Şimdi Ara

1500TL ye kadar sorunsuz canlı renk monitör taviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2 aydır 144hz monitör araştırıyordum ama bulduklarımın hepsi sorunlu olduğu için bambaşka bir karar verip 144hz siz monitör almak istiyorum. Şu an monitörüm yok o yüzden almam lazım.

Tek istediğim sorunsuz ve güzel renkleri olması. Ghosting, ips glow gibi kronik sorunları olmaması.
    Çerçeveleri ince olursa daha iyi olur bundan 2-3 yıl sonra sorunsuz 144hz monitörler çıkınca şu an alacağımı 2.monitör olarak kullanabilirim.
    Eğer 1500Tl ye kadar IPS, çerçevesi ince ve biraz ünlü monitör varsa önerirseniz sevinirim. Hepsiburada'dan satıcının Hepsiburada olduğu monitörleri almayı düşünüyorum.

•24-25 inç.
    1920x1080 istiyorum. Çünkü 1080p videolar izleneceği için filmlerde vs bulanıklık olması istiyorum.

İleride 2.monitör olarak; film izlemelik, web'de takılmalık olarak kullanılacak.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeatSlayer -- 1 Mart 2019; 20:29:53 >

• Adamım Vatana baktım bu var.
    ASUS MX259H IPS-LED MONİTÖR 1.686
    Sınır Tanımayan Güzellik: Full HD AH-IPS LED Arka Aydınlatmalı ve Çerçevesiz Monitör.
    Googledan arattım şöyle bir incelemesi var yağlandırmış ballandırmış bütçeye uygun IPS monitor olmasından bahsetmiş.https://www.144hzmonitors.com/reviews/asus-mx259h-review/
    Daha araştırmak lazım tabiki.
  • risingforce R kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim vg258qr cfg73 yalan oldu ben korktum içime sinmeyen şeyler var o yüzden şimdi ileride 2.olarak kullanacağım monitörü almak daha mantıklı geliyor. Bundan 2-3 yıl sonra daha az sorunlu 2k monitör alabilirim. Teşekkürler öneriniz için. Başka önerilere açığım, 144hz filtresini kaldırınca baya fazla monitör varmış :)
  • Aynen.144hz olmayan monitor çok.Elbet bulursun hoşuna gidecek bir model.
  • risingforce R kullanıcısına yanıt
    Bunlarda da aynı sorunlar varsa iş kötü
  • Vardır.İşin zor.Dikkatli olman lazım.
  • Nasıl hep sorunlu oluyor ? Bende 144hz monitör alacağım da ne gibi bir sorunla karşılaştıniz ?
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    1-2 aydır araştırıyorum. Tn panel olan Dell s2719dgf aldım iade ettim sebebi color banding idi, gerçi pek fazla yoktu ama monitör modları değiştirince çok fazla belli oluyordu.
    Va panellerde ghosting var deniliyor.
    IPS panellerde ışık sızması, ips glow var deniliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeatSlayer

1-2 aydır araştırıyorum. Tn panel olan Dell s2719dgf aldım iade ettim sebebi color banding idi, gerçi pek fazla yoktu ama monitör modları değiştirince çok fazla belli oluyordu.
    Va panellerde ghosting var deniliyor.
    IPS panellerde ışık sızması, ips glow var deniliyor.
    Marka ile alakalı olamaz mı ? Asus veya viewsonic markaları için bunu söyleyebilir misin ?
  • elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Bildiğin kadarıyla hepsi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.