10 yıldır 0 kmsinden beri 130 hplik insignia kullanıcısıyım ancak aracımı elden çıkardığımda üzerine ekleme yapmadan daha az yakan daha düşük mtvli ve 2 yada 3 sene sonra daha az değer kaybedebilecek(belki de maalesef değer kazanacak) bir araç almayı düşünüyorum. Tercihen yakıt masrafı sebebiyle dizel veya sıkıntısız lpgli hb yada sedan, b veya c sınıfına geçebilirim. Bu çerçevede aracımı kaça satıp o paraya ne alabilirim? Fikirlerinizi bekliyorum.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
150k bandında dizel veya lpgli?
-
-
İyi günler öncelikle 2016 1.2 TSİ Pololara bakabilirsiniz LPG Uyumsuz fakat 1.2 oldukları için çok az yakıyorlar ve gayet iyi gidiyorlar turbolu oldukları için.Dizel istiyorsanızda şirket arabası olmayan 1.5 dci fluence alabilirsiniz iksinede bakın derim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanSeyhanW -- 19 Kasım 2020; 19:44:44 > -
Aslında çok yetersiz bir açıklama olmuş.
Aracınızın 2.0 Dizel olduğunu tahmin ediyorum. Km sine göre fiyat aralığı çok fazla bu modelde.
Otomatik, düz vites belirtmemişsiniz.
LPG tam uyumlu 132 Bg. Valvematik motorlu Toyota Auris veya Corolla sizi çok memnun edecektir.
Örnek iki ilan ekliyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-boyasiz-cok-temiz-877987286/detay
-
Sıfır egea dizel easy 159.900
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E60 kasa Bmw 520d M Sport. Hem premium hem performansı iyi. Sadece temizini 2-3 araba baktıktan sonra bulabilirsiniz kesinlikle ekspertiz yaptırın.
-
Egea
Teşekkür ederim. Benim araç 180k kmde değişensiz tramersiz 1 parça çizik sebebiyle boyalı otomatik vites sizce ne kadardan aşağı satılmamalı şu günlerde bir fikriniz var mı?
Donanımını da yazsaydınız daha sağlıklı fiyatlama yapılabilirdi.
Edition ve Cosmo donanım var. Cosmo çok daha donanımlı.
Fiyat skalası olarak 140 - 160 bin aralığını öngörüyorum. Bulunduğunuz il bile bu fiyatlarda 5 - 10 bin oynama yapabilir.
Bu işe kalkışacaksanız aracınızı satarken alacağınız araç hatta yedekli olarak hazırda bulunmalı. Fiyatlar haftalık değişiyor. Eliniz boş bile kalabilirsiniz.
Faizlerin artması ile dövizin düşeceğini düşünenler nedeniyle sıfır araç fiyatlarında indirim olabileceği beklentisi var. Buna paralel olarak ikinci elde de fiyatların düşebileceği öngörülüyor. Ancak bu durum, artan faizin maliyeti yükselteceğinden, kredi ile sıfır araç alacakların rotasını ikinci ele çevirmesine neden olabilir.
Son beş yıldır ekonomi puslu. Bir hafta sonrasını görüp ona göre pozisyon alanlara kahin gözüyle bakılıyor. Yerinizde olsaydım bu ortamda bir araç değişikliğine kalkışmazdım. Kalkışacaksam da alacağım araç hazır olmadan kendi aracımı satmazdım herhalde.
Şimdiden hayırlı olsun.
-
Vaktinizi ayırıp detaylı yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim yorumlarınızı dikkate alıyorum çok haklısınız tekrar teşekkürler..
D sekment araç kullanmissiniz.
Tekrar D sekment araç almanızı tavsiye ederim.
Rahatlık ve ozelllik bakımından sizi C veya B sekment araçlar tatmin etmeyecektir.
Eğer sıkıntı değil derseniz;
2011-13 arası Corolla,
Civic/Jetta düşünebilirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İnsignia nın 130 hp lik versiyonu var mı hocam?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GökhanYılmaztürk
İnsignia nın 130 hp lik versiyonu var mı hocam?Var hocam.2 litre dizel motorun 130 hp ve 160 hp olmak üzere 2 versiyonu var.Birde bunlara ek olarak aynı hacimde olan ve piyasada fazla bulunmayan çift turbo 195 hp versiyonuda var.
Konu sahibine tavsiyem bence 0 aldığınız ve huyunu suyunu bildiğiniz aracı değiştirmeyin derim hocam ben.
belki astra 1.6 cdti bulabilirsiniz
-
Eyvallah hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X