenmidir nedir başka bi arabya gözüm gitmez oldu artık.

Albeaları sağlam değil diye biliyorum.
  • en ıyı seçecenk focus yada astradır eski kasalardan.amortusor problemi astrada olmaz pek senden duydum ilk defa aracı nasıl kullandıgına bağlı gidip tumseklerden atladıysa kullanıcısı tabıkı amortusor dayanmaz her aracınkı arızalanır. focus al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizimde var corolla. tavsiye ederim.özellikle ikinci elde.hem daha uygun hemde diğerlerinden daha dayanıklı emin ol. toyota olmazsa focus olabilir. ama corolla gerek motor gerek performans gerek ekonomi gerek kalitede üstün. biraz küçük içi dar o kadar.
  • yani ben genç araba al dedim ama albea al demedim sorumluluk kabul etmem. Kia rio dedim çünkü araba sürüş olarak fordu andırıyor. ortalama bir kaliteyi tutturmuş ve beklediğimden daha oturkaklı bir araba. öle ucuz bir işçiliği de yok... presti olarak da 2001 corollodan geri kalmaz ben bir çok kişiye mecaraya atılma corolla al demiş biri olarak nedense 2001 model o corollolara içim ısınamadı. gözün onlarda kaldıysa mutlaka sür öle al. ama ne yalan söleyim toyoto alıp da kötü yaptım diyen duymadım. her modeli için geçerli. alan herkes iyiki almışım diyor.

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1033528 daha 15 binde şaka gibi. bu araba gerçekten kaliteli bir anlamda kianın yeni otomobil anlayışını yansıtıyor
    http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=1066136 16000de
    http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=996838

bunların daha motoru bile açılmamıştır. üstelik koreliler japan felsefesine göre araç üretiyor bunların da sorunsuz kullanırsın
    yanız bir dipnot geçeyim az yakacaklarını hiç sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhe -- 12 Temmuz 2007; 1:40:08 >

• bence o fiyata kafandaki en genç hangi araç varsa onu al
  • bu ikisi arasından astra ama focus al
  • bende astra ve focus düşünüordum.geçenlerde fiat stilo gördüm çok hoşuma gitti fiyatıda uygun ama herkes fiyattan araba alınmaz dio ( halbuki ben hala şahin5 vitese biniorum )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.