Şimdi Ara

154 TL(Ücretsiz Kargo) Sharkoon VS4-S Siyah ATX Mid-Tower Kasa (Toz Filtresi, Kablo Yönetim Sistemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 154 TL(Ücretsiz Kargo) Sharkoon VS4-S Siyah ATX Mid-Tower Kasa (Toz Filtresi, Kablo Yönetim Sistemi)
    https://www.incehesap.com/sharkoon-vs4-s-kasa-fiyati-40828/

Resmi web sitesi:
    tr.sharkoon.com
    VS4-S - sharkoon.com
    https://tr.sharkoon.com/product/16020

154 TL(Ücretsiz Kargo) Sharkoon VS4-S Siyah ATX Mid-Tower Kasa (Toz Filtresi, Kablo Yönetim Sistemi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 26 Haziran 2019; 23:41:59 >

• hiçbirşey için değilse bile Sharkoon kalitesi için oldukça güzel fiyat ancak videodaki model tam olarak incehesaptaki model değil dostum. videodaki ön tarafta 2 x USB3.0 portu ve pencereli kapağa sahip Sharkoon VS4-W iken incehesapta satılan Sharkoon VS4-S modelinde ön taraftaki usb portları USB2.0 ve kapakta pencere yok onun yerine fan ızgaraları var. alacak olanların bu detaylara dikkat etmesini tavsiye ederim.

paylaşım için teşekkürler
  • Yan tarafta pencere benim için önemli değil de Ön panelde usb3.0 olsaymis alırdım fiyatı güzelmiş. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet fiyat boş ve güncel özellikler sunan bir kasa için güzel, özellikle Sharkoon markasını eskiden beri severim. Ankaralı bir firma nadiren getirirdi önce ki yıllarda. Yalnız dikkat edilmesi gereken husus bu kasa tek fan ile geliyor, fan takviyesi yapmaya kalktığınızda bütçenizi epey zorlamış olabilirsiniz ve keşke bunu değil de şu 4/5 fanlı kasayı alsaymışım hissiyatı yaşamamanız için söylüyorum. Mevcutta boş fanları olanlar için güzel fırsat.
  • Daha geçen gün 2.el 150 liraya xigmatek asgard 382 aldım. Onu almasaydım bu kasayı alırdım fiyat çok uygunmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.