Bildirim
1520-1020
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence gereksiz bi takas olur -
Kişisel kararın ama bence çok pişman olursun. Sırf kamera için o kadar özellikten vazgeçilmez. -
1520 büyük olmasa güzel aslında -
izmir içi arkadaşım satıyor 650 tl ye 1020 isterseniz görüşürüz -
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
izmir içi arkadaşım satıyor 650 tl ye 1020 isterseniz görüşürüz
Hocam satın almayı düşünmüyorum takas düşünüyorum sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1520 verip 1020 almak çok büyük hata olur.
Kişisel tercih falan dinlemem kınarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
1520 verip 1020 almak çok büyük hata olur.
Kişisel tercih falan dinlemem kınarım.
Hocam aslında fotoğraf makinesi almayı planlıyordum fakat bir kaç olayın ters gitmesi planı al aşağı etti fotoğraf çekmek en büyük hobim olduğundan yapabileceğim en iyi şey 1020'ye geçmek diye düşünüyorum asıl sorun şu 2 cihaz arasında ne kadarlık bir fiyat farkı var? 1520 için üzerine ne kadar istemem gerek takasta? -
quote:
Orijinalden alıntı: Düz Herif
1520 büyük olmasa güzel aslında
Cihazdan aşırı memnunum herhangi bir sorundan dolayı takas etmek istemiyorum sadece fotoğraflarımın kamera kalitesini bir tık daha yükseltmek istiyorum -
arkadaşlara katılıyorum. kamerayı gözünde o kadar büyütme. 1520 nin kamerasıda iyi hemde 4k çekiyor. ferraiden inip doğana binme . -
Boşver 1020 yi ben sana bunu satayım kamera sorunun çözülsün :d
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-olympus-e-pl3-aynasiz-dslr-garantili-234617220/detay/ -
Eğer ki daha hafif ve daha küçük bir cihaz olsaydı, mesela 5.5" gibi, ben bile Lumia 1520 kullanmak isterdim. Windows platformunda ki en iyi mobil cihaz bence.
Sakın takas yapmayın. -
Elindeki telefonun donanımı çok daha yüksek tamam kamera konusunda geride olabilir ama sırf bu yüzden takas yapmak pek mantıklı değil bence'de, Birde 1520'de olan Lumia camera 5 L1020'de yok W10 ile geleceği söyleniyor ama sadece söyleniyor net bir şey okumuş değiliz henüz. -
istanbul içi olsaydın üstüne para verip takas etmeyi kabul ederdim. açıkçası kafa kafaya yaparsan yazık olur elindeki cihaz daha değerli. -
1020'yi itin şeyine sokmuşsunuz resmen. Hala kamera olarak üzerine bir cihaz yok ve xenon flaş var bu çok büyük bi artı. Fotoğraf bu kadar önemliyse takas yapılabilir bence. -
1520 verip 1020 almak mi?
Dusundurdun bro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke 1020'm olsaydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖKÜNMÜŞ -- 31 Ekim 2015; 22:14:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X